آقایون این قضیه خرابی و اینا همیشه بوده . برای همه دستگاه های الکترونیکی هم هست از موبایل گرفته تا لپتاپ که معمولا تو همون روز های اولیه عرضه همیشه یک عده صداشون در میاد و بعد چند هفته هم تبش میخوابه . همین ویتا اولش اومده بود یه خبرایی زدن تو یوتوب که ویتامون صفحه نداره و منفجر میشه و وسط بازی ذوب میشه و این حرفها . الان کسی یادش هست ؟ نه ...
فکر کنم Failure Rate ـه نرمال وسایل الکترونیکی بین 5 تا 15 درصد باشه . همین آیپاد گزارش شده بوده یک زمانی 15 درصد خرابی داشته . لپتاپ ها نزدیک 20 درصد Failure Rate دارن . الان هم بیشتر یک عده که PS4 ـشون رو از Taco Bell برنده شدن اومدن گفتن یک مشکلاتی پیش اومده براشون که به نظر خودم به همون آپدیت بیشتر مربوط میشه که قابل حله ( ضعف همیشگیه سونی . همین ماه پیش آپدیت PS3 کاری میکرد دستگاه Brick بشه
که با یه پچ دیگه درست شد ) در ضمن تعدادشون خیلی کم بوده یعنی فکر کنم 2 درصد هم نبودن تعداد خرابی ها . زمان Xbox 360 آمار و حرفها متناقض بود ولی تا 40-50 درصد هم میگفتن آمار خرابی داشته ( که مایکروسافت رد کرد این حرفها رو فکر کنم )
بنا بر این خیلی خودتون رو اذیت نکنید .
فکر کنم Failure Rate ـه نرمال وسایل الکترونیکی بین 5 تا 15 درصد باشه . همین آیپاد گزارش شده بوده یک زمانی 15 درصد خرابی داشته . لپتاپ ها نزدیک 20 درصد Failure Rate دارن . الان هم بیشتر یک عده که PS4 ـشون رو از Taco Bell برنده شدن اومدن گفتن یک مشکلاتی پیش اومده براشون که به نظر خودم به همون آپدیت بیشتر مربوط میشه که قابل حله ( ضعف همیشگیه سونی . همین ماه پیش آپدیت PS3 کاری میکرد دستگاه Brick بشه
که با یه پچ دیگه درست شد ) در ضمن تعدادشون خیلی کم بوده یعنی فکر کنم 2 درصد هم نبودن تعداد خرابی ها . زمان Xbox 360 آمار و حرفها متناقض بود ولی تا 40-50 درصد هم میگفتن آمار خرابی داشته ( که مایکروسافت رد کرد این حرفها رو فکر کنم )بنا بر این خیلی خودتون رو اذیت نکنید .

سال بعد انشاا... یکی از اینا ماله خودمه :d البته به جایه نک , ٰThe order 1886 اونجاس !