قبلش هم هماهنگ کرده بودی کامل اوکی رو گرفته بودی و نیومد؟:d چه بابایی هم خورده به تورتدوستان شما بازیتونو که برای فروش میذارین چطوری به خریدار تحویل میدین؟
میان دم خونتون میگیرن بازیو؟
من با یکی قرار گذاشتم برای فروش بد من رفتم سر قرار ولی خریدار نیومد
معمولا روالش چیه؟
دوستان چند تا سوال :
1- برای بار اول کنسول رو به مدت 45 دقیقه روشن کردم که حدود 10-20 دقیقش بازی کردم اما کنسول سمت راست بدنه ( نه قسمت براق ) گرماش محسوس بود . ایا مشکلی داره کنسول ؟؟
2-بازی رو داخل دستگاه گذاشتم و با همون دیسک خاموش کردم . اشکالی داره ؟
3-دستگاه رو افقی گذاشتم . اما کلا افقی بهتره یا عمودی ؟ ( برای جلوگیری از اتو اجکت و مشکل گرمایی)
4-هنگام خاموش شدن از دستگاه یه صدایی میاد مثل تق . ایا طبیعیه ؟
همه این کارایی که گفتی نقض قانون کپی رایت هست درسته اشتباهه ولی شرایط خرید هم نداریم ، ولی استفاده از کردیت کارت دزدی ، در واقع علنی دزدی هست ، مثل اینکه یکی بیاد رمز اینترنتی کارت شما رو بزنه و پول کارتتو خالی کنه
البته کسایی که اکانت شرینگ میفروشن میدونن که با کردیت غیر دزدی نباید خرید کنن چون سونی پیگیری میکنه ....
خلاصه که نکنید دوستان ،یه آدمی ممکنه از من و تو بدبخت تر یه جای کره ی زمین این پول براش پول غذاش باشه
فک نکن هرکی کردیت کارت و مستر کارت داره و تو خارجه دیگه وضعش عالیه
به فکر اون بدبخت نیستی فکر بابی کارمندت باش که حقوق 2 ماهشو داده به تو تا کنسول بخری و آخرش بنت میکنن ....
من ختم جلسه رو اعلام میکنم دیگه حرفی ندارم ، ایرانی جماعت هر کاری بخاد میکنه ، بزا بکنه
از تمام دوستانی که اکانت دزدی میفروشن هم معذرت میخوام که کاسبیتونو خراب کردم
هرکی شک داره به حرفای ما که میگیم این کار قانونی نیس ، کافیه یه ایمیل بزنه که با خود پی اس 4 میتونی 30 ثانیه ای انجام بدی
فقط بنویس
I want know about sharing game
اقایون خواهشا کافیه دیگ .
دوستمون که کنسولشون بن شده بود دلیلش همون اکانت هاست . چتی با پشتیبانی سونی داشتم در مورد شیرینگ دقیقا یه جمله ای گفت که دلیل بن شدن کنسول دوستمون هم توش بود :
این 2 تا جمله اصلی چت هست . متاسفانه اومدم اسکرین شات چت رو RESIZE کنم و حجمشو کم کنم نوشته ها داغون شدن . ولی بازم میزارم که مدرک باشه :
این 2 جمله رو دقت کنید :
از پشتیبانی پرسیدم من و دوستم قصد داریم از یه بازی دیجیتالی روی 2 تا کنسول استفاده کنیم به این صورت . من بازی رو روی اکانت خودم میخرم و در اکانت خودم بازی میکنم روی کنسول خودم . بعد اطلاعات اکانت رو روی کنسول دوستم وارد میکنم و بازی رو براش دانلود میکنم اونم میره توی اکانت خودش روی کنسول خودش بازی میکنه . اینطوری از یه بازی و یه لایسنس روی 2 کنسول استفاده میکنیم . دوستم هم مثل برادرمه و دوست صمیمی هستیم . جوابشون این بود :
i SEE . SHARING OF SEN ACCOUNTS AND THEIR INFORMATION SPECIALLY THE SIGN IN ID ( EMAIL ADRESS) AND PASSWORD IS CONSIDERED A VIOLATION OF SONY COMPUTER ENTERTAINMENT . این دلیل بن کنسول دوستمونه . دلیلش هم همون اکانت های شیرینگه که اطلاعاتش روی چند کنسول وارد شده . این رو یادتون باشه .
2. ALSO GAME SHARING IS AN ILLEGAL ACTIVITY PENALIZED BY LAW . I WOULD STRONGLY RECOMMENDED YOU NOT TO ENGAGE IN THAT ACTIVITY . AS IT MAY RESULT IN THE permanent banning and up to prison time .
که میگه شیرینگ بازی ها از نظر قانون غیر قانونی به شمار میره و ممکنه باعث بن شدن مدت دار بشه .
من قصدم این بود دوستان روشن بشن و کمکی کرده باشم تا با چشم باز به سمت این کار ها بریم .
نه چه اشکالی داره بزار دیسک داخل باشه چون اگه هی بزاری تو قاب ممکن خش برداره دوم اینکه از همه پلی موقعی میخواد خاومش شه یه صدایی تقه کوچیکی میده در ضمن زیادم حساس نشو اگه هر چی بیشتر حساس شی خراب میشه ولی کنسولتو بخوابون بهتره اونجوری به موتور ش فشار میاددوستان چند تا سوال :
1- برای بار اول کنسول رو به مدت 45 دقیقه روشن کردم که حدود 10-20 دقیقش بازی کردم اما کنسول سمت راست بدنه ( نه قسمت براق ) گرماش محسوس بود . ایا مشکلی داره کنسول ؟؟
2-بازی رو داخل دستگاه گذاشتم و با همون دیسک خاموش کردم . اشکالی داره ؟
3-دستگاه رو افقی گذاشتم . اما کلا افقی بهتره یا عمودی ؟ ( برای جلوگیری از اتو اجکت و مشکل گرمایی)
4-هنگام خاموش شدن از دستگاه یه صدایی میاد مثل تق . ایا طبیعیه ؟
دوستان من cod Aw رو گذاشتم و به اینترنت وصل شدم پیغام اپدیت داد ..منم اوکی کردم .
حالا سوالم اینکه از کجا بفهمم چه مقدارش دانلود شده یا چقدر مونده تموم شه ؟
در ضمن به طور کلی اگه ۵_۶ ساعت. کنسول روی رست مود بمونه مشکلی ایجاد میکنه ؟
ریجن کنسولها هیچ ربطی به پلاس و ... نداره و بین ریجن یک دو و سه هیچ فرقی نیست و همش رو یه کارخونه میزنه . اصل کار اکانتی هست که وقتی کنسول رو خریدید میسازید . من خودم کنسولم ریجن یک هست و اکانت هم ریجن یک . حالا یکی میتونه کنسولش ریجن یک باشه اکانتش ریجن دو . خلاصه فقط ریجن اون اکانت مهم هست .سلام دوستان
من 2 سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید
من قبلا ps3 داشتم و به صورت کپی بازی میکردم مدت 3 ماه هم با همون کنسول کپی به نت وصل میشدم و آنلاین بازی میکردم تا اینکه سونی هم کنسول و هم اکانت رو بن کرد سوال اینجاست که اگه با ps4 بخوام plus فعال کنم امکان بن شدن بازهم وجود داره؟ به دلیل اینکه با این IP قبلا یک اکانت روی ps3 بن شده میگم
سوال دوم اینکه بالاخره کدام ریجن خوبه؟ خواهشا تجربه شخصی رو بگید! برای کسی که بخواد plus فعال کنه کدام ساده تر و بهتره
ممنون
دوستان من cod Aw رو گذاشتم و به اینترنت وصل شدم پیغام اپدیت داد ..منم اوکی کردم .
حالا سوالم اینکه از کجا بفهمم چه مقدارش دانلود شده یا چقدر مونده تموم شه ؟
در ضمن به طور کلی اگه ۵_۶ ساعت. کنسول روی رست مود بمونه مشکلی ایجاد میکنه ؟
دوستان من از تنظیمات جای دکمه های دایره و ضربدر رو عوض کردم . اما تو بازی هم عوض شد! یعنی الان تو منو اصلی دستگاه دکمه ها طبیعی شدن اما تو بازی برعکس. مشکل کجاست ؟؟
آقا حالا اگه بازی شیینگ رو کنسول دوستمون هر دو همزمان آنلاین بزنیم سونی شک نمیکنه؟شیر کردن دیجیتالی بازی بین دو دستگاه کاملاً قانونیه و خود سونی توی E3 اینو اعلام کرد.
همون موقع هم هزاران مطلب و ... در موردش منتشر شد:
PS4: How Digital Sharing Works - IGN
PlayStation 4***39;s digital game-sharing policies explained | Polygon
Sony Explains How Digital Game Sharing Works on the PS4; 'Primary' System Benefits Detailed - PlayStation LifeStyle
این مسئله از زمان PS3 هم وجود داشت. اون موقع چون نتِ درست و حسابی نداشتیم خیلی ها تو کشورمون طرفش نرفتن (البته شرایطش یه مقدار فرق داشت و بهتر بود). خلاصه شما بازی رو بین دو کنسول شیر کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
![]()
فقط حرفی که هست اینه، سونی اینو برای کسی گذاشته که خودش دو تا کنسول داره. ولی ما میایم بازی رو بین دو نفر مختلف شیر میکنیم. حالا اگه این وسط شما یا دوستتون نرید به سونی شکایت کنید که مثلاً دوستم داره از اکانتم استفاده میکنه یا ... مشکلی پیش نمیاد. چیزی که خیلی ها متوجهش نشدن اینه. چون اگه قرار باشه بازی رو بخرید و یه نفر دیگه روی کنسول خودش همون بازی رو داشته باشه این میشه نقض حقوق سازنده که مسلماً هم قانونی نیست. ولی اگه شما خودتون به سونی حرفی نزنید، هیچ جوره نمیتونن اثبات کنن که دو تا کنسولی که بازی رو روش شیر کردید مال خودتون نیستند.
اما این وسط که بازار و کاسبی تو کشورمون راه اندازی شد چند تا مشکل پیش اومد، خیلی از اکانتا روی کنسولای مختلف گذاشته میشدن و پاک میشدن، کنسول پرایمری میشد و بعد دی اکتیو میشد و ... این وسط کردیت کارتای هکی و ... هم اومدن که اوضاع خیلی شیر تو شیر شد و مشکل پیش اومد و سونی یه سری اکانت رو بَن کرد. خلاصه اگه خودتون یه بازی رو با دوست صمیمی یا برادر یا هر کسی که کاملاً بهش اطمینان دارید شیر کنید مشکلی براتون پیش نمیاد. اینو 100% مطمئنم.