هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقایون این قضیه خرابی و اینا همیشه بوده . برای همه دستگاه های الکترونیکی هم هست از موبایل گرفته تا لپتاپ که معمولا تو همون روز های اولیه عرضه همیشه یک عده صداشون در میاد و بعد چند هفته هم تبش میخوابه . همین ویتا اولش اومده بود یه خبرایی زدن تو یوتوب که ویتامون صفحه نداره و منفجر میشه و وسط بازی ذوب میشه و این حرفها . الان کسی یادش هست ؟ نه ...
فکر کنم Failure Rate ـه نرمال وسایل الکترونیکی بین 5 تا 15 درصد باشه . همین آیپاد گزارش شده بوده یک زمانی 15 درصد خرابی داشته . لپتاپ ها نزدیک 20 درصد Failure Rate دارن . الان هم بیشتر یک عده که PS4 ـشون رو از Taco Bell برنده شدن اومدن گفتن یک مشکلاتی پیش اومده براشون که به نظر خودم به همون آپدیت بیشتر مربوط میشه که قابل حله ( ضعف همیشگیه سونی . همین ماه پیش آپدیت PS3 کاری میکرد دستگاه Brick بشه :| که با یه پچ دیگه درست شد ) در ضمن تعدادشون خیلی کم بوده یعنی فکر کنم 2 درصد هم نبودن تعداد خرابی ها . زمان Xbox 360 آمار و حرفها متناقض بود ولی تا 40-50 درصد هم میگفتن آمار خرابی داشته ( که مایکروسافت رد کرد این حرفها رو فکر کنم )
بنا بر این خیلی خودتون رو اذیت نکنید .

دوستان ببخشید یه سوالی ؟ الان اون قضیه که زیر کنسول صاف نیست چجوریاس ؟ خالی بندیه یا ..؟ بعد این مشکل که میگن هنگ میکنه و اینا حل میشه ؟
به نظرتون الان بگیرم برای لانچ رو؟ یا بعدا؟
تا این اخر کاریه خوب بود ولی الان داریم هی ضد حال میخوریم ! چی میشه از این یوشیدا بپرسن اینا واقعیه؟ بگه No :|

داداش اینا همش ترول شب لانچ هست . نگران نباش .

دوستان ببخشید یه سوالی ؟ الان اون قضیه که زیر کنسول صاف نیست چجوریاس ؟ خالی بندیه یا ..؟ بعد این مشکل که میگن هنگ میکنه و اینا حل میشه ؟
به نظرتون الان بگیرم برای لانچ رو؟ یا بعدا؟
تا این اخر کاریه خوب بود ولی الان داریم هی ضد حال میخوریم ! چی میشه از این یوشیدا بپرسن اینا واقعیه؟ بگه No :|
نه بابا اون دیگه خیلی خنده داره . این چند وقته همه چی به نفعه PS4 بوده الان یه مشکلی براش پیش اومده همه دارن از فرصت استفاده میکنن یه ایرادی بهش بچسبونن

فردا تو مراسم حتما در مورد این حرفا توضیحی میدن

---------------

98231546436244408445.jpg

47802377162036377346.jpg

63609286587482983634.png
:d

راجع به SSD و HDD :

تعویض HDD با SSD تاثیرش خیلی زیاده ، مخصوصا برای PS4 ، البته برای PS3 هم تاثیر خوبی داشت . PS3 از SATA استفاده میکرد که نهایتا میتونست در بهترین حالت حدود 192 MB/s رو انتقال بده ، اما HDD روی PS3 سرعتش حدود 60 MB/s بود که از همه ظرفیت موجود همون SATA هم کامل استفاده نمیکرد ، اما استفاده از یک SSD ( که البته سرعت Read و Write بیشتر از 200 داشته باشه ) میتونست در اکثر مواقع سرعت بسیار بهتری در Load و یا اینستال بازیها بده . حتی در بعضی مواقع مشکلات تکسچرلودینگ و آبجکت لودینگ خیلی از بازیها هم رفع میشد ( نمونه بارزش Rage و GTA V ) .

در PS4 از SATA II استفاده شده که در بهترین حالت میتونه حدود 384 MB/s رو میتونه انتقال بده اما HDD که در PS4 استفاده شده سرعتش حدود 100 MB/s هست ، شما با استفاده که از یک SSD که در سرعتش بالای 400 MB/s باشه میتونید بهترین حالت رو برای PS4 بوجود بیارید که حتما تاثیر بسزایی داره .

البته SSD های با سرعت بالای 400 اکثرا SATA III هستند ولی مشکلی نداره و با SATA II و SATA هم کار میکنه .

PS4 هم حداقل ظرفیتی که ساپورت میکنه 160 گیگابایت هست ( که البته با توجه به حجم بازیها خیلی کمه ) اما من فکر میکنم 250 هم کافی باشه ، مگه اینکه بخواین همزمان چند بازی رو روی PS4 داشته باشید . قیمت SSD هم که برای PS4 مناسب باشه با توجه به ظرفیت ، سرعت و برندش از 400 هزار تومن شروع میشه .

مگه اینکه بخواین همزمان چند بازی رو روی PS4 داشته باشید
آخه باز هم مشکلی نیست :دی
من فکر میکنم یکم جو در مورد حجم بازی ها جالب نیست اینجا ! بعله اگه بخوای DL کنیم پیر میشیم ولی اگه همه ی این بازی ها رو
حجم بازی ها: (اینو بهرام تو فیس بوق سایت گذاشته بود):
Angry Birds Star Wars: 1.5Gb : $49.99
AC4 Black Flag Gold Edition: 21.2GB : $79.99
AC4 Black Flag: 21.2GB : $59.99
Battlefield 4: 33.9GB : $59.99
Black Light Retribution: 4.9GB : F2P
Call of Duty: Ghosts: 31.1GB : $59.99
Call of Duty: Ghosts Digital Hardened Edition: 31.3GB : $119.99 (season pack)
Contrast: 2.3GB : $14.99
DC Universe Online: 22.7GB : F2P
DC Universe Online Ultimate Edition: 22.7GB : $29.99
FIFA 14: 9GB : $59.99
Flower: 1.8GB : $6.99
Injustice: Gods Among Us: 22GB: $59.99
Just Dance: 22GB : $49.99
Killzone Shadow Fall: 38.5GB : $59.99
Knack: 35.6GB : $59.99
LEGO Marvel Super Heroes: 6.4GB : $59.99
Madden NFL 25 : 13.1GB : $59.99
NBA 2K14: 41.8GB : $59.99
NFS Rivals (TBA)
Resogun: 460.8MB : $14.99
Sound Shapes: 3.4GB : $14.99
Super Motherlode: 393.6MB : $13.99
Trine 2: Complete Story: 2.6GB : $19.99
Warframe: 4.2GB : F2P
با هم حجمشون رو جمع کنیم میشه حدود 325 گیگ !! پس نباید نگران اون عددی باشیم که جلوش G زده باید نگران عددی باشیم که کنارش $ زده شده :| :دی

. الان هم بیشتر یک عده که PS4 ـشون رو از Taco Bell برنده شدن اومدن گفتن یک مشکلاتی پیش اومده براشون که به نظر خودم به همون آپدیت بیشتر مربوط میشه که قابل حله
اتفاقاً اون بابایی که کنسولش چراغ سیفید شده بود کنسول رو از Taco Bell برده بود و بعد از آپدیت اینجوری شده بود :دی
بنده خدا معلوم نیست آخرت آدم خر شانس یا آخرت آدم گند شانس :( :دی

خوب خیالتون راحت باشه!
یوشیدا گفته که تعداد بسیار کمی از کنسولها دچار مشکل شدن!!(در واقع خیلی خیلی کم بوده)
و گفته خیالتون جمع باشه که داریم مشکلاتی که بهمون گزارش شده رو هم بررسی میکنیم!
طبق اطلاعاتی که ign منتشر کرده گفته عده ی کمی هستن که این مشکلات براشون پیش اومده!
پس بیخودی پیش خریداتونو کنسل نکنین چون سونی گفته اگه کنسولی که خریدین مشکل داشته باشه درست یا حتی تعویضش میکنه!
منبع:توییتر یوشیدا

خوب خیالتون راحت باشه!
یوشیدا گفته که تعداد بسیار کمی از کنسولها دچار مشکل شدن!!(در واقع خیلی خیلی کم بوده)
و گفته خیالتون جمع باشه که داریم مشکلاتی که بهمون گزارش شده رو هم بررسی میکنیم!
طبق اطلاعاتی که ign منتشر کرده گفته عده ی کمی هستن که این مشکلات براشون پیش اومده!
پس بیخودی پیش خریداتونو کنسل نکنین چون سونی گفته اگه کنسولی که خریدین مشکل داشته باشه درست یا حتی تعویضش میکنه!
منبع:توییتر یوشیدا
مث ک یادت رفته داری تو ایران زندگی میکنیا...تعویض کردن و تعمییر کردن رایگان اینجا تعریف نشده ست...

مث ک یادت رفته داری تو ایران زندگی میکنیا...تعویض کردن و تعمییر کردن رایگان اینجا تعریف نشده ست...

من منظورم کسایی که تو ایرانن نبود پسر خوب!
منظورم اونایی بود که اونورن و پیش خرید کردن اگر رفتن تست کردن و دیدن مشکل دارن سونی براشون مشکلشونو حل میکنه و اگر درست نشد واسشون تعویض میکنه..

گفتن بعد از اپدیت مشکل پیش اومده . یعنی نرم افزاریه و حتما با پچ روز اول کنسول حل میشه . نگران نباشید

---------------

;;) سال بعد انشاا... یکی از اینا ماله خودمه :d البته به جایه نک , ٰThe order 1886 اونجاس !

31249472502138748885.jpg

راستی فردا 7 صبح همه اینجا باشین قراره یه بازی جدید معرفی شه :d

نمیدونم چرا امروز تاپیک انقد خلوته ...:-s:(

دوستان من الان چند تا سوال برام ایجاد شده.
برای نصب هارد جدید باید هارد قبلیو برداشت؟اگه هارد قوی تر بزاریم تاثیر داره توی گرافیک و فریم دهی؟!!
اگه بازی ای رو بعد انجام دادن پاک کنیم سیو هامون هم پاک میشه؟امکان بکاپ گیری از پچ ها رو هم توسط هارد اکسترنال نداریم؟
به نظر شما تا کی معلوم میشه که کلا دستگاه هیچ مشکلی نداره و میتونیم با خیال راحت بخریم؟
و آخرین سوال اینکه بعد چه مدت مدل اسلیمش میاد و اگه بیاد بعد فرق سخت افزاری(البته به جز هارد) پیدا میکنه؟
شرمنده سوالات زیاد شد.:d

دوستان من الان چند تا سوال برام ایجاد شده.
برای نصب هارد جدید باید هارد قبلیو برداشت؟اگه هارد قوی تر بزاریم تاثیر داره توی گرافیک و فریم دهی؟!!
اگه بازی ای رو بعد انجام دادن پاک کنیم سیو هامون هم پاک میشه؟امکان بکاپ گیری از پچ ها رو هم توسط هارد اکسترنال نداریم؟
به نظر شما تا کی معلوم میشه که کلا دستگاه هیچ مشکلی نداره و میتونیم با خیال راحت بخریم؟
و آخرین سوال اینکه بعد چه مدت مدل اسلیمش میاد و اگه بیاد بعد فرق سخت افزاری(البته به جز هارد) پیدا میکنه؟
شرمنده سوالات زیاد شد.:d

تعویض هارد مثل PS3ـه دیگه! هارد رو در میارید، یه هارد دیگه جاش میزارید! هرچی سرعت هارد مورد استفادتون بیشتر باشه، سرعت کپی کردن و امثال اون هم بیشتر میشه درست مثل PC! گرافیک یک بازی هم چه توی ایران روی آشغالترین نوع هارد و چه توی خود آمریکا روی SSD یکی هست!
قاعدتا کنسول ها هیچ مشکلی نباید داشته باشن، با این حال تا یکی دو هفته همه چیز معلوم میشه.

مدل اسلیم هم باید کم کمش 2 3 سال صبر کنید ولی اسلیم شدن به معنی ارتقای سخت افزاری نیست، بهینه سازی و ارزون کردن خط تولیدِ!

Here’s Another “Bricked” PS4, by a .50 caliber Sniper Rifle, Shown at 50,000 FPS

یه کنسول Break شده ی دیگه گزارش شد :| البته به دست Sniper Rifle با کالیبر 50. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or