شایعه ایا Prince Of Persia توسط Climax Studios در حال ساخت هست !؟

hosein me

کاربر سایت
prince-631-610.jpg

چند روزی هست که در وبسایت رسمی Climax Studio تصاویری به اشتراک گذاشته شده در این تصاویر بازی که بر روی ان کار می کند بسیار شبیه به سری Prince Of Persia هست
در اقدامی جالب یکی از کاربران فعال سایت Neogaf تصاویری را جستجو کرده که در ان “Character Action Platformer,” هست و ظاهرا حالت side-scrolling گیم پلی بازی بسیارشبیه به Prince of Persiaهست !
شاید استودیوی Climax در حال کار با Ubisoftباشد .اضافه می کنم استودیوییClimax Studio قبلا در 2 بازی Silent Hill: Shattered Memories و Rocket Knight فعالیت داشته
در قدامی جالب تر
Ubisoft چند ساعت پیش نامه ای به سایت GameInformerزد و اعلام کرداطلاعات جدیدی از Prince of Persia و جود ندارد
به نظر شما اطلاهات جدیدی توسط ubi درباره بازی منتشر می کند !

89242068794026971867.jpg

برای مشاهده تصویر اصلی (1024x514) روی این نوار کلیک کنید.
87126780170793271622.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
:(( یوبی جان اون عمت یه پرنس بده. یه پرنسی که ادامه 4 نباشه. ادامه 5 باشه. :(( الهی اساسین به روز سیاه بشینه اگه پرنس ندی :(( گند بزنن به هرچی اساسسینزه
این عکس با روحم بازی کرد
prince3.jpg

مثل اینکه یوبی لعنتی کلاً بیخیل PoP شده :(
prince4.jpg

این عکس که به شدت پرینس میزنه خصوصاً این یارویی که تو تصویر هست که حس دَستان تو فیلم رو میده 8-|
(هر چند هیچی ازش معلوم نیست :دی )

من تا حالا این سری رو بازی نکردم اما از تصاویری که دیدم باید بگم اگر میخواد قیافش این ریختی باشه شاید شاهد یک ریبوت مثل DMC باشیم!

اگه POP نیست پس چی میتونه باشه ؟ :دی تصاویرش که کوپی برابر اصل POP که :-/
اینا که کلا 2تا بازی رسما تایید کردن ولی جفتشون اسمی چیزی ندارن :دی

واقعا هیچی نمی تونه خوشحال کننده تر از این باشه که Ubisoft سر عقل اومده و میخواد واسه یکی از بهترین IP هاش آستین بالا بزنه ولی سوال اصلی اینه که ، حالا چرا Climax ؟!؟!

اگه Climax بتونه تجربه ای مشابه The Sands Of The Time ، Warrior Within و The Two Thrones خلق کنه ، اونوقت میشه گفت استودیو لایقی هست !البته اگه بتونه !!!!

چرا الکی واسه خودمون شماره میدیم به بازیها ! 1,2,3,4 و 5 چرا میگیم؟ در حالی که تا قبل از اینکه Ip بازی بیوفته دست یوبی 3 تا شاهزاده پارسی داشتیم!
نسخه ای هم که تو سال 2008 اومد ریبوت بود خیر سرش ها! بعد یوبی دوباره بیاد ریبوت بکنه! البته نسخه 2008 بد نبود و صد البته بی نقص هم نبود , دشمنان تکراری و در بعضی موارد بدقلقی و روند اعصاب خورد کن مبارزات . ولی داستانش عالی بود با اینکه آخرش اعصابم خورد شد ولی الان که فکر میکنم به خودم میگم اشتباه بوده عکس العمل من , چون پرنس با اون کارش عشق رو معنی کرد!:((

این یه دونه عکس هم هست البته :
prince2.jpg

حس دَستان تو فیلم رو میده
دستان خر کیه؟:-l
شخصا دوست دارم اگه یه روزی PoP جدیدی بسازن، این دو نفر هم باشن :
1ttbqlmxd98bncr9dykq.jpg

مخصوصا پتریس

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن