kojima:تجربه ی واقعی ow و گیم پلی منحصر به فرد را در GZ تجربه کنید.

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
تجربه واقعی OW را آزمایش کنید..
mgs_ground_zeroes_big_boss1-300x168.jpg

بنا به گفته ی کوجیما این چیز نگران کننده بود که بازی های ما محدودیت های زیادی داشت به طور مثال یک قهرمان وارد ساختمان میشود و کارهای جاسوسی انجام می دهد علاوه بر این داستان زیبا محور یک قهرمان برای به پایان رساندن اهداف یک بازی میباشد راه های بسیاری برای نفوذ یک قهرمان به دنیای گیم وجود دارد او افزود محدودیت های فنی MSX و PS1 در ابتدا این ایده ها را عقب نگه میداشت و نمیتوانستیم چیزی که از یک بازی انتظار داریم را نمایان کنیم .با این حال در عصر حاضر تکنولوژی و فناوری دست ما را بسیار باز کرده است ما میتوانیم از هرچیزی استفاده ی بهینه کنیم هدف نهایی من این است که بازیکنان در یک بازی آزادی هرچه بیشتری داشته باشدما میخواهیم یک بازیکن وقتی بازی ما را در دست بگیرد برای جستجو از هلوکپتر هواپیما وسیله های نقلیه حتی دوچرخه نیز استفاده کند.ما همه ی این گزینه هارا در دسترس یک بازیکن قرار می دهیم .
شما خواهید دید که در GZ وسایله نقلیه مانند هلکوپتر و جیپ چگونه به شما کمک میکنند در حال حاضر کوجیما میخواهد به MGS فضای باز جدیدی ببخشد مثلا شما از یک نقطه ی راه آهن از نقطه A به B میتوانید وسیله های مختلفی انتخاب کنید این تجربه ی یک OW واقعیست که در آن بازیکن تمام گزینه های مربوطه را در دسترس دارد و این چیزی هست که بی حد و حصر است و در بازی GZ استفاده خواهد شد .
[h=1]What I want to do is create a true open world where the player has all these options available to them and really limitless gameplay.[/h]چیزی که من میخواهم ایجاد یک دنیای واقعی باز هست که در آن تمام گزینه ها برای بازیکن در گیم پلی بی حدو حصر است
منبع

من بقیه رو نمی دونم بد ترین اتفاق ممکن برای من همین OW شدن بازی MGS بود که متاسفانه عملی شد

وقتی بازی ما را در دست بگیرد برای جستجو از هلوکپتر هواپیما وسیله های نقلیه حتی دوچرخه نیز استفاده کند
واقعا در شان اسنیک با دوچرخه بره اینور و اون ور ؟!واقعا مسخرس GTA که نیست

آخرین ویرایش:
ای استاد، ای قبله عالم،تک تک فن هات فدای اون دلقک بازی هات بشن، دیر رسیدی، Rockstar خیلی وقته ایده های ناب شما رو عملی کرده رفته

آخرین ویرایش:
شاید بهترین خبری بود که تو سال 2013 و اواخر سال 91 تو ضمینه ی گیم خوشحالم کرد مخصوصا این قسمت :
What I want to do is create a true open world where the player has all these options available to them and really limitless gameplay.
چیزی که من میخواهم ایجاد یک دنیای واقعی باز هست که در آن تمام گزینه ها برای بازیکن در گیم پلی بی حدو حصر است
به لطف کارکتر بندی و ترجمه ی خوب شما ما باید قدر امثال شماهارو بدونیم تو این سایت بزرگ ممنون بابت خبر بی صبرانه منتظر بازی بزرگ GZ هستم

كاري به دوچرخه و ايناش ندارم، اما هميشه دوست داشتم يه بازي باشه كه هيچ محدوديتي نداشته. يعني تو اون پادگاني كه ميره براي جاسوسي، بتونه بره اما مهمات هرچي كه خواست برداره يا بره بهداري دارو هرچي خواست برداره ( خيلي نامحدود چيز باشه براي انتخاب) :d

كه خيلي از اين كار هارو كرده بود در سري هاي قبلي

بابا جون عموت بیا یه چیزی نشون بده . بیایم بیرون از کما :دی
همچین می گی یه چیزی نشون بده انگار تا حالا هیچی نشون نداره!:دی یه گیم پلی نشونت داده دیگه، چی میخوای؟:دی
شیک و تمیز میره دور پادگان رو میچرخه، آخرشم منوّر روشن می کنه هلیکوپتر میاد و میزنن به چاک!
توی همون تریلر هم سوار جیپ دشمنا می شد تو پایگاه که نشون می داد بازی اُپن ورده و هر کاری دلش میخواد می کنه! اینم چیز جدیدی نیست:دی!

ow شدن mgs لطمه هاي زيادي به بازي ميزنه چون 100 % با ow شدن بازي چيزهاي جديدي هم بايد به بازي اضافه بشه كه اصلا با حال و هواي mgs كنار نمياد.

من یکی که به کوجیما اعتماد کامل دارم.بالاخره بعد این همه تجربه میدونه چه ایده ای تو بازیهاش به کار ببره که کسی بهش ایراد نگیره.بازی قراره ow باشه ولی قرار نیست که شما مثل gta بری علافی.
مطمئن باشید OW شدن MGS هیچ لطمه ای بهش نمیزنه.;)

دیگه وقتی متخصصان بازیسنتر میان مهندسی میکنن من چی باید بگم ؟
-------------------------------------
مطمئنا بهترین ام جی اس میشه ! گیمپلی فوق العاده گسترده ای که داره واقعا تنوع بیستیو ایجاد میکنه ! امیدوارم هرچه زودتر یه تریلر دیگه ازش نشون بدن دیگه تحمل سخت داره میشه ! :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or