Gamestop پیش بینی میکند نسل بعد کنسولها سال 2013 عرضه میشوند.

Satan1992

کاربر سایت
Gamestop پیش بینی میکند که انتشار کنسول Wiiu قبل از پایان امسال خواهد بود و همچنین یکی از دو کنسول Xbox 720 یا PS4 در سال 2013 عرضه خواهند شد.

Gamestop-Logo.jpg

آقای Paul Raines به Polygon میگوید:
"ما انتظار داریم کنسول Wiiu در تعطیلات آخر سال عرضه شود،این هفته من شایعات بسیار جالبی را راجع به سال 2013 شنیده ام.ما دو کنسول را برای عرضه در سال 2013 نخواهیم داشت."
"کنسول Wiiu در تعطیلات عرضه خواهد شد و یک کنسول (Xbox720 یا PS4 )در سال 2013 و کنسول بعدی در سال 2014 به بازار خواهد آمد."
"این شایعات هفته هاست ادامه دارد،اما مطمئنا ما در سال 2013 در مورد نسل بعد بیشتر خواهیم شنید."

Source

آخرین ویرایش:
پیش بینی لازم نی چون همه دارند اینو میگن 2013
البته اینکه میگه یکی سال 2013 و یکی دیگه سال بعدش برام تازگی داشت،فکر میکردم هر دو با هم بیان.تو یه سایت خارجی که گفته بودن ایکس باکس زودتر میاد چون بیشتر دارن روش کار میکنن و از هر لحاظ برای عرضه زودتر آماده تره.

امیدوارم قیمت معقولی داشته باشه ! کلی بازی هنوز برای این نسل تایید شده !! یعنی انقد فشرده ...
دوست من این متن :
ما انتظار داریم کنسول Wiiu تو تعطیلات آخر سال عرضه بشود
فکر نمیکنی "در تعطیلات آخر سال" بهتر باشه.
در کل هرجور صلاح هست.

آخرین ویرایش:
امکان نداره !
اگرم بیاد مطمئن باشید تئفه ای بیش نیست.
خودتون میگید نسل بعد.
پس باید حسابی روش کار شه !
نمیدونم چرا گیمرهای 2013 رو زمانی مناسب برای عرضه نسل جدید میدونن...

امکان نداره !
اگرم بیاد مطمئن باشید تئفه ای بیش نیست.
خودتون میگید نسل بعد.
پس باید حسابی روش کار شه !

مثلا تو میدونی چند وقته روشون کار شده؟

آرنولد
قوی

نداشتن صبر باعث شده انسان تا الان کلی شکست بخوره....
n سالم روش کار کرده باشن،بازم جای کار داره.
یه اینقده صبر کردن بهتر از اینه که وقتی این نسل هم اومد،گله کنیم که چرا این ایجوریه اون اونجوریه...
آره بابا

آرنولد
قوی

نداشتن صبر باعث شده انسان تا الان کلی شکست بخوره....
n سالم روش کار کرده باشن،بازم جای کار داره.
یه اینقده صبر کردن بهتر از اینه که وقتی این نسل هم اومد،گله کنیم که چرا این ایجوریه اون اونجوریه...
آره بابا

چی میگی بابا با اینکه خودم حدس میزنم هر دوتا 2014بیان یا معرفی بشن ولی فکر نمیکنم اگه سال بعد معرفی یا عرضه بشن دلیل بر بد بودنشون باشه اینکه میگی بازم جای کار داره من و شمایی که ذره ای از روند ساختشون اطلاع ندارم نمیتونیم بگیم جای کار داره یا نه یا...

lol!چی میگی؟اگر قرار باشه اینطور حساب شه،تو حق نداری راجب تاریخ انتشار،روند ساخت،خوب یا بد،زشت یا زیبا،خصوصیات و این چیزا حتی یه کلام بگی!هر خبری هم از هر سایتی بیاد حتما فیک اگر قرار باشه اینطور فکر کرد و نگاه کرد همه ی سایت های خبری باید تعطیل شن،بابا اسمی شما دیگه کی هستین ؟ همیشه جای کار داره،وگرنه هیچوقت هیچ گله ای از نسل فعلی نمیشد.

خودم حدس میزنم هر دوتا 2014بیا

جواب :
من و شمایی که ذره ای از روند ساختشون اطلاع ندارم نمیتونیم بگیم جای کار داره یا نه یا...

/:)

lol!چی میگی؟اگر قرار باشه اینطور حساب شه،تو حق نداری راجب تاریخ انتشار،روند ساخت،خوب یا بد،زشت یا زیبا،خصوصیات و این چیزا حتی یه کلام بگی!هر خبری هم از هر سایتی بیاد حتما فیک اگر قرار باشه اینطور فکر کرد و نگاه کرد همه ی سایت های خبری باید تعطیل شن،بابا اسمی شما دیگه کی هستین ؟ همیشه جای کار داره،وگرنه هیچوقت هیچ گله ای از نسل فعلی نمیشد.

جواب :

/:)

من دارم میگم اینکه شما میگی _یکم صبر کنیم بهتره از اینه که وقتی این نسل هم اومد گله کنیم و...._اشتباهه وگرنه اره میتونی بگی نسل بعد دیرتر میاد یا زودتر میاد که میشه همون حدس زدن که خودمم حدسم رو گفتم ولی اینی که شما میگی میشه یجور فکت صادر کردن که اگه سال بعد معرفی بشن خوب از اب در نمیان و ما هم گله خواهیم کرد چون کنسول ها همیشه جای کار دارن!!!
نظر دادن در باره تاریخ انتشار بازی و ... خیلی با کنسول متفاوته چون از بازی یه ویدیویی اطلاعاتی چیزی میدن بعد ما حدس میزنیم خوب میشه یا بد میشه یا درباره انتشارش و... ولی از نسلی که هنوز معرفی هم نشده واقعا نمیشه چیزی رو با این قطعیتی که شما میگی گفت جز همون بیان حدسیات و نظریات

ای شیطون:dگیم اسپات هم شیطون شده ها:dپیش بینی میکند:pیا بهش گفتن خودتو آماده کن برای نسل بعد که 2013 میاد..؟:dجدیدا همه سایتها و کمپانیا زدن تو کار پیش بینی:dاین راهی که اینا میرن ما ایرانیا علائمش رو نصب کردیم:d

به این علت که دوی به علاوه یه صفر سیزده وقت وقتشه! به نظرم دیگه کنسول های نسل حاضر قابلیت اجرای گرافیک بالاتر رو ندارند و اگه اون سال عرضه نشه قطعا بازی های زیادی مثل
Watch Dogs سرنوشتشون مجهول میمونه و سازندگان زیادی مجبورند از گفتن تاریخ انتشار یا پلتفرم بازیشون طفره برند. و همچنین بین بازی های کنسولی تا PC هم اختلاف
بیشتر میشه.

ای شیطون:dگیم اسپات هم شیطون شده ها:dپیش بینی میکند:pیا بهش گفتن خودتو آماده کن برای نسل بعد که 2013 میاد..؟:dجدیدا همه سایتها و کمپانیا زدن تو کار پیش بینی:dاین راهی که اینا میرن ما ایرانیا علائمش رو نصب کردیم:d
انقدر به همین گیم اسپات و اینا پول دادن تا خودشیرینیشونو بکنن...............

من دارم میگم اینکه شما میگی _یکم صبر کنیم بهتره از اینه که وقتی این نسل هم اومد گله کنیم و...._اشتباهه وگرنه اره میتونی بگی نسل بعد دیرتر میاد یا زودتر میاد که میشه همون حدس زدن که خودمم حدسم رو گفتم ولی اینی که شما میگی میشه یجور فکت صادر کردن که اگه سال بعد معرفی بشن خوب از اب در نمیان و ما هم گله خواهیم کرد چون کنسول ها همیشه جای کار دارن!!!
نظر دادن در باره تاریخ انتشار بازی و ... خیلی با کنسول متفاوته چون از بازی یه ویدیویی اطلاعاتی چیزی میدن بعد ما حدس میزنیم خوب میشه یا بد میشه یا درباره انتشارش و... ولی از نسلی که هنوز معرفی هم نشده واقعا نمیشه چیزی رو با این قطعیتی که شما میگی گفت جز همون بیان حدسیات و نظریات
این شد،با این موافقم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or