شایعه Ubisoft بازی جدید Prince of Persia را پشت درهای بسته نمایش داده است.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kolange_bill

کاربر سایت

prince_of_persia-may28.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید چندی پیش تصاویری بر روی اینترنتپخش شد که گفته میشد سری جدید بازی زیبای Prince of Persia باشد ولی متاسفانه در همایش شرکت یوبی سافت در E3 از این عنوان خبری نشد. در همین راستا طبق خبری که سایت روسی Playground ان را منتشر کرده است شرکت Ubisoft در پشت درهای بسته به چندی از روزنامه نگاران و خبرنگاران بازی Prince of Persia را نشان داده است.
این سایت اعلام میدارد که این سخنان را از یکی منابع خود در این شرکت بدست اورده است و خاطر نشان کرده است که تصاویر منتشر شده برای این بازی بوده و یوبی اطلاعات سری جدید بازی را فقط به چندی از مطبوعات انگلیسی زبان نشان داده است.

از اطلاعات بدست امده از سوی سایت PG گفته میشود:

• پروژه ساخت بازی دچار نوسان کامل است
  • این عنوان هیچ ارتباطی با سری‌ها پیشین این بازی ندارد.
  • گفته می‌شود ساخت بازی به علت پایین بودن امتیازات و فروش کم ان از سوی این شرکنت ترد شده است.
  • گفته می‌شود سبک بازی بسیار شبیه به دو بازی God of War و Assassin’s Creed می‌باشد.
  • تاریخ عرضه بازی نیز طبق خبر قبل از پایان سال 2013 صورت خواهد گرفت.
  • ادامه و ساخت بازی نیاز به 6 ماه وقت است.

این‌ها سخنانی است که در محافل دنیای بازی پخش شده است و باید دید ایا حقیقت دارد یا خیر.

thesilentchief

گفته می‌شود سبک بازی بسیار شبیه به دو بازی God of War و Assassin’s Creed می‌باشد

WTF ????

یعنی چی ؟ یعنی میخوان خشونت GOD OF WAR و OPEN WORLD بودن اساسین رو وارد بازی کنه

این روز ها شرکتا برای فروش بیشتر چی کار که نمیکنند !!!1

اگر اون عکسا درست باشن که به نظر چیز خوفی میاد!
فقط هر چی میخواد باشه ولی Open World نباشه!

اتفاقا من برعکس شدیدا با عکس حال کردم! کاش ادامش میومد :(

اتفاقا من برعکس شدیدا با عکس حال کردم! کاش ادامش میومد :(
منم دقیقا خیلی باهاش ارتباط خوبی برقرار کردم خیلی دوسش داشتم یک عنوان متفاوت بود ایکاش همین ادامه بدن
پ.ن:تا بعد عرضه ACIII بعیده خبری خاصی بشه

WTF ????

یعنی چی ؟ یعنی میخوان خشونت GOD OF WAR و OPEN WORLD بودن اساسین رو وارد بازی کنه

این روز ها شرکتا برای فروش بیشتر چی کار که نمیکنند !!!1

حالا از کجا فهمیدی که می خوا اوپن ورلد باشه؟بزار معرفی شه بعدا:d

با این قسمتش اصلا حال نکردم
این عنوان هیچ ارتباطی با سری‌ها پیشین این بازی ندارد.
گفته می‌شود ساخت بازی به علت پایین بودن امتیازات و فروش کم ان از سوی این شرکنت ترد شده است.

جون من اندازه 1 هزارم ac رو این کار کردن که اینو میگن؟ متای اساسین 1 خیلی بالا بود مثلا؟

اتفاقا من از POP 2008 خیلی خوشم اومد

اون آخر بازی وقتی داشتم درختا رو نابود میکردم همزمان به خودم هم داشتم فحش میدادم :دی :| کاشکی یه Sequel برای اون میساختن

اتفاقا من از POP 2008 خیلی خوشم اومد

اون آخر بازی وقتی داشتم درختا رو نابود میکردم همزمان به خودم هم داشتم فحش میدادم :دی :| کاشکی یه Sequel برای اون میساختن
آخر بازی نوشتن ادامه داره.
همش منتظرم ادامه اش رو آنونس کنند.

آخر بازی نوشتن ادامه داره.
همش منتظرم ادامه اش رو آنونس کنند.

درست یادم نمیاد ولی فکر کنم یه DLC در مورد پایان بازی منتشر کردن ( درست یادم نمیاد شاید هم با بازی دیگه ایی اشتباه گرفتمش :دی )

عاشق پرانسم مخصوصا نسخه 1و2 به شدت استقبال ميشه سفر در زمان چه حالي بده:x

درست یادم نمیاد ولی فکر کنم یه DLC در مورد پایان بازی منتشر کردن ( درست یادم نمیاد شاید هم با بازی دیگه ایی اشتباه گرفتمش :دی )
اشتباه نمیکنی اخرش نوشت که ادامه دارد و مربوط به DLC بازی بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or