خب دوستان اين تاپيكو زدم دوستاني كه ماشالا حرفه اي هستن و عقلشون به اولتيميت ميرسن بيان باهم بحث و تبادل نظر كنن
این تیم رو بسازید خیلی خفنه ...
از اونجایی که تو فیفا فقط سرعت مهمه !
Fastest Seria A FIFA 13 Ultimate Team Squad by samkid | Futhead
تیم از این سرعتی تر دیگه نمیشه ساخت
25000 سکه
این تیم رو بسازید خیلی خفنه ...
از اونجایی که تو فیفا فقط سرعت مهمه !
Fastest Seria A FIFA 13 Ultimate Team Squad by samkid | Futhead
تیم از این سرعتی تر دیگه نمیشه ساخت
25000 سکه
اين فقط بوفونش بالاي 70.000تاست
اره خیلی با احترام برخورد میکنن!!!مشکلت چی بو این قدر طول کشید!؟دوستان پیشنهاد میکنم اگر کوچکترین مشکلی در مورد بازی داشتید حالا لگ،باگ و غیره حتما به سایت help.ea.com سری بزنید کارشناسای EA بصورت آنلاین و از طریق چت و خیلی خیلی محترمانه بهتون کمک میکنن که مشکلتونو حل کنید،برای من که یه مشکل کوچک داشتم شاید نزدیک 30 دقیقه کارشناسشون با احترام و دقت کمکم کرد!
اول از مصطفی تشکر کنم .تاپیکی بس به جا بود>:d
اره خیلی با احترام برخورد میکنن!!!مشکلت چی بو این قدر طول کشید!؟
4-5 روز پیش رفتم این جا چت کردم یارو گفت تا 10 الی 15 روز دیگه بازیکنات بر میگردن!!!امیدوارم برگرونه!
دوستان هنگام خرید بازی کن حتما به کشور /ترکیبی که توش میتونه بازی کنه /و لیگی که بازی میکنه دقت کنید
اگه این سه مورد رو در نظر بگیرید چمیستری تیم میره بالا
مربی هم که ست باشه با ترکیب دیگه چمستری 100% دارید
الان بهترین ترکین چی هست؟ 3.5.2 یا 4.1.2.1.2
چجوري؟مهدی من یک بازیکن تو قسمت Trade Pile تیمم گیر کرده هر موقت انتخابش میکنم بازی هنگ میکنه باهاشون مشکل رو در میون گذاشتم کلی راهنمایی کرد بعد که دید نتیجه نگرفتم یه شماره داد گفت این شماره فایل مشکل شماست به من هم گفت طی 10 الی 15 روز کاری یک ایمیل بهت میزنیم که آپدیت اختصاصی واسه رفع مشکلت تو همون ایمیله!
خوب به این بنده خدا ها هم باید حق داد حداقل 4-5 میلیون نفر دارن فیفا 13 میزنن اگر حتی نیم درصدشون مشکل من یا شما رو داشته باشند باید هم اینقدر زمان بخوره دیگه عزیزم،حالا جای شکرش باقیه جواب میدن!
---------- نوشته در 07:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 PM ارسال شده بود ----------
ترکیب دوم به نظرم کامل تره در ضمن این التیمیت تیم یه قلق های خاصی داره که اگر یاد بگیری راحت میتونی یه تیم چند ملیتی ببندی!
مهدی من یک بازیکن تو قسمت Trade Pile تیمم گیر کرده هر موقت انتخابش میکنم بازی هنگ میکنه باهاشون مشکل رو در میون گذاشتم کلی راهنمایی کرد بعد که دید نتیجه نگرفتم یه شماره داد گفت این شماره فایل مشکل شماست به من هم گفت طی 10 الی 15 روز کاری یک ایمیل بهت میزنیم که آپدیت اختصاصی واسه رفع مشکلت تو همون ایمیله!
خوب به این بنده خدا ها هم باید حق داد حداقل 4-5 میلیون نفر دارن فیفا 13 میزنن اگر حتی نیم درصدشون مشکل من یا شما رو داشته باشند باید هم اینقدر زمان بخوره دیگه عزیزم،حالا جای شکرش باقیه جواب میدن!
---------- نوشته در 07:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 PM ارسال شده بود ----------
ترکیب دوم به نظرم کامل تره در ضمن این التیمیت تیم یه قلق های خاصی داره که اگر یاد بگیری راحت میتونی یه تیم چند ملیتی ببندی!
حالا مشکلت رو حل کردن؟
چجوري؟
اينكه مثلا يه قسمتو انگليسي ببنديم يه قسمتو برزيلي؟
اول از مصطفی تشکر کنم .تاپیکی بس به جا بود>:d
اره خیلی با احترام برخورد میکنن!!!مشکلت چی بو این قدر طول کشید!؟
4-5 روز پیش رفتم این جا چت کردم یارو گفت تا 10 الی 15 روز دیگه بازیکنات بر میگردن!!!امیدوارم برگرونه!