Bazicenter Series - Minecraft

DariushDe

کاربر سایت
سلام به همه ی کاربران عزیز و گل !
همونطوری که خیلی هاتون خبر ندارید (!)، بخش ویدئو سایت راه اندازی شده و من فعالیت ام رو توی بخش شروع کردم. این تاپیک برای ارتباط من با کاربرانی هست که ویدئو ها رو تماشا میکنند.
همه ی سوال ها لطفآ توی این تاپیک پرسیده بشه تا کاربرهای دیگه هم ببینند !
پیشنهاد و انتقاد در رابطه با سری Minecraft هم توی همین تاپیک داده بشه لطفآ.
ممنون

سلام
تا جايي كه من يادمه توي فيلم شماره 1 كفته بودن كه تمامي جيز هايي كه ياد كرفتم از خود سايت ماينكرافت بوده
(((( فكر كنم اينطور شنيدم )))))
اكه ميشه ادرس خود سايت ماينكرافت رو بزارين

---------- نوشته در 09:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:53 AM ارسال شده بود ----------

لينك دانلود ماد هم بزارين

سلام
تا جايي كه من يادمه توي فيلم شماره 1 كفته بودن كه تمامي جيز هايي كه ياد كرفتم از خود سايت ماينكرافت بوده
(((( فكر كنم اينطور شنيدم )))))
اكه ميشه ادرس خود سايت ماينكرافت رو بزارين

---------- نوشته در 09:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:53 AM ارسال شده بود ----------

لينك دانلود ماد هم بزارين

این لینک ویکیپدیا ماینکرافت هستش ( از سر تا پیاز بازی رو میتونید تو این سایت پیدا کنی ):

Minecraft Wiki - The ultimate resource for all things Minecraft

سلام خیلی ممنون برا ویدیو من عاشق این بازیم!اگه بازی skyrim هم زودتر شروع کنی خیلی خوشحال میشم چون منم میخوام شروع کنم کلا خیلی ازت خوشم میاد! خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی گلی;)

اين بازي skyrim به نظر قشنك مياد تامنم برم بخرمش

---------- نوشته در 08:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:03 PM ارسال شده بود ----------

سلام خیلی ممنون برا ویدیو من عاشق این بازیم!اگه بازی skyrim هم زودتر شروع کنی خیلی خوشحال میشم چون منم میخوام شروع کنم کلا خیلی ازت خوشم میاد! خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی گلی;)
/:)/:)/:)/:)

داداش راهنمای pdf بازی وجود نداره ؟

بعدش این دو تا رو از کجا بیارم ؟ :

1. زمرد و نقره

2. تفنگ

تو اين لينك كه بري همه جي توش هست
همه رو توش ياد داده از ساخت ليوان كرفته تا ساخت تير كمان
Compass - Minecraft Wiki

1- بايد خيلي زمين رو بكني من يه كودال خيلي عميق كندم تازه به طلا رسيدم كه نميدونم بايد به جه ابزاري اين طلا ها رو از سنك كند ((( با كلنك امتحان كردم نشد ))))
2- تو اين بازي تير كمان هست ولي تفنك رو فكر نكنم

آخرین ویرایش:

خیلی ممنون !بازی Skyrim رو هم شروع کردم عزیز روی صفحه اصلی هستش. شما خودت گلی !

برادر اگه میشه اون مد timber رو بزار

http://cloud.github.com/downloads/TehKrush/Timber/Timber! (1.2.4).zip

اقا يه سئوال اول هر فيلمي كه اجرا ميكني عكس يه مردي هست
اون مرد خودتي كه با فةتشاب كارتونيش كردي يا نه ؟؟؟؟:-/

بله با اجازه ! :D

آقا دستت درد نکنه عالیه
فقط ما انتظار داشتیم روز حداقل دو تا اپیزود رو بزاری
اگه این جوری کنی بهتره

روزی ۲ تا اپیزود ؟ هر اپیزود ۱۰ دقیقه ای حدودا ۱ ساعت کار ادیت اش طول میکشه، آپلود اش هم ۳۰ دقیقه. واقعا سخته هر روز اپیزود آپلود کنم، ولی چشم ! سعی میکنم بیشتر آپلود کنم. امروز اپیزود ۵ رو قرار میدم!

داداش راهنمای pdf بازی وجود نداره ؟

بعدش این دو تا رو از کجا بیارم ؟ :

1. زمرد و نقره

2. تفنگ

این ها مد هستش عزیز، توی خود بازی نیست.من از زمرد منظورم الماس بود ! الان متوجه شدم صوتی میدادم ! الماس هم خیلی کمیاب هستش ولی زیر زمین بگردی پیدا میشه.

---------- نوشته در 11:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 AM ارسال شده بود ----------

اپیزود ۵ اضافه شد !

خیلی ممنون !بازی Skyrim رو هم شروع کردم عزیز روی صفحه اصلی هستش. شما خودت گلی !

http://cloud.github.com/downloads/TehKrush/Timber/Timber!%20(1.2.4).zip

بله با اجازه !

جه با حال :d

---------- نوشته در 11:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 AM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 12:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 AM ارسال شده بود ----------

من همين حالا داشتم فيلم شماره 5 رو نكاه ميكردم

اين دستكاه صدا ضبط كنت انكار خرابه اخه صدا خود بازي به وضوح مي شد بشنوي ولي صدا خودت رو به زور /:)

---------- نوشته در 12:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 AM ارسال شده بود ----------

لينك دانلود برنامه جاوا يي كه باش كار ميكني رو بده
مال من مشكل داره
(((( مي خواستم ماد نصب كنم از طرف برنامه جاوا ام يه بيغام ميومد كه بار كداري نا موفق هست )))) يه جيزي تو همين مايه ها مي كفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or