Titanfall عنوان در حال ساخت Respawn

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Respawn-Entertainment-logo.jpg

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

titanfall-gi-cover-503x600.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست
منبع

با اجازه چندتا ایراد بنی اسرائیلی بگیرم :d واقعا این یه تیکه اصلا جمله بندیش درست نیست ! :d نمیدونم چرا تو متن خبر جزئیات و کامل نمیگید !!! ترجمه ها عشقی شده !!!

Matches are said to support up to 16 players as well as AI-controlled enemies, such as Titans – giant exoskeletons described as quite agile – basically the mech-looking thing on the cover. Battles were described as “David vs Goliath” scenarios.

بگو که این دشمن ها شامل تایتان ها ،اسکلت های غول پیکر و ... هستن . شبیه همون چیزی که تو عکس کاور دیده میشه .

(این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David &Goliat خواهد بود.)

الان این بابایی که نشوتی کیه ؟ David &Goliat

بهتر بود میگفی که جنگ های به عنوان سناریوی ( David مقابل Goliat ) توصیف شدن !!!! حالا این گلایت نمیدونم کیه !! ولی احتمالا شبیه رستم و سهراب خودمونه :d

من دو نکته رو بگم در عین حال که ممنون از نکته هاتون !
1-در درجه اول بهتره که بیاید شخصا به صورت پیام خصوصی بگید چون به قول خودتون تازه این ایراد ها بنی اسرائیلی هستش!پس ممنون میشم ایراد ها رو پیام خصوصی کنید من حتما اصلاح میکنم
2-دوست عزیز من نمی تونم داستان داوید و گولیاد رو براتون تعریف کنم شما میتونید به راحتی در Google یک سرچ بکنید .

ممنون!

بهتر بود میگفی که جنگ های به عنوان سناریوی ( David مقابل Goliat ) توصیف شدن !!!! حالا این گلایت نمیدونم کیه !! ولی احتمالا شبیه رستم و سهراب خودمونه :d

بابا فک کنم این همون داوود و جالوت خودمونه:d!

داوود کوچولو با فلاخن میزنه میان دو ابروی جالوت کوه پیکر:|،حالا احتمالا به مبارزه این زن با روباتهای بزرگ تشبیه کردش!

من دو نکته رو بگم در عین حال که ممنون از نکته هاتون !
1-در درجه اول بهتره که بیاید شخصا به صورت پیام خصوصی بگید چون به قول خودتون تازه این ایراد ها بنی اسرائیلی هستش!پس ممنون میشم ایراد ها رو پیام خصوصی کنید من حتما اصلاح میکنم
2-دوست عزیز من نمی تونم داستان داوید و گولیاد رو براتون تعریف کنم شما میتونید به راحتی در Google یک سرچ بکنید .

ممنون!
چشم . به همین دلیل همون اول گفتم ، بنی اسرائیلی :d

بابا فک کنم این همون داوود و جالوت خودمونه:d!

داوود کوچولو با فلاخن میزنه میان دو ابروی جالوت کوه پیکر:|،حالا احتمالا به مبارزه این زن با روباتهای بزرگ تشبیه کردش!

داوود ( ع ) و جالوت !؟ نه بابا فک نکنم اون باشه !! چون تلفظ " Goliat " ، جالوت نمیشه !!! گُلایث !!!! حالا چه جوری جالوت میشه !! الله و اعلم !!! :d بعد جالوت اصلا ربطی به اسکلت و گوریل و تایتان و اینا نداره :))

البته یه سرچ زدم دیدم درسته میشه همون جالوت خودمون :d ( David vs Goliath ) . مترجم " H " رو جا انداخته بود و باعث گمراه شدن من از راه سراط مستقیم شد :d

جالوت - ویکی‌پدیا

تنها کسایی که میتونن یه Call Of Duty جدید (منظورم از لحاظ جذابیت و بالا بردن استاندارده) خلق همین همین برا بچه های قدیمی خودمونن :d ببینیم چه کردن بعد اینهمه انتظار ...

اگه و اگه این بازی انحصاری پلتفرم های مایکرو بشه,باید قید Halo 5 یا هر Halo دیگه ای رو بزنیم...یکی از سیاست های مایکرو در مورد عرضه بازی اینه که دوتا بازی هم سبک نباید تو یه سال عرضه بشه!
حالا TF هم که Sci-Fi Frist Person Shooter هست,یقینا تو سال Halo رو نمیبینیم!

EA ناشر باشه بعد رو این دو تا کنسول انحصاری ...:-j
خوب لازم نيس كه تا ابد انحصاري باشه......اگه مايكرو بتونه واسه ٦ ماهم كه شده بازي رو انحصاري كنه تاثير خوبي واسه برند ايكس باكس داره
(تو كنفرانس ميگه انحصاريه همه ميرن xbox one ميخرن بعد ٦ ماه واسه ps4 هم مياد:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or