هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها من یه مشکلی برام پیش اومده. بعد از این آپدیت آخری، هر موقع که PS4 رو روشن میکنم اون Error ـه Easy Access رو میده :| برای شما هم همینطوره یا PS4 من قاطی کرده؟ تازگیا هم موقع خاموش کردن خیلی طولش میده، تقریباً 1 دقیقه، بعضی وقتا هم 2 تا بوق میزنه و خاموش میشه. مشکلی پیش اومده فکر میکنید؟

اولیو نمیدونم ولی بوق میزنه واسه اینه که بازی رو کلوز نکردی همیشه کلوز کن منم یه بار یادم رفت ببندم 1 مین طول داد .

اولیو نمیدونم ولی بوق میزنه واسه اینه که بازی رو کلوز نکردی همیشه کلوز کن منم یه بار یادم رفت ببندم 1 مین طول داد .
من همیشه بازی رو Close میکنم. همیشه... جالب اینجاست که اونقدر وسواس دارم که بعد از Close کردن همه app ـها حدود 30 - 40 ثانیه صبر میکنم کلاً. ولی جدیداً اینجوری شده :(( نمیدونم چرا :|

PS APP از استور مستقیم نصب میشه ( Play یا AppStore )
اکانت رو که وارد کنی به یه چیزهایی مثل تروفی - message و friends اینا دسترسی خواهی داشت.
"وشی من سونی زد وان هست
یعنی اول از خود کنسول مستقیم دانلود کنم چطور اونو به گوشی منتقل کنم؟
یایا فایل خامش از کنسول دانلود میشه یا برنامه مستقیم تو کنسول نصب میشه؟
یه راهنمایی بیشتر میدید در این مورد

"وشی من سونی زد وان هست
یعنی اول از خود کنسول مستقیم دانلود کنم چطور اونو به گوشی منتقل کنم؟
یایا فایل خامش از کنسول دانلود میشه یا برنامه مستقیم تو کنسول نصب میشه؟
یه راهنمایی بیشتر میدید در این مورد

ربطی به کنسول نداره از داخله گوشی باید وارد بشی

جوابه سوالتون رو دادم . دوباره هم نقل کن میکنم :

PS APP از استور مستقیم نصب میشه ( Google PLay یا AppStore )
داخله استور هست برو دانلود کن و خودش نصب میشه

اگر هیتلره یا اینا نمیدونم از کجا میشه گیر اورد. ولی توی نت باید باشه apk اش.

آخرین ویرایش:
ریجن کنسول و نگفتم ریجن اکانت پلاس من اگه 1 باشه ماله دوستم 2 باشه من بازی ریجن 1 بخرم یا DLC میتونم با دوستم شیر کنم یا اونم باید اکانت پلاسشو 1 کنه

عزیزم من شما اکانت که بازی رو درش میخری رو پرایمری می کنی بعد یوزر و پسورتو می دی به دوستت اون توی اکانت شما بازی میکنه روی کنسول خودش حالا شما DLC بخری اونم می تونه دانلود کنه

عزیزم من شما اکانت که بازی رو درش میخری رو پرایمری می کنی بعد یوزر و پسورتو می دی به دوستت اون توی اکانت شما بازی میکنه روی کنسول خودش حالا شما DLC بخری اونم می تونه دانلود کنه

پس عملآ نمیشه همزمان با هم بازی کرد؟

اینترنت با سرعت 2 مگابایت بر ثانیه شرکت مبین نت:
http://s6.picofile.com/file/8188633818/p.JPG

حال هی بگید سرعتمون کمه! کسی پیدا میشه که بتونه رکورد منو بشکنه؟!

من به شخصه که رشته ام کامپیوتره تو این 10 سال همچین پینگی رو زیارت نکرده بودم
خدا صبرت بده

اینم پینگ من:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم برنامه PlayStation®App برای اندروید

PlayStation®App در کافه بازار برای اندروید
یا
دانلود PlayStation®App :: مایکت

برای IOS هم برید تو app store موبایل سرچ کنید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
داداش شما با لندن تو اینجا تست کنید نتیجشو بعد بزارید ما هم ببینیم Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test

این سایته نتایجش خیلی خوشبینانه است! مینویسه پینگ 120 در حالی که همزمان با خود ویندوز خیلی بیشتره
قبلا همیشه حدود 300 یا کمتر بود یه مدته افتضاح تر از همیشه شده
http://s3.picofile.com/file/8188645768/Capture.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or