بحث در مورد PS4 کمرنگ شده ، همه در مورد ایکس باکس بعدی حرف می زنند.

Pythonistas

کاربر سایت
Pachter.jpg

سر وصدا در مورد کنسول PlayStation 4 از زمان نمایش در فوریه امسال کمرنگ تر شده است ، جناب پکتر تحلیل گر بزرگ صنعت گیم توضیح می دهد .

پکتر معتقد است که سونی و مایکروسافت هر دو حق میزبانی برای نمایش سخت افزار جدید قبل از E3 در ماه ژوئن دارند. پکتر توضیح می دهد ؛" سونی به خوبی آتش شور و علاقه PS4 را برافروخت ، ولی این شور و اشتیاق و بحث ها پیرامون آن کم کم رو به کمرنگی نهاد ؛ و حالا این next Xbox است که همه در مورد آن بحث می کنند."

"سونی بسیار هوشمندانه عمل کرد که رونمایی اش در ماه February نمایش داد . من فکر می کردم سر وصداهای حاصل نمایش PS4 باقی بماند و خیلی از مردم در مورد آن صحبت کنند . بحث در مورد آن پژمرده شده است ، در حال حاضر تمام بحث در مورد رویداد ایکس باکس بعدی می باشد . "

با این حال Pachter صر و صدای حاصل این نمایش ها را به فروش ربط نمی دهد ، و مشتری ها این موارد در ذهن خود نگه نمی دارند تا وقتی که جبعه های این دو کنسول را ببینند .

" در واقع سر و صدا یکی چیز است ، قصد خرید نیز چیز دیگری است ، " وی می افزاید :

" من فکری نمی کنم کسی باشد که قبل از اینکه جعبه این کنسول ها را ببیند یا از قیمتــشان با خبر باشد آن ها را خریداری نماید ، پس آنچه مهم است در مراسم E3 رخ می دهد."

منبع :

xbox جدید هم رونمایی بشه بعد از مدتی تب و تابش میخوابه خیلی طبیعی مگر اینکه مایکرو چند ip لانچ مهمش رو یک مدتی بعد از event رونمایی کنه کلا ip ها میتونن تنور کنسول ها
رو تا زمان عرضه گرم نگه دارن و ولاغیر.

بابا مگه همه دنیا مثل ما ایرانی ها دنبال نوستالژی بازی هستن که حی هی میگید ای پی انحصاری همین سونی شما با اون همه انحصاری باز مساوی دراومد با ایکس باکس تازه ایکس باکس انحصاری نداره به قول شما ولی بازم برنده این نسل هیچ کدوم بودن بکشید بیرون از ای پی بازی و انحصاریی ماکرو بدون انحصاری بازم فروش خوب دوست داشتنی و یه عالمه طرفدار داره سونی شما دید بازی های مولتی خوب جواب نمیده اومد کنسولی شبیه پی سی داد که همون ساختار ایکس باکس 360 داره و از این پیروی میکنه نه اینه ایکس باکس 360 نزدیک تر بود تا سونی 3 ؟

دیگه بیشتر از 3 ماه روی یک دسته ای که چهارتا LED بهش اضافه شده بحث کنن..!!؟

اخبار این کنفرانس ماکرو میچسبه به E3 و تاثیر خیلی بیشتری داره به خاطر همین هم هست کنفرانسش رو خیلی دیر تر از سونی بر پا کرد..

واقعا برای این کارشناسیا چی بهش میدنن چیزی که توی آش ماس پیداست و میاد برام نقد میکنه خوب معلوهه یکی مثل منم که طرفدار حتی کنسول سونی هستم خیلی اشتیاق دارم بدونم کنسول نسل بعد Xbox چی هست تو این روزاااا ..... هی کارشناسم نشدیم یه پول مفت گیرمون بیاد!!!!!

دیگه بیشتر از 3 ماه روی یک دسته ای که چهارتا LED بهش اضافه شده بحث کنن..!!؟

8GB DDR5 رو بچسب دسته رو ول کن، با این می تونی عمری بری توُ فکر ..
به قولی اصلاً یه جا دیدی انقدر رم ؟ :d

این مضخرفات رو که توجه به کدوم وره رو ول کنید ... در ضمن هر چی در مورد مایکرو بوده ... تقریبا 90 درصد منفی بوده ... که مطمئنا به ضررش خواهد بود .... یعنی واقعا کسی اینجا وجود داره که بعد اینکه مایکرو بیاد بگه کنسول همیشه انلاین نیست ... بیاد بگه وای دم مایکروسافت گرم چه حالی به گیمرا و طرفداراش داده حرف نداره ... به فکر گیمره ؟؟؟؟؟ :| به نظر من اینه که میگن مردم رو سر کار گذاشته بود ...

اینکه کدوم شرکت و کدوم کنسول اذهان رو به سمت خودش برده ... بعد از e3 مشخص میشه

بابا مگه همه دنیا مثل ما ایرانی ها دنبال نوستالژی بازی هستن که حی هی میگید ای پی انحصاری همین سونی شما با اون همه انحصاری باز مساوی دراومد با ایکس باکس تازه ایکس باکس انحصاری نداره به قول شما ولی بازم برنده این نسل هیچ کدوم بودن بکشید بیرون از ای پی بازی و انحصاریی ماکرو بدون انحصاری بازم فروش خوب دوست داشتنی و یه عالمه طرفدار داره سونی شما دید بازی های مولتی خوب جواب نمیده اومد کنسولی شبیه پی سی داد که همون ساختار ایکس باکس 360 داره و از این پیروی میکنه نه اینه ایکس باکس 360 نزدیک تر بود تا سونی 3 ؟
الان مایکروسافت این همه فروش کرده چی به شما رسیده؟
نکنه شما از سهام داران مایکروسافت هستید؟
در مورد کیفیت بازی های مالتی پلتفرم هم باید به شما بگم جوجه رو اول مهر میشمرند

واقعا عجب فیلسوفی هست این اقا باید قدرش رو بدونیم!!!خب اخبار مربوط به ps4 رو ماه فبریه دیدیم و الان خود من هم منتظر اخبار نسل بعد ایکس باکس هستم تا بدونم چی قراره عرضه کنن!کاملا طبیعیه!!!

الان مایکروسافت این همه فروش کرده چی به شما رسیده؟
نکنه شما از سهام داران مایکروسافت هستید؟
در مورد کیفیت بازی های مالتی پلتفرم هم باید به شما بگم جوجه رو اول مهر میشمرند

من سهام دارنیستم ولی سهامداران و دوست دارم نه من فقط ماکرو دوست دارم و روی مد روز زندگی میکنم و حقیقت و بیان کردم اگه غیر اینه نقل و قول کنید نه این کشف کنید که من سهام دارم یا چیزی به من رسیده مهر جوجه هارو میشموریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or