بازی به سوی ماه که به صورت معنوی ادامه ای بر عنوان داستان یک پرنده معرفی شد .

vivanred

کاربر سایت
سازندگان بازی به سوی ماه Freebird Games ویدیوی از بازی جدید خود که به صورت معنوی ادامه ای بر عنوان داستان یک پرنده است را عرضه کردن .

بازی در همان دنیا صورت میگیرد که بازی اصلی صورت گرفته . توضیح : این همان بازی به سوی ماه 2 نیست که داره هنوز اتفاق میفته .

A-Bird-Story.jpg


هرچند که یک ادامه است , اما زمان بازی قبل از به سوی ماه اتفاق میفتد . در بلاگ سازندگان بازی گفته شده : حقیقتی خیلی ساده در مورد یک پسر و یک پرنده است که بالش شکسته . علیرغم داستان محور بودن بیشتر بازی های من , اساسا هیچ گفت و گوی صورت نمیگیرد .


[video=youtube_share;8ffGWdm0Ntk]http://youtu.be/8ffGWdm0Ntk[/video]


در طرح این بازی در بلاگ گفته شده :در زمانی که Dr. Watts و Dr. Rosalene در این بازی حضور ندارن (به خاطر اینکه قبل از زمان انها اتفاق میفته بازی) , پسر سرانجام بزرگ میشه تا تبدیل میشه به بیمار انها در ( قسمت دوم ) سری .


 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or