راهنمایی در بازی just cause 2

• Thread starter Thread starter MK_COD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MK_COD

کاربر سایت
سلام
just cause 2 بازی قدیمیه ولی من تازه میخوام بازی کنم:d
میخواستم بپرسم همون اول بازی وقتی که داره سقوط میکنه,تو نقشه یه نقطه وجود داره که باید بری اونجا.ولی هر کاری میکنم نمیتونم خودمو به اونجا برسونم(چترشم نمیدونم چطوری باید باز کنم)برای همین سقوط میکنه و میمیره.
خواستم بدونم کسی میدونه باید چی کار کنم:(

چترش که با e فکر کنم باز میشه:-/
خوب توی منو controls نگاه کن ببین active کردن چیه:-/
آقا نمیشه ...
تو کنترل گشتم چیزی بنام active نبود
interact E کردنه.کل کلیدای کیبوردم زدم هیچ کاری نشد.قربون دستت یکم بیشتر فکر کن شاید یادت بیاد:(

space ام زدم نشد:((
دقت میکنم فکر کنم اصلا چتر نداره:-/
امکان داره مثه بازی serious sam 3 سازنده ها یه کاری کردن که بازی کپی مشکل داشته باشه؟؟؟

نه الان میرم تو بازی خودم بهت میگم

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

بازی رو اجرا میکنی اینترو زدی میری داخل setting بعد رو گزینه ی keyboard\mouse option بعد key maping بعد jeneral بعد میبینی جلوی گزینه ی jump\parachuteچی نوشته اون مربوط میشه به پریدن وباز کردن چتر.

نه الان میرم تو بازی خودم بهت میگم

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

بازی رو اجرا میکنی اینترو زدی میری داخل setting بعد رو گزینه ی keyboard\mouse option بعد key maping بعد jeneral بعد میبینی جلوی گزینه ی jump\parachuteچی نوشته اون مربوط میشه به پریدن وباز کردن چتر.
آقا درسته نوشته space ولی هر چی میزنم باز نمیشه
قربون دستت بازیت که بازی میتونی بازی رو از اول شروع کنی
آگه میخوای سیوتم پاک نشه از سیو بازی که توی document\square enix پشتیبان بگیر ...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان شرمنده پست قدیمی رو بالا میارم من این بازی رو همون موقع که اومد گرفتم ولی یه مقدار بازی کردم حالا وقتی رفتم تو بازی یادم نمیاد چطور fast travel کنم ؟ اصن میشه این کارو کرد؟ محیطش بزرگه و عذاب کامله نقشه رو گشتن مخصوصا که میمیری هر جا که باشی بر میگرده اون قلعه ها ممنون میشم کمکم کنین

سلام من 2 مرحله رد کردم بعد رفت تو شهر.سه علامت اومد تو نقشه هرسه رو رد کردم ولی میشه بگین که مراحل اصلی این بازی کدوما هستن؟

سلام من 2 مرحله رد کردم بعد رفت تو شهر.سه علامت اومد تو نقشه هرسه رو رد کردم ولی میشه بگین که مراحل اصلی این بازی کدوما هستن؟
وقتی چند ماموریت بری ماموریت 3 تا گروه شروع میشه که بیش تر ماموریت بازی رو شامل میشه وقتی تعدادی ماموریت از این 3 گروه رو بری ماموریتی با شکل ستاره ی سیاه رو نقشه پیدا میشه به داستان بازی مربوط میشه که تعدادشون نسبتا کمه

وقتی چند ماموریت بری ماموریت 3 تا گروه شروع میشه که بیش تر ماموریت بازی رو شامل میشه وقتی تعدادی ماموریت از این 3 گروه رو بری ماموریتی با شکل ستاره ی سیاه رو نقشه پیدا میشه به داستان بازی مربوط میشه که تعدادشون نسبتا کمه
میشه بیش تر توضیح بدید نفهمیدم

دوستان بازی رو نصب کردم این ارور میاد موقع اجرا کردنش

دایرکس هم اپ کردم

92018496219225561708.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or