بحث و تبادل نظر پیرامون شاهزاده کوروش (نماد دوستی)
همونطور که بعضی از دوستان میدونن مدت 3 سال هستش که روی عنوان شاهزاده کوروش - نماد دوستی کار میکنم. داریم سعیمون رو میکنیم که قسمت اول بازی رو روی Unreal بسازیم (قسمت های دوم و سوم روی CryEngine ساخته شده) و بخاطر همین زیاد روی این موتور هنوز کار نکردیم. یکی از مهمترین مدل ها توی بازیمون مقبره پدر، کوروش بزرگ هستش که در پایین تصاویری رو ازش میبینید. توجه داشته باشید که تکسچری که استفاده شده فقط یک طرح سادست و خواهش میکنم اگر میتونید ی تکسچر بهتر (با فرمت wad میخوایم ، اگرم نشد به صورت بیت مپ بدید) بدید که بتونیم استفاده کنیم. در ضمن اگر موردی توی اصل مقبره هستش که ما شبیه سازیش نکردیم لطفا بگید تا بتونیم اصلاح کنیم.
+ دوستانی که بتونن ی مقبره بهتر بسازن برای بازی ، اسمشون توی بازی ثبت میشه (با پیام خصوصی برام بفرستید پروژه هاتون رو)
+ برای پیوستن به تیم سازنده بازی به وبسایت رسمی این بازی برید: Prince Cyrus
+ خیلی از دوستان توی گیم اسپات درباره حق کپی رایت صحبت کردن و گفتن که به هیچ صورت نمیتونیم بازی رو با این نام ثبت کنیم. دوستان عزیزِ این بازی هنوز مراحل ساختش تموم نشده و داریم روش کار میکنیم اما در انتهای کار فکر میکنم مجبور به تعویض نام این بازی خواهیم شد. لطفا دیگه در این مورد توی این تاپیک یا پیام خصوصی چیزی نفرستید.
+ توی این تاپیک خواهش میکنم فقط دیدگاه ها و پیشنهاداتون رو در مورد چیزهایی که دیدید بنویسید و در مورد چیزهایی که نمیتونه در آینده جالب باشه (مثل داستانی که هنوز کامل نشنیدیدش) نظر ندید.
اولین تریلر از گیم پلی بازی در پاییز امسال منتشر میشود
+ دوستانی که بتونن ی مقبره بهتر بسازن برای بازی ، اسمشون توی بازی ثبت میشه (با پیام خصوصی برام بفرستید پروژه هاتون رو)
+ برای پیوستن به تیم سازنده بازی به وبسایت رسمی این بازی برید: Prince Cyrus
+ خیلی از دوستان توی گیم اسپات درباره حق کپی رایت صحبت کردن و گفتن که به هیچ صورت نمیتونیم بازی رو با این نام ثبت کنیم. دوستان عزیزِ این بازی هنوز مراحل ساختش تموم نشده و داریم روش کار میکنیم اما در انتهای کار فکر میکنم مجبور به تعویض نام این بازی خواهیم شد. لطفا دیگه در این مورد توی این تاپیک یا پیام خصوصی چیزی نفرستید.
+ توی این تاپیک خواهش میکنم فقط دیدگاه ها و پیشنهاداتون رو در مورد چیزهایی که دیدید بنویسید و در مورد چیزهایی که نمیتونه در آینده جالب باشه (مثل داستانی که هنوز کامل نشنیدیدش) نظر ندید.
این بحث در حال جریان در بازی سنتر ٬ بازی نما ٬ بازی رایانه ٬ Game Spot و Game Informer و متاسفانه برعکس سایر فروم ها در EuroGamer (بخاطر پست های غیر اخلاقی برخی از کاربران و نظارت نداشتن مدیر بر روی این پست ها درخواست حذف بحث رو دادم) میباشد.
اولین تریلر از گیم پلی بازی در پاییز امسال منتشر میشود
آخرین ویرایش: