یک خبر عالی برای طرفداران Journey

.Evanescence.

کاربر سایت
e2a2db40a12e.jpg

موفقیت بازی Journey را به خاطر دارید؟ موفقیتی که سازندگان آن یعنی thatgamecompany با تمام خلاقیت خود سرزمین و دنیایی به دور از عناوین کلیشه‌ای این نسل خلق کردند. مطمئنا خیلی از شما فرصت غرق شدن در این دنیا را پیدا نکردید، حال این شرکت برنامه جالبی برایتان تدارک دیده است. امروز در مجله OPM که مجله رسمی PlayStation می‌باشد از نسخه Collector بازی Journey سخن گفت. این بسته که به نام Journey Compilation معرفی گردید در تاریخ August 28 منتشر خواهد شد، در این بسته یک عضویت آزمایشی PlayStation Plus، تمام آهنگ‌های بازی، مینی گیم‌های انحصاری، مستندات و چیزهای بیشتر به شما تعلق خواهد گرفت. اما این پایان ماجرا نیست، زیرا thatgamecompany شما را با قرار دادن بازی‌های گذشته خود یعنی Flow و Flower خوشحال‌تر می‌کند. بازی هنوز از سوی سونی رونمایی کامل نشده، اما شرکت سازنده آن وجود این بسته را تایید کرده است.
b21cc0143d96.jpg
بازی‌سنتر | اخبار | یک خبر عالی برای طرفداران Journey

واقعآ جزو زیباترین عنوان هایی هست که توی این نسل تجربه کردم! هر چی این بازی رو از اول شروع میکنم بازم خسته نمیشم! اصلآ خسته کننده نیست! عنوان هایی مثل Journey توی این نسل خیلی کم داشتیم... فقط میشه Limbo و Braid رو مثال زد!

شدیدا استقبال میشه.>:d<
ما که به دلیل عرضه شدنش روی PSN نتونستیم بازی کنیم حالا میتونیم یه پکیج کامل داشته باشیم.
تریلرهای بازی فوق العاده بودنش رو نشون میدادن. همش ناراحت بودم چرا نتونستم تجربه ش کنم.
+ 2 عنوان Flow و Flower هم که جای خود دارن. واقعا پک ارزشمندی هست.

شدیدا استقبال میشه.>:d<
ما که به دلیل عرضه شدنش روی PSN نتونستیم بازی کنیم حالا میتونیم یه پکیج کامل داشته باشیم.
تریلرهای بازی فوق العاده بودنش رو نشون میدادن. همش ناراحت بودم چرا نتونستم تجربه ش کنم.
+ 2 عنوان Flow و Flower هم که جای خود دارن. واقعا پک ارزشمندی هست.
داداش بعید میدونم نسخه کپیش بیاد.
البته شاید روی تروبلو اجرا بشه

اصلاً تا خبر رو دیدم گفتم همش رو می خوان با هم عرضه کنن دی الان دارم بال در میارم چون همه ـشون رو دوست دارم و هیچ کدوم رو تجربه نکردم (خسته نباشم دی) نمی دونم شاید من اینجوریم ولی بازی فیزیکی رو به شدت به دیجیتالی ترجیح میدم این خبر فوق العاده ـس دی

هر سه تا بازی عالی هستن، فقط این Flower به نظرم یه مقدار کنترلش خسته کننده و اعصاب خردکن بود، اگه اینو درست کنن دیگه شاهکار میشه :دی ولی همون Journey به تنهایی ارزش خرید داره، یکی از عجیب ترین و فوق العاده ترین بازی های این نسل بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or