هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان کابل اینترنتم توی کنسول گیر کرده در نمیاد :|
از طرف مودم که کابلو مبخوام دربیارم راحت درمیاد اما از کنسوله نه خودمو کشتم درنیمد میترسم فشار بیشتر از این بیارم که سوکت شیشه ایش رو خورد کنم و پورت کنسول اسیب ببینه
چیکار کنم :-/

قسمت گيره ش گير كرده
به وسيله سوزن خار شو ازاد كن درش بيار

Sent from my iPhone using Tapatalk

دلیلتون چیه؟
من که پول ندارم چی کار کنم؟
بازی نکنم؟
داداش من بچه مایه نیستم.خودمم بخاطر این گرونی بازی مجبورم دیجیتالی بخرم اما کنسول کپی خورد بشه نصف لذتش از بین میره.نابود میشه کنسول.دلت میاد آنلاین بازی نکنی؟
دعا کن کپی خور نشه.مثه ما بازی دیجیتالی ظرفیتی بخر :)

الان من دیدم سونی کنسولی رو بن کرده بود !!!! آیا این بن کردن مربوط به کنسول هست یا خوده کنسول ؟؟ خود طرف گفت که از اکانت های هکی استفاده کرده بوده . در این صورت مگه نبایذ اکانت بن میشد ؟؟ اصلا این بن شدن کنسول حقیقت داره ؟؟ اگر جواب مثبته راهی واسه آن بن کردن وجود داره ؟؟

الان من دیدم سونی کنسولی رو بن کرده بود !!!! آیا این بن کردن مربوط به کنسول هست یا خوده کنسول ؟؟ خود طرف گفت که از اکانت های هکی استفاده کرده بوده . در این صورت مگه نبایذ اکانت بن میشد ؟؟ اصلا این بن شدن کنسول حقیقت داره ؟؟ اگر جواب مثبته راهی واسه آن بن کردن وجود داره ؟؟

شما يه اكانت جديد بساز و وارد كنسول كن اگه باز هم پيغام داد كه شما بن شديد كنسول شما بن شده و فعلا هيچ گونه راهي براي ان بن كردش وجود نداره و در اينده نزديك هم فكر نكنم بياد چون هنوز ps4 هك نشده به طور رسمي
هميشه اكانت بن نميشه بعضي مواقع كه شما چند بار از عنواع اكانت هاي هكي يا دزدي استفاده ميكنيد سوني كنسول رو بن ميكنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
بله تو بعضی مواقع امکانش هست که کنسول بن موقت یا همیشگی بشه. معمولا از خوده سونی میشه پیگیری کرد و اونا جوابگویه دلیلش و مدتش هستن . در مقاطع خاص اگر کنسول بنه همیشگی بشه عملا دیگه اون کنسول هیچ ارزشی نداره !!!

موافقم باشما

- - -ویرایش - - -

بنظر شما کسی هم که پول نداشته باشه باید دزدی کنه ؟!

داداش من بچه مایه نیستم.خودمم بخاطر این گرونی بازی مجبورم دیجیتالی بخرم اما کنسول کپی خورد بشه نصف لذتش از بین میره.نابود میشه کنسول.دلت میاد آنلاین بازی نکنی؟
دعا کن کپی خور نشه.مثه ما بازی دیجیتالی ظرفیتی بخر :)
اگه سنتون کمه به قول معروف درستون رو بخونید پول دار بشید
yahoo_22.gif

اگه زیاده با حقوق کارگری تو 3 روز پول بازی در میاد
biggrin1.gif

همین چیزاس دیگه کشورمون رو عقب مونده کرده همش دنبال مفت هستیم مفت خوریم ( توهین نباشه ...)

مگه من پولدارم؟ صبر کن بازی ارزون شه. دست دو بخر. کم بازی کن ولی بازی های خوب رو بازیکن. والا خارجی ها هم اینطوری بازی میکنن

تو pc شما ویندوزتون اورجیناله
تمام برنامه ها اورجیناله
الان400 دلار یعنی پول ویندوز دادید؟
=============
ps4 خریدم فقط نگاش میکنم
هیچی بازی نکردم بخدا
چون 4 تا بازی بخری میشه پول کنسول
بازی هارم کسی ازت نمیخره یا قیمت نصف میکنن میفروشن

دوستان كسي مشكل FORCE CLOSE داخل بازي هاش نداره ؟!

من دارم بازي مي كنم يهو خود به خود بازي بسته ميشه ! هم بتل 4 اين مدلي شده هم PvZ! يهو بي دليل بسته ميشن و يه ERROR هم ميده
يه بار پيشنهادات رفع اش رو خوندم گفته بود بازي رو اپديت كن يا سيستم رو كه خوب جفتش اپديت بود

نميدونمچه مرگشه چند باري يهو اينطوري شده تا اين كه ديشب سه بار بسته شد

دوستان كسي مشكل FORCE CLOSE داخل بازي هاش نداره ؟!

من دارم بازي مي كنم يهو خود به خود بازي بسته ميشه ! هم بتل 4 اين مدلي شده هم PvZ! يهو بي دليل بسته ميشن و يه ERROR هم ميده
يه بار پيشنهادات رفع اش رو خوندم گفته بود بازي رو اپديت كن يا سيستم رو كه خوب جفتش اپديت بود

نميدونمچه مرگشه چند باري يهو اينطوري شده تا اين كه ديشب سه بار بسته شد
gta v منم فورس کلوز میداد
البته تو انلاین
مشکل هم سرعت کم دیگرانه
یا سرعت خودت
=============
من با دوستم بازی میکنم فورس کلوز میده اما با بقیه نه

تمام برنامه ها اورجیناله
=============
ps4 خریدم فقط نگاش میکنم
هیچی بازی نکردم بخدا
دوست عزیز پول نداری نیازی نیست بری بازی ۲۵۰ تومن روی بلو ری بخر
برو اکانت ظرفیت ۳ بخر قیمتش هم ۷۰-۷۵ هست کاملا هم قانونی بن هم نمیشی تمومش کردی بفروشش یکی دیگه بخر منم الان شش ماه همیجوری بازی میخرم

تمام برنامه ها اورجیناله
=============
ps4 خریدم فقط نگاش میکنم
هیچی بازی نکردم بخدا
درود
بله عزیز
من کلا طرفداره اورجینال هستم البته ویندوز رو لایسنس روسی خریدم به قیمت ۱ چهاروم که گفتید
حتی اپلیکشن های گوشیم هم از اپ استور میخرم
دلیل اینم که دوست ندارم پلی ۴ هم هک بشه اینه که اگه هک بشه دیگه بسختی میشه گیم اورجینال براش پیدا کرد

دوست عزیز پول نداری نیازی نیست بری بازی ۲۵۰ تومن روی بلو ری بخر
برو اکانت ظرفیت ۳ بخر قیمتش هم ۷۰-۷۵ هست کاملا هم قانونی بن هم نمیشی تمومش کردی بفروشش یکی دیگه بخر منم الان شش ماه همیجوری بازی میخرم

یه جایی رو برام معرفی کنید بخرم
چجوری بفروشمش
کجا منظورمه؟

- - -ویرایش - - -

درود
بله عزیز
من کلا طرفداره اورجینال هستم البته ویندوز رو لایسنس روسی خریدم به قیمت ۱ چهاروم که گفتید
حتی اپلیکشن های گوشیم هم از اپ استور میخرم
دلیل اینم که دوست ندارم پلی ۴ هم هک بشه اینه که اگه هک بشه دیگه بسختی میشه گیم اورجینال براش پیدا کرد

:-o
خب شما دیگه نمونه اید
من به ایرانی بودن شما شک دارم

یه جایی رو برام معرفی کنید بخرم
چجوری بفروشمش
کجا منظورمه؟

دوست عزیز بجای اینکه همون روز اول که بازی اومد بخریش 2 ماه صبر کن دسته دوم با نصف قیمت بخر و با 30 تومن ضرر بفروش حالا کمتر یا بیشتر بفروش ....توی pt یا همین بازار سنتر خودمون تا دلت بخواد هست

تمام برنامه ها اورجیناله
=============
ps4 خریدم فقط نگاش میکنم
هیچی بازی نکردم بخدا
داداش منم ویندوز اورجینال نمیریزم اما قیاست درست نبود.چرا؟چون اگه ویندوزو کرک کنی همه قابلیتهاش در دسترسه بازم اما کنسول هک بشه بقول دوستمون بازی اورجینال براش کم پیدا میشه و دیگه خبری از بازی کردن آنلاین نیست.شما آنلاین بازی کن بعد متوجه میشی من چی میگم
اگه هم حرفی زدم از سر روشنفکریی نبوده که بگم همه ما طرفدار اورجینالیم و این فرهنگ باید جا بیفته.درآمدمون کمه مجبوریم این کارو بکنیم وگرنه مطمئن باش اگه پولدار بودم همه چیزم اورجینال بود
امیدوارم درست فهمونده باشم که قیاست درست نبود
مثه ما ظرفیتی بخر.منم فقط دوتا بازی فقط دارم که ظرفیت 3 دست دوم خریدم.شما عمق فاجعه جیب منو ببین :))
4-5 تا بازی دیگه هم هست نتونستم بخرم.مجبورم وایسم یکم بگذره ارزون بشه بعد بخرم

داداش منم ویندوز اورجینال نمیریزم اما قیاست درست نبود.چرا؟چون اگه ویندوزو کرک کنی همه قابلیتهاش در دسترسه بازم اما کنسول هک بشه بقول دوستمون بازی اورجینال براش کم پیدا میشه و دیگه خبری از بازی کردن آنلاین نیست.شما آنلاین بازی کن بعد متوجه میشی من چی میگم
اگه هم حرفی زدم از سر روشنفکریی نبوده که بگم همه ما طرفدار اورجینالیم و این فرهنگ باید جا بیفته.درآمدمون کمه مجبوریم این کارو بکنیم وگرنه مطمئن باش اگه پولدار بودم همه چیزم اورجینال بود
امیدوارم درست فهمونده باشم که قیاست درست نبود
مثه ما ظرفیتی بخر.منم فقط دوتا بازی فقط دارم که ظرفیت 3 دست دوم خریدم.شما عمق فاجعه جیب منو ببین :))
4-5 تا بازی دیگه هم هست نتونستم بخرم.مجبورم وایسم یکم بگذره ارزون بشه بعد بخرم

من خودم مولتی بازم داداش
منظورم نوعی هک بشه که بشه آنلاین بازی کرد
===
خوش به حالتون
من الان تو کف یه gow موندم
جایی هم پیدا نمیکنم
کسی هم share نمیکنه
بازیشم بخرم بعد میگن 80 تومن شد
ما شانس نداریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟