شایعه سری سوم از بازی Final Fantasy 12 در دست ساخت است!

kolange_bill

کاربر سایت

ValiantSagaTeasing.jpg

عکسی که نشان دهنده ساخت بازی "Valiant: Final Fantasy" است.

درود.

در طی خبری که امروز منتشر شده است شرکت بزرگ اسکوارانیکس و خالق سری بازی‌های معروف Final Fantasy، در صدد ساخت سری سوم Final Fantasy XII می‌باشد؛ همانطور که مطلع هستید اولین قسمت از بازی FFXII در سال 2006 برای کنسول PS2 منتشر شد و یک سال بعد یعنی در سال 2007 این بازی با نام Final Fantasy XII: Revenant Wings برای کنسول نینتندو DS انتشار یافت. عکسی که در بالا مشاهده می‌کنید بیان‌گر این است که شرکت SE بر روی بازی با اسم رمز "Valiant: Final Fantasy" در حال کار می‌باشد، این بازی که وقایع 10 سال بعد Final Fantasy XII را روایت می‌کند، گفته می‌شود از سوی استودیو Eidos Montreal در حال ساخت است و نکته قابل توجه ان این است که این بازی برای PS3 و کنسول 360 در نظر گرفته شده است و حتی صفحه مخصوص توئیتر ان نیز در دسترس می‌باشد.Twitter Account for Valiant
اگر این عکس درست باشد، Valiant: Final Fantasy سومین قسمت از سری FFXII خواهد بود که بعد از نزدیک به 5 سال دوباره بازی می‌گردد.

http://thegamershub.net/2012/05/fina...ks-to-be-real/

آخرین ویرایش:
بعد از دیدن پایان DLC Requiem Of The Goddess تقریبا مطمئن بودم که نسخه بعدی بازی میشه FFXIII-3 !!!!

یه ذره عجیبه که بعد از 5 سال بخوان ادامه FFXII رو بسازن ، حالا اونایی که با داستان بازی آشنایی ندارن چطور میتونند داستان این نسخه رو متوجه بشند ؟!

حالا چرا FF12 ?!
FF13 جزو بهترين بازي هاي عمرم بود! متاسفانه سعادت بازي كردن بقيه رو نداشتم. (واقعا هركس تا الان نقش آفريني ‍ژاپني بازي نكرده حتما بايد اينكارو بكنه! اصلا دروازه هاي جديدي از گيم به سمت آدم باز ميشه!)

:-/ :-/
ما که آخر نفهمیدیم این بند و بساط Final Fantasy و کلا این جاپونی ها چجوریه!
یه نسخه بازی میسازی، صد تا Spin-off و Reboot از این حرفا ازش میکشی بیرون :دی.
روی هرچی هم تونستی بازیت رو عرضه میکنی، شده روی عمه ی کنسول ساز ها هم یه نسخه میدی :دی.
راهکارشون دقیقن همینه :دی.

یه نسخه بازی میسازی، صد تا Spin-off و Reboot از این حرفا ازش میکشی بیرون :biggrin1:

SE تو این نسل این بلا رو سر سری آورده!

وگرنه اصلا قبلا FF معروف به این بود که یه بازی بزرگ و با عظمت میسازن و دیگه نمیرن سمتش! یعنی وقتی SE امد سنت شکنی کرد و FFXII-2 رو داد بیرون واسه خودش انقلابی کرده بود! اما تو این نسل دیگه رسما گندش رو بالا آوردن! به جای اینکه Versus رو کامل کنن که این همه طرفدار داره چسبیدن به این مسخره بازی ها و زرت و زورت FF-? میدن بیرون! درود بر عمه های تمام مسوولین SE!

یه ذره عجیبه که بعد از 5 سال بخوان ادامه FFXII رو بسازن ، حالا اونایی که با داستان بازی آشنایی ندارن چطور میتونند داستان این نسخه رو متوجه بشند ؟!
این که کاری نداره!
FF XII HD Collection
:d

ولی لعنت خداوند بر SE که همچنان خبری از KH III نیست!:-sحالا ما یکی از این بازی های SE رو دوست داریما،اگر از ادامش و یا حتی کالکشنش خبری شد ...:((

خودمونیم یک بازی اخه قراره چند شماره ازش ساخته بشه ؟
اگر fifa و pes و nfs هر سال میان و شماره میخورن سبک بازیشون مشخص هست اما من موندم این FF قرار نیست داستانش تموم بشه ؟! warcraft با اون همه پتانسیلی که داستانش داره نمیشه اینقدر کشش داد

خودمونیم یک بازی اخه قراره چند شماره ازش ساخته بشه ؟
اگر fifa و pes و nfs هر سال میان و شماره میخورن سبک بازیشون مشخص هست اما من موندم این FF قرار نیست داستانش تموم بشه ؟! warcraft با اون همه پتانسیلی که داستانش داره نمیشه اینقدر کشش داد

به غیر از تعدادمعدودی از این سری بقیه قسمت‌ها FF عالی بودن و هر کدوم برای خودشون خاطره و ارزش بالایی رو به همراه اوردن. این سری نباید با Warcraft مقایسه کرد چون چه از نظری ژانر و داستانی و سبک بازی با هم قابل قیاس نیستن. وارکرافت خط داستان مشخصی داشت ولی در FF شما در هر سری با یه داستان و یه دنیا مواجه هستی( به خصوص در سبک مبارزات بازی که زیاد دستخوش تغییر میشه در هر سری)
در کل به نظر من نقطه اوج فاینال رو میشه تو FFX دید و بعد از اون من SE رو تو ساخت این سری ضعیف میدونم(سری‌هایی که بعد از FFX اومدن) یه Versus هستش که نشون داده پتانسیل بازگشت به روزهای اوج این سری رو داره که اونم یه پاش لب گور هست و معلوم نیست کجای شرکت داره ساخته میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or