هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

روترت رو یک بار reset کن
یا مشکل از PSN هست یا مشکل از WIFI هست
ممکنه Time out زیاد داشته باشی.
دستگاه رو میتونی خاموش روشن هم بکنی .

روتر رو ریست کردم با سیم لن امتحان کردم با وایفای هم همچنین واقعا نمی فهمم چرا الان نباید به PSN وصل شم!؟!با PS3 مشکلی نداره ولی با PS4 چرا مشکل داره رو اصلا نمیفهمم!!الان یه حس 20 سال پیش وقتی با سگا و PS1 بودم و انلاین نداشتیم بهم دست داده اعصابم بهم ریخته بدجور)x

تفاوت بین 900p و 1080 یا 720 - 1080 واقعا فهمیدنش خیلی سادست
توی مانیتوره 18 اینچی توی Pc هم فرقه 900 و 1080 رو میشه راحت فهمید ... توی تلویزیون که واقعا کاری نداره !!!
اصلا لازم نیست به وضوح جزییات برای فهمیدن فرقه بین وضوح تصویر نگاه کنید. از اونجایی که مثل PC روی بازیهای کنسولی نمیشه 16x aa گزاشت خیلی راحت اگر دورنماها رو ببینید تفاوت وضوح تصویر راحت مشخص میشه
هرچقدر وضوح پایینتر باشه زشتی لبه های بیشتر مشخص میشه
این تو بازیهای مثل BT4-COD واقعا داد میزنه ....

این از digital foundry

انصافا کیا این خانواده گرم و دوست داشتنی و پر خاطره رو کنار هم نگه داشتن

جز Ps3 Slim و PS3 Super slim و PSV تمامی مدل ها و سایز های مختلف کنسول های سونی رو دارم :d فت و اسلیم PSP و فت و اسلیم PS2 و فت و اسلیم PS1 و صد البته PSX :d

که جز PS3 Fat Day One همه در کارتون ها استراحت میکنند و فقط PS3 بدبخت داره هنوز جون میکنه برای سرگرمی من :|:d

تو رو خدا این روانی عقده ای رو ببینید ... ملت کنسول گیرشون نمیاد تو کفش موندن ... بعد این ادم .................................

http://www.aparat.com/v/qAbNp

وافعا متاسف شدم ... چی کار کرده این PS4 با هیتر هاش ....

اوه اوه !! واقعا چه حرکت ضد سونی زده !!!

فعلا که با این حرکت شد 400 دلار به نفع سونی ، اونم از جیب تو ! :دی

دوستان این کیفیت 1080P ممکنه باعث بشه یه کیفیت خیلی خیلی عالی تر روی مانیتور بگیریم (Full HD)؟
که مثل نسل های قبل بی کیفیت و با رزولیشن پایین و حالت تیکه تیکه و بدون AA نباشه ؟

بچه ها تفاوت بین 900 و 1080 با چشم انسان قابل مشاهده نیست مثلا bf4 رو ps4 (تا اونجا که اطلاع دارم) 900 هست و تفاوت 180خط با چشم انسان قابل مشاهده نیست یا خیلی خیلی خیلی سخت هست پس با پی سی اون جور تفاوت از نظر رزولوشن نداره

آخرین ویرایش:
بچه ها تفاوت بین 900 و 1080 با چشم انسان قابل مشاهده نیست مثلا bf4 رو ps4 (تا اونجا که اطلاع دارم) 900 هست و تفاوت 180 فریم با چشم انسان قابل مشاهده نیست یا خیلی خیلی خیلی سخت هست پس با پی سی اون جور تفاوت از نظر رزولوشن نداره
خیلی راحت هست ! باور کن D: فقط بستگی داره چشمت عادت کرده باشه یا نه. اگر همش Ps3 زدی که طبیعتا نه . اگر pc باز هستی من اطمینان دارم فرقه 900 و 1080 خیلی راحت میشه فهمید. خیلی راحت میتونی بازی BT4 رو روی Pc نصب کنی و با نسخه one مقایسه کنی :) مقایسه وضوح تصویری برای فهمیدن ساده تر نیاز به عکس داره. در ضمن چیزی به اسم 180 فریم ندارم که اصلا بشه تشخیص داد . نهایتا 60 فریم هست که فرقش با 30 زمین تا اسمون هست. اون Pc هایی هم که Bt4 رو مثلا 100 فریم میدن فرقی با 60 فریم نداره !( فقط قدرت پردازش بالاتر دارن ) برای همین گزینه Vertical Synch رو کلا ساختن !!!!!!!!

دوستان این کیفیت 1080P ممکنه باعث بشه یه کیفیت خیلی خیلی عالی تر روی مانیتور بگیریم (Full HD)؟
که مثل نسل های قبل بی کیفیت و با رزولیشن پایین و حالت تیکه تیکه و بدون AA نباشه ؟
اگه مانیتور 1080 هست که طبیعتا کیفیت بهتری رو میگیری به نستب بازیهای نسله قبلی :)
AA هم توی بازیهای Ps4 به نسبت خیلی خوب به کار رفته .... البته انتظار Pc رو اصلا نداشته باش

نه برا همه . بعضی وقتا تفاوت به چشم نمیاد :|
درسته قبول دارم ... بستگی داره چشم عادت کرده باشه یا نه .
اگر یه کسی همش حتی pc رو با hdmi وصل کنه به LED مثلا 40 اینچی 1080 بازی کنه خیلی راحت میفهمه ... اما طبیعتا اگر چند سالی با کنسولهای ps3 سر کرده باشیم به این راحتی قابل دیدن نیست. طبیعتا نیاز هست هردو کنار هم باشن تا تفاوت معلوم بشه . اما بازم میگم خیلی راحت وضوح تصویر پایین توی دورنماها بازی تاثیر مثبت داره . چون تراکم پیکسلی بسته به اینکه چقدر از 1080 کمتر هست پایینتر هست قابلیت نشون دادن دقیقتر اجسام توی فواصل دور خیلی پایینتر و ضعیف هست . مخصوصا اینکه تنه درخت یا کلون ستون و object های عموما کوچک باشه.

در ضمن داشتن 1080 برای ps4 یا اصلا همون 900 p واقعا عالی هست. این مسعله توی بازیهای fps خیلی تاثیر داره. شاید به صورت عادی متوجه نشین . اما کلا 1080 یا دسته کم 900p خیلی اجازه نشونه گیری بهتر رو میده. اصولا گاها سازنده میگن pixel accuracy. دلیلش اینکه توی دور نما میتونید به مراتب نسبت به 720 بقیه بازیکنها رو خیلی راحتر تشخیص بدید. بدون دندونه بودن object های تو فواصل دور هم اجازه میده نهایتا خیلی راحتر نشونه گیری بشه ....

تو رو خدا این روانی عقده ای رو ببینید ... ملت کنسول گیرشون نمیاد تو کفش موندن ... بعد این ادم .................................

شکستن دیوانه وار کنسول PS4 جلوی فروشگاه Best Buy

وافعا متاسف شدم ... چی کار کرده این PS4 با هیتر هاش ....

کیفیت بدنه رو فقط عشق است

- - -ویرایش - - -

Soil In His Head یـــعــــنی
خاک تو سرش:|l-):-q:-q

اگه مانیتور 1080 هست که طبیعتا کیفیت بهتری رو میگیری به نستب بازیهای نسله قبلی :)
AA هم توی بازیهای Ps4 به نسبت خیلی خوب به کار رفته .... البته انتظار Pc رو اصلا نداشته باش
نسل قبل مثلا من خودم gta v رو با مانيتور زدم بازي كردم يعني ببين با ماشين كه تو شهر ميرفتي به ساختمونا و ماشيناي جلو نگاه
ميكردم انقدر دندونه دندونه بودن و رزوليشن پايين بود كلا بيخيال بازي شدم ! راضيم ميكنه؟(البته gta خيلي aa پاييني داره بقيه بازي ها بهتر بودن

آخرین ویرایش:
برخلاف دوستان که میگن مانیتور خوب نیست به نظرم من مانیتور خیلی خیلی بهتر از بعضی tv هاست.
من یدونه مانیتور ایکس ویژن فول اچ دی دارم وقتی پی اس3 داشتم واقعا از tv خونمون 42 lcd خیلی به نظرم بهتر بود

برخلاف دوستان که میگن مانیتور خوب نیست به نظرم من مانیتور خیلی خیلی بهتر از بعضی tv هاست.
من یدونه مانیتور ایکس ویژن فول اچ دی دارم وقتی پی اس3 داشتم واقعا از tv خونمون 42 lcd خیلی به نظرم بهتر بود

شما به LED وصل کن تفاوت رو متوجه میشید،من تو اتاقم LCD 42 دوو دارم ، مسلما مانیتورم که LCD 22 سونیه ازون بهتره ولی وقتی به TV
خونه که LED یه وصل میکنم اونموقع تفاوت رو متوجه میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or