نگاهی به گذشته/معرفی last Ninja

• Thread starter Thread starter paxa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

paxa

کاربر سایت
داستان این بازی بر اساس داستان های قدیمی و افسانه ای ژاپن بوده است.حدود دویست سال بعد از به وجود اومدن قبیله فوجیوارا
افراد این قبلیه به یک کوهستان مهاجرت کردند و در ان منطقه مکتبی به نام نینجو تسو به وجود اوردند.نینجو تسو به معنای چیست؟
نینجو تسو نام یکی از هنزهای رزمی و قدیمی ژاپن است که معادل معنایی ان میشود (حرکت پنهانی).
پس از مدتی افرادی که در این مکتب تعلیم میبینند اوازه و شهرت بسیار زیادی در بین مردم ژاپن پیدا میکنند وحتی سامورایی ها جرات
مقابله با این افراد را نداشته اند.اما صبر قبایل دیگر مانند قبیله اشیکاگا تمام شده بود و رییس این قبیله تصمیم گرفته بود که نینجا ها
و نینجو تسو هارا از بین ببرد.زمانی که نینجا ها برای خواندن کتیبه های مقدس دور یک دیگر جمع شده بودند رییس قبیله اشیکاگا
فرصت را مناسب یافت تا نینجا ها را به کلی از بین ببرد و قتل عام تاریخی به راه اندازد.اما یک نینجا به نام ارماکونی در ان گردهمایی
حضور نداشت و تنها کسی بود که سالم و سرحال بود..و با فهمیدن این که دوستانش و نینجا توسط قبیله اشیکاگا از بین رفته بودند
سخت عصبانی شد و به فکر انتقام افتاد.
Last-ninja-c64-jump.gif

گیم پلی=گیم پلی این بازی در سبک اکشن و ماجراجویی است.شما میتوانید با حرکت های متوع و گوناگون دشمنان را در این بازی
از بین ببرید.در بعضی مواقع دارای سلاح های نینجایی میباشید و در بعضی مواقع بدون سلاح که با مشت و لگد!میتوانید کار حریف را
بسازید!
مراحل این بازی شامل:
Wilderness
Wastelands
Palace Gardens
Dungeons
Palace
---------------------------------
logo_ninja.jpg

[TD="width: 3%"] [/TD]

اطلاعاتی در مورد ساخت بازی=این بازی توسط شرکت اکتیویژن در سال 1988 منتشر که پس از مدت ها در سال 2008 برای کنسول
وی دوباره عرضه شد.

به این کار میخواستم خاطراتی رو دوباره زنده کنم امیدوارم راضی باشید.
لینک دانلود بازی=http://www.abandonia.com/en/games/351/Last+Ninja%2C+The.html

---
لینک مطلب در پردیس گیم توسط خودم!پردیس گیم - مشاهده تاپیک: نگاهی به گذشته/معرفی last Ninja

آخرین ویرایش:
بازی تکرار نشدنی بود.:(:x
من این بازی رو برای pc داشتم ولی معلوم نبود با کدوم راه میره با کدوم میزنه و..:d/:)
:dمنم همین مشکل رو داشتم...اما نشستم یکی یکی دکمه هارو زدم پیداش کردم...
----
بازیش حرف نداشت.منکه کلی باحاش خاطره دارم.کاش تو نسل جدید هم بازسازی میشد

اره اگه تو نسل جدید هم بازیش رو بسازن..خیلی خوب میشه داستان و پتانسیل خوب و بالایی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or