سلام کدوم کرکتر هستید کانر یا هیتم؟ سکانس چند؟سلام
من تو اون قسمت هستم که با مرد سیاه پوسته همراه با یک کاپشن سبزای سوار اسب میشیم و تو نقشه یک قسمت های سبزی رو نشون داده
وقتی که ف رو می ذنیم یک چکشی نشون میده مرد سبزه
باید تو اون قسمت چی کار کنم 2 روزه همون جا موندم
نمی دونم من که تا حالا چیزی پیدا نکردم :d فک نمی کنم داشته باشهسلام. میخواستم بدونم که اساسینز کرید 3 مثل شماره دومش معابد مخفی داره و اگه داره چجوری روی نقشه نمایان میشه و میشه پیداشون کرد. با تشکر
کسی نیست جواب بده؟سلام.من بازی را امروز تموم کردم وبعداز اینکه آخرین ماموریت اصلی را رفتم کانر وارد شهر بوستون شد ویک نقشه اومد وازم خواست به اینترنت وصل بشم اما برق ها رفت و وقتی که دوباره برق ها اومد ورفتم داخل بازی اما هر کاری میکنم اون نقشه نمیاد ودر ضمن اینم بگم بازی من کرک شده است ونمیتونم کانکت بشم خوب حالا بی زحمت کمک کنید تا هم بتونم اون نقشه را دوباره بیارم و بگید که چجوری به اینترنت وصل بشم بازیم کرک شده است نمیتونم کمک کنید . در ضمن من عکسی از اون نقشه دارم لینکش را میذارم اینجا تا شما ببینید اینم لینک عکس :http://guides.gamepressure.com/assas...e.asp?ID=17395 فقط لینک را توی مرورگر کپی کنید .با تشکر
کسی نیست جواب بده؟سلام.من بازی را امروز تموم کردم وبعداز اینکه آخرین ماموریت اصلی را رفتم کانر وارد شهر بوستون شد ویک نقشه اومد وازم خواست به اینترنت وصل بشم اما برق ها رفت و وقتی که دوباره برق ها اومد ورفتم داخل بازی اما هر کاری میکنم اون نقشه نمیاد ودر ضمن اینم بگم بازی من کرک شده است ونمیتونم کانکت بشم خوب حالا بی زحمت کمک کنید تا هم بتونم اون نقشه را دوباره بیارم و بگید که چجوری به اینترنت وصل بشم بازیم کرک شده است نمیتونم کمک کنید . در ضمن من عکسی از اون نقشه دارم لینکش را میذارم اینجا تا شما ببینید اینم لینک عکس :http://guides.gamepressure.com/assas...e.asp?ID=17395 فقط لینک را توی مرورگر کپی کنید .با تشکر
بكششون و بعد دنبال زن سرخ پوسته روي درختا بگردبا سلام من اونجایی که گرگا میان(توبرفا) گرگا رو میکشم ولی بعدش نمیدونم چکار کنم!
سلام به همه من یه چند روزی نبودم واقعا ببخشیدسلام.من بازی را امروز تموم کردم وبعداز اینکه آخرین ماموریت اصلی را رفتم کانر وارد شهر بوستون شد ویک نقشه اومد وازم خواست به اینترنت وصل بشم اما برق ها رفت و وقتی که دوباره برق ها اومد ورفتم داخل بازی اما هر کاری میکنم اون نقشه نمیاد ودر ضمن اینم بگم بازی من کرک شده است ونمیتونم کانکت بشم خوب حالا بی زحمت کمک کنید تا هم بتونم اون نقشه را دوباره بیارم و بگید که چجوری به اینترنت وصل بشم بازیم کرک شده است نمیتونم کمک کنید . در ضمن من عکسی از اون نقشه دارم لینکش را میذارم اینجا تا شما ببینید اینم لینک عکس :http://guides.gamepressure.com/assas...e.asp?ID=17395 فقط لینک را توی مرورگر کپی کنید .با تشکر
---------- نوشته در 12:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 PM ارسال شده بود ----------
کسی نیست جواب بده؟
---------- نوشته در 12:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 PM ارسال شده بود ----------
کسی نیست جواب بده؟
یه علامت pound رو نقشه هس مانند عکس زیر از اون جا ها باید بخریدمن می خواستم ببینم چجوری باید سلاح و لباس خرید
تو نقشه هیچی نیست
سلام.بعد از تمام مراحل و بعد از سکانس ۱۲ اینو انجام دادمسلام.بعد از تمام مراحل و بعد از سکانس ۱۲ اینو انجام دادم
سلام شما بعد از این که برق هاتون آمد امتحان کردید سیوتون از کجا اومد؟ قاعدتا باید از همون جا بیاد یا یکم قبل تر متاسفانه من فقط بازی رو تموم کردم و دیگه ماموریت های فرعی رو انجام ندادمسلام.بعد از تمام مراحل و بعد از سکانس ۱۲ اینو انجام دادم
---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:24 PM ارسال شده بود ----------
سلام.بعد از تمام مراحل و بعد از سکانس ۱۲ اینو انجام دادم
---------- نوشته در 07:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 PM ارسال شده بود ----------
سلام. دوست عزیز چرا جواب نمیدی ؟