به گفته ی یک رزومه کاری در LinkedIn، سونی از August 2010 بر روی PS4 کار می کند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
طبق یک رزومه کاری در LinkedIn، سونی از August 2010 بر روی PS4 کار می کند.

wpid-ps4-logo.jpg
بنابر رزومه کاری یکی از اعضای سابق تیم SCEA R&D در سایت LinkedIn، شرکت سونی از اوت 2010 و یا حتی زودتر از آن کار خود را برروی یک دستگاه که جانشین PS3 خواهد بود، شروع کرده است.
Attila Vass در پروفایل خود در LinkedIn بیان کرده که وی در حال کار و تحقیق در مورد SCEA از تاریخ May 1998 تا April 2012 بوده و علاوه بر آن بر روی پروژه ی گرافیکی و سرّی نسل بعد Play Station نیز کار می کرده است. شغلی که در پروفایل او توضیح داده شده است همچنین تایید می کند که وی درگیر ساخت کنسول نسل بعد سونی نیز بوده است.
وی در پروفایل خود گفته است: "در سال 1998 من به عنوان اولین مهندس در Playstation US R&D کار خود را شروع کردم."
"من در بخش گرافیک و همچنین بسیاری از تکنولوژی های وابسته به شبکه اینترنتی دستگاه های Playstation2-x, PSP, Vita و نسل بعد کنسول ها کار می کردم. بیشتر وقت من در سال های اخیر صرف کار های سّری کنسول شده است."
همچنین چندی پیش خبری مبنی بر این که سونی قصد دارد PS4 را زودتر از X720 عرضه کتد نیز منتشر شده بود که با انتشار این خبر، احتمال صحیح بودنش بالاتر رفت.
منبع

آخرین ویرایش:
یکی از افراد LinkedIn CV که کارگردانی بخش SCEA R&D را بر عهده دارد، فاش کرده است

افراد LinkedIn CV چیه :دی

CV معنیش رزومه کاری یه فرد هست. LinkedIn یه سایتیه که افراد مختلف CV هاشون رو اونجا میذارن برای پیدا کردن شغل و غیره.

پس میشه: بنابر رزومه کاری یکی از اعضای سابق تیم SCEA R&D در سایت LinkedIn

افراد LinkedIn CV چیه :دی

CV معنیش رزومه کاری یه فرد هست. LinkedIn یه سایتیه که افراد مختلف CV هاشون رو اونجا میذارن برای پیدا کردن شغل و غیره.

پس میشه: بنابر رزومه کاری یکی از اعضای سابق تیم SCEA R&D در سایت LinkedIn

خیلی ممنون برای کمک در تصحیح ترجمه;)
انشالله از این به بعد با دقت بیشتر سعی می کنم خبر ها رو بهتر ترجمه کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or