به زودی تاریخ عرضه اپیزود سوم بازی The Walking Dead اعلام خواهد شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

علارغم فقدان عناوین خوب در تابستان جاری، Telltale سازنده عنوان ترسناک و زامبی محور و اپیزودیک The Walking Dead نیز به گرسنگی دادن به طرفداران ادامه داد.

بعد از تحسین اپیزود اول و دوم این سری، Telltale خود را برای عرضه سومین قسمت از این سری تحت عنوان “Long Road Ahead” آماده می کند.
بر طبق گفته های سازنده این عنوان، آن ها بازی را برای تصدیق نزد شرکای خود فرستاده اند و هر زمان که خبری از تصدیق بازی اعلام شود، آن ها تاریخ عرضه ای برای بازی در نظر خواهند گرفت.

سازنده در بیانیه ای گفت:
" تیم سازنده، تست بازی و همچنین تنظیمات لازم را انجام داده اند و هم اکنون منتظر تصدیق نهایی از طرف شرکای خود هستیم. به محض شنیدن خبری از شرکای خود مبنی بر این که چه زمانی این عنوان بر روی Xbox Live Marketplace, PlayStation Network, PC و Mac در دسترس خواهد بود، شما را در جریان آخرین اخبار خواهیم گذاشت."

منبع

آخرین ویرایش:
بچه ها رو چه پلتفرمی بیشتر حال میده؟؟؟من رو ios بازی کردم.
رو ps3 ارزش داره از psn بخرمش؟؟
برای پلاس آمریکا،سیزن 1 و 2 مجانیه.
واقعاً بازیش عالیه.سیزن2 شو تازه شروع کردم.هم موارد جدیدی به گیم پلی اضافه شده و هم موقعیت های پیچیده تری برای تصمیم گیری داره.
فقط بازی بیش از حد روشن و شاد میشه تو سیزن2.امیدوارم نیمه ی تاریک رو هم زودتر ببینیم!

اپیزود 1 خیلی خوب بود ولی اپیزود دوم دست کمی از شاهکار نداشت ، خیلی بهتره که بتونند از اپیزود دوم بهتر عمل کنند ، با این وجود بیصبرانه منتظریم >:d<

مگه قرار نبود اواسط آگوست اپیزود 3 بیاد ، الان 13 ـمه اینا تازه دارن با شرکا هماهنگ میکنند ؟! :-/

ما كه اپيزود اول رو بازي كرديم هنوز تو كفشيم ان شاالله به زودي براي اپيزود دوم استارت ميزنيم سريالش رو هم با تمام علايقي كه دارم بهش نديدم كلا گند زدم:d

فقط مشكل اپيزود اول اين بود كه بيش از اندازه كوتاه بود اميدوارم اين نسخه طولاني تر باشه8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or