یک دستگاه PS3 Slim 120 gig + Move و یک Earphones CREATIVE EP-830 و یک بازی هوی رین

• Thread starter Thread starter crashh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

crashh

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
دستگاه بسیار تمیز هست و زیاد کار نکرده در حد اکه.یه فیفا 11 روش نصبه و چند باری فقط اونو بازی کردم چون یه ps3 دیگه هم دارم با این زیاد کار نکردم
کپی خور شده و دانگرید نــشده
با Move حتی 3-4 بار هم بازی نشده
هوی رین reg 2 هست

دستگاه فروخته شد
موو فروخته شد

هوی رین 40

اولویت با فروش هر3 با هم هست.به خریدار یه کابل hdmi هم داده میشه + تبدیل دسته ps2 به ps3

ایرفون فروخته شد

Attachments

• IMG001.jpg
    IMG001.jpg
    79.1 KB · مشاهده: 95
  • IMG003.jpg
    IMG003.jpg
    75.5 KB · مشاهده: 77
  • IMG006.jpg
    IMG006.jpg
    84 KB · مشاهده: 59
آخرین ویرایش:
دوستان عزیز اولویت با فروش هر 3 با هم هست در صورت فروش دستگاه اگه خریدار موو و بازیو نخواست جدا فروخته میشه

---------- نوشته در 01:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:22 AM ارسال شده بود ----------

یکم بیار پایین.:|
داداش کسی خریدار باشه باهاش راه میام

رایانه و ماشین های اداری :: بلند گو، هدست و وب کم :: ایرفون :: ایرفون EP-830A - چاره: فروشگاه اینترنتی

لطف کنید وقتی از چیزی خبر ندارید با کنایه صحبت نکنید در ضمن این 20 تومن هم زیاد گفتم چون بازار ایران نمایندگی لاجیتک الان 18 گذاشته این مدل رو قصدم خراب کردن تاپیک نبود ....اپ
این که شما گذاشتی اصل نیست.اواژنگا همه فیکن
اینکه من گذاشتم با گارانتی شاب و اصل هستش
در مورد این قضیه اینجا هم بحث شده همه نوشتن اواژنگ فیک داده بیرون
خریدار هدفون Creative EP 830 کارکرده یا نو
لطفا خریدار نیستید تو سر مال نزنید و برید اواژنگو بخرید
دلار هنوز گرون نشده بود 60-70 قیمتش بود بعد الان با این قیمت دلار 40-50 تومن ارزون میشه؟

من روزی 10 تا جنس میبینم تو این بازارچه که ارزونترن اما اگه بخام تو همه تاپیکا خاله بازی در بیارم نمیشه
قیمت فعلیش تو آمازون 19$ هست اگرم نباشه خودمو نخوده هر آش نمیکنم و تاپیکه مردم و خراب کنم
از همه جا هم خبر دارم خیلی بیشتر از شما شما ظاهرا تو فضایی و از زمین خبر نداری:d
من شرمنده دوستمون هستم تاپیکش خراب شد از مدیران هم معذرت میخوام

من روزی 10 تا جنس میبینم تو این بازارچه که ارزونترن اما اگه بخام تو همه تاپیکا خاله بازی در بیارم نمیشه
قیمت فعلیش تو آمازون 19$ هست اگرم نباشه خودمو نخوده هر آش نمیکنم و تاپیکه مردم و خراب کنم
از همه جا هم خبر دارم خیلی بیشتر از شما شما ظاهرا تو فضایی و از زمین خبر نداری:d
من شرمنده دوستمون هستم تاپیکش خراب شد از مدیران هم معذرت میخوام
خوبه دیگه هر چی می خوای می گی بعدم معذرت می خوای .........جواب شما جاش اینجا نیست ...........اپ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or