Dead Rising 3 | Xbox One

Deadrising 3 هم رسما تو کنفرانس معرفی شد ی گیم پلی عالی هم در حال نمایش هست
گرافیک وحشتناک رفته بالا

خب یه سری اطلاعات جدید
biggrin1.gif

نقشه بازی

93424761619202366190.jpg

یکی از اسلحه های ترکیبی

71828906491702651803.jpg

این یکی هنوز معرفی نشده ولی فکر کن سوار این بشی بری سراغ زامبی ها
yahoo_21.gif

11352146200420201685.jpg

===
ایده ها و اطلاعات اولیه خیلی عالی هستن، به نظرم بتونن موفقیت نسخه اول رو دوباره تکرار کنن

آخرین ویرایش:
بازی خیلی قشنگی ـه! همه چیش به جز اینا خوبه:
- انیمیشن ضعیف
- خون بی کیفیت و غیر واقعی
- آسون (همه با یه تیر می‌مردن)
من اون تریلری رو دارم که توش شخصیت بازی اولش با آچار زامبی رو می‌زنه و آخرش هم با Smart Glass بمب بارون می‌کنن؛ غیر از این تریلر دیگه ای هم هست؟!

بازی خیلی عالی شده . ازون حالت 100% فان به نظرم فاصله گرفته . هم حالت گرافیک بازی و طراحی محیط و رنگبندی هم گیم پلی . خیلی خوشم اومد کلا . اگه خدا بخواد حتما میگیریمش :d

یکی از قابلیت های کینکت تو بازی مشخص شد، کینکت صدای داخل اتاق رو واسه متوجه کردن زامبی ها به سمت شما در نظر می گیره :دی به طور خلاصه اگه در حال بازی کردن باشید و یهو پسر عموی 8 سالتون بیاد تو اتاق شروع کنه به داد زدن، زامبی ها متوجه شما میشن و به سمتتون حمله ور میشن lol :دی

یکی از قابلیت های کینکت تو بازی مشخص شد، کینکت صدای داخل اتاق رو واسه متوجه کردن زامبی ها به سمت شما در نظر می گیره :دی به طور خلاصه اگه در حال بازی کردن باشید و یهو پسر عموی 8 سالتون بیاد تو اتاق شروع کنه به داد زدن، زامبی ها متوجه شما میشن و به سمتتون حمله ور میشن lol :دی

وااای خدا تصورشم خنده داره . فکر کن داری کلی آروم و بی سر و صدا میری بعد یوهو یکی بیاد تو اتاق همه حمله کنن سمتت =))

خب یه سری اطلاعات جدید :دی

نقشه بازی

93424761619202366190.jpg

یکی از اسلحه های ترکیبی

71828906491702651803.jpg

این یکی هنوز معرفی نشده ولی فکر کن سوار این بشی بری سراغ زامبی ها :))

11352146200420201685.jpg

===
ایده ها و اطلاعات اولیه خیلی عالی هستن، به نظرم بتونن موفقیت نسخه اول رو دوباره تکرار کنن :دی

یه سوال فوق العاده مهم :d لودینگ های مضخرف، آشغال، حوصله سر بر تو بازی هنوز هست یا اطلاعاتی هم از اون دادن؟ :d
تو قسمت دوم از در میرفتی تو چند دقیقه باید منتظر میموندی تا لود شه، حتی اگه بازی رو نصب می کردم

یه سوال فوق العاده مهم :d لودینگ های مضخرف، آشغال، حوصله سر بر تو بازی هنوز هست یا اطلاعاتی هم از اون دادن؟ :d
تو قسمت دوم از در میرفتی تو چند دقیقه باید منتظر میموندی تا لود شه، حتی اگه بازی رو نصب می کردم

توی کنفرانس که گفت لودینگ تایمی وجود نداره ولی...

اینم محدودیت 72 ساعت بازی رو داره ؟!؟

شماره های قبلی بازیهای با محیط بزرگی بودن با کلی ماموریت و آیتم و کارهای اضافه ، ولی این محدودیت 72 ساعت اصلا نمیزاشت آدم بهشون برسه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or