آیا Max Payene 3 نسبت به Max Payne های قبلی ، توانست شما را راضی کند ؟

آیا Max payne 3 توانست شما را راضی کند ؟

• بله

رای‌ها: 270 65.7%
  • خیر

رای‌ها: 141 34.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

amirpers

کاربر سایت
39598773370853136833.jpg

دوستان همونطور که می دونید ، بازی Max Payne 3 توی همین روزها منتشر می شه. (هرچند که نسخه کپی X360 رو الان برخی از دوستان دارند بازی می کنند)

قصدم از ایجاد این تاپیک مقایسه این شماره با شماره های قبلی است. ابتدا یه تاریخچه :

Max Payne
خب همونطور که می دونید بازی Max Payne در سال 2001 توسط شرکت رمدی که شاید تا اون موقع کسی زیاد اون رو نمی شناخت منتشر شد.
بازی ای که به خاطر داشتن خصوصیات منحصر به فرد ، به زودی طرفداران بسیاری رو متوجه خودش دید. خصوصیاتی از جمله :

1) اولین گیم که چهره کاراکترهای آن برگرفته شده از اشخاص واقعی بود
2) داستان بسیار زیبا و دراماتیک آن که همچون فیلم سینمایی آدم رو مجذوب خودش می کرد.
3) بولت تایم و حرکات اسلوموشن (که البته پیشتر از آن در فیلم ماتریکس به گونه ای دیده بودیم)
4) موزیک زیبا
5) صدای زیبا و خاطره انگیز شخصیت مکس پین
6) شب های تاریک و تیره مناطق فقیر نشین و پایین شهر نیویورک
7) کت چرمی مکس پین
8) کمیک های بازی
و ...

این بازی همونطور که گفتم ، اونقدر دارای فیلنامه قوی ای بود از سام لیک ( که در سال 2010 باز هم توانایی خود را با نوشت بازی Alan Wake نشون داد) که در هنگام بازی گاهی اوقات آدم فراموش می کرد که با یه گیم سر و کار داره.

Max Payne 2: The Fall of Max Pyane
اما به زودی رمدی اعلام کرد که عنوان دوم این بازی رو با نام Max Payne 2: The fall of Max Payne در دست ساخت داره و این بازی در سال 2003 با کمک شرکت راکستار منتشر شد.
خب در این بازی شاهد پیشرفت هایی بودیم. از جمله پیشرفت هایی در زمینه بولت تایم ، گرافیک (مثلا در مکس پین 1 در هنگام صحبت کردن دهان کاراکترها تکون نمی خود ولی در شماره 2 این نقیصه تا حدودی برطرف شد) و بازی با شخصیت دوم بازی یعنی مونا ساکس.

خب مکس پین 2 هم مانند بسیاری از بازی ها که شماره بعدی خود را می بینند دچار افت هایی نیز شد.
افت هایی از قبیل داستان (هر چند که داستان دراماتیک آن همچنان ادامه داشت) تکرار بیش از حد بعضی از لوکیشن های شماره 1 ، چندین چپتر بدون حتی یک عمل اکشن و دائم در حال راه رفتن و ... اما این بازی افت محسوسی نسبت به شماره 1 نداشت و تونست بسیاری از طرفدارانش رو راضی نگهداره تا حدودی.

در پایان تیتراژ مکس پین 2 اشاره شد به این که بازی ادامه خواهد داشت و این چیزی بود که همه هوادارن بازی رو خوشحال کرد اما این خوشحالی 9 سال به طول انجامید.

94480848604534459384.jpg

Max Payne 3
همونطور که گفتم ساخت شماره 3 این بازی 9 سال طول کشید که در این میان اتفاقاتی افتاد. اتفاقاتی که مهمترینش فروش امتیاز بازی به شرکت راکستار بود. یعنی رمدی دیگه با مکس پین خداحافظی کرد.
خب این انتظار خیلی طولانی شد تا اینکه در سال 2009 راکستار در ابتدا 1 عکس از بازی منتشر کرد و داستانی کوتاه از اون.
در این عکس که حتما خیلی از شما اون رو دیدید ، مکس پین کچل شده بود و محاسن بلندی داشت اما چهره او همون چهره مدل قبلی در مکس پین 2 یعنی Timothy Gibbs بود و داستان از این قرار بود که 12 سال از جریانات بازی گذشته و مکس در غم از دست دادن زن و فرزند خود دچار اعتیاد شده. اعتیاد به قرص و نوشیدنی های غیر مجاز:31:

بعد از مدتی چندین اسکرین از بازی منتشر شد که خیلی ها رو نا امید کرد. اسکرین هایی که خصوصیاتی که در شماره 1 از اون ها یاد کردم رو نداشت. از جمله :
بازی در روز ، چهره تغییر کرده و چاق مکس ، فراموش شدن کت بلند چرمی ، تغییر لوکیشن بازی از نیویورک به سائوپائولو و ...
خب خیلی ها نا امید شدند. اما باز هم بازی رفت تو سکوت. تا اینکه در سال 2010 بود اگه اشتباه نکنم که دوباره چندین اسکرین منتشر شد.
ظاهرا ناراحتی های دوستداران مکس پین تا حدودی جواب داده بود و راکستار مقداری بازی رو تغییر داده بود.
اولین تغییر چهره مکس پین بود که دیگه خبری از مدل قبلی نبود و مکس چهره جدیدی به خود می دید. تغییر های بعدی هم در مودار بودن مکس پین و اضافه شدن لوکیشن نیویورک به بازی بود.
در هر صورت تو این مدت اسکرین های مختلف و ویدیوهای زیادی از بازی و گیم پلی اون منتشر شد.
خیلی ها خاطرات مکس پین رو تموم شده می دونند و خیلی ها هم به خاطر اینکه بازی رو راکستار ساخته اون رو دوست دارند و براشون اصول مکس پین و خصوصیات اون مهم نیست.

الان بازی داره منتشر میشه و یه سری دوستان هم همین الان دارن بازی می کنند. حالا می خوام این نظر سنجی رو راه بندازم تا ببینیم چقدر دوستان تونستند با Max Payne 3 ارتباط برقرار کنند و آیا بعد از 9 سال و با اون خاطرات ، آیا مکس پین 3 اون ها رو راضی کرده یا نه ؟

البته لازمه که بگم ، مسلما با بازی خوبی سر و کار داریم اما اینکه این بازی Max Payne هستش یا نه ، مسئله است.

آخرین ویرایش:
دوستان فقط لطف کنید در صورتی که Max Payne 3 رو بازی کردید رای بدید چون در غیر این صورت میشه یک طرفداری جانبدارانه و بی اطلاع.
من خودم چون هنوز بازی نکردم ، رای ندادم.

تا قبل بازی کردن مکس پین 3 عمراً قبول نمی کردم کسی جز خود رمدی بتونه تجربه ایی خلق کنه که حتی نزدیک به مکس پین های قبلی بشه ولی خوب الان اعتراف میکنم اشتباه میکردم. یکی از بهترین شوترهای نسل حتی از نظر من به قدری از لحاظ گیم پلی و اکشن قوی کار شده که کنار بزرگانی چون halo و GEOW قرارش میدم .

من نمیفهم ما گیمر ها چی میخواییم از یک طرف میگید بازی تکراری میدید هر سال مثل کود و میگید ما چیز جدید میخواییم میخواییم بازی جدید بیاد تمش عوض شود و...... و بعضی اوقات مثل الان میگید نه ما ریسک و استعداد نمیخوایم بازی تکراری با یک تم تکراری میخوایم مثل مکس اول باید تکلیفمون رو با خودمون مشخص کنیم بعد بیاییم ترول یا تعریف ویا انتقاد کنیم ولی نظر شخصیم این هست که نباید بازی ها تکراری شون مثل کود باید بازیسازان ریسک کنن و گر نه صنعت بازی دیگه نمیتونه پیشرفت کنه ولی خوشبختانه میبینم هنوز ادم های ریسکپزیر وجود دارند ولی بنظر من وقتی یک چیزی یکبار تولید شد نباید کپی زد و بگویند نسخه ی جدید که خوشبختانه راکاستار این کار رو نکرد

به جرات میگم اینایی که زدن بله، یا موقعی که مکس پین 1 و 2 عرضه شده اینقدر بچه بودن که نمیفهمیدن چی بازی می کنند یا اصلن بازی رو انجام ندادن و فقط الکی میگن بازی کردن.

هِع، Max Payne 3 بازی خوبی بود؟ بهش میگم!

من نمیفهم ما گیمر ها چی میخواییم از یک طرف میگید بازی تکراری میدید هر سال مثل کود و میگید ما چیز جدید میخواییم میخواییم بازی جدید بیاد تمش عوض شود و...... و بعضی اوقات مثل الان میگید نه ما ریسک و استعداد نمیخوایم بازی تکراری با یک تم تکراری میخوایم مثل مکس اول باید تکلیفمون رو با خودمون مشخص کنیم بعد بیاییم ترول یا تعریف ویا انتقاد کنیم ولی نظر شخصیم این هست که نباید بازی ها تکراری شون مثل کود باید بازیسازان ریسک کنن و گر نه صنعت بازی دیگه نمیتونه پیشرفت کنه ولی خوشبختانه میبینم هنوز ادم های ریسکپزیر وجود دارند ولی بنظر من وقتی یک چیزی یکبار تولید شد نباید کپی زد و بگویند نسخه ی جدید که خوشبختانه راکاستار این کار رو نکرد
گیمر ها دوست دارند تنوع رو ببینند ولی تغییر هویت یک بازی رو نه، همه دوست دارند گیم پلی بازی ها بهتر بشند، گرافیکشون بهتر بشه، داستان جالب تو بازی ببینند تفاوت هارو از این حیث ببینند نه یکهو بیان COD رو بکنند TPS بعد هم بگند بیاید ما براتون تنوع ایجاد کردیم.

حذف کردن تم تاریک از بازی ای مثل Max Payne که تک تک رگ های بازی به اون تم وصله مثل تو روز کردن RE5 هست.

هرچند به شخصه توقعی از بچه ها ندارم، اینجا بیشتر تاریخ گیمری بچه ها بین 6 یا 7 سال پیش هست تو ایران که از هر 100 نفر 1 نفر مکس پین های قبلی رو بازی کرده. توقعی هم نیست.
بازی به عنوان یک عنوان جدید خوبه ولی عملن مکس پین نیست و من یکی رو راضی نکرد.

این خزعبلاتی که مکس پین توی MP3 هی با خودش تکرار میکنه آخرشه یعنی، خواستن یه جوری از این لحاظ بازی رو مثل نسخه های پیشین کنند ولی اینقدر مزخرف نوشتن که اصلن آدم حوصلش نمیگیره گوش کنه ببینه مکس چی داره میگه.

به جرات میگم اینایی که زدن بله، یا موقعی که مکس پین 1 و 2 عرضه شده اینقدر بچه بودن که نمیفهمیدن چی بازی می کنند یا اصلن بازی رو انجام ندادن و فقط الکی میگن بازی کردن.

گیمر ها دوست دارند تنوع رو ببینند ولی تغییر هویت یک بازی رو نه، همه دوست دارند گیم پلی بازی ها بهتر بشند، گرافیکشون بهتر بشه، داستان جالب تو بازی ببینند تفاوت هارو از این حیث ببینند نه یکهو بیان COD رو بکنند TPS بعد هم بگند بیاید ما براتون تنوع ایجاد کردیم.

حذف کردن تم تاریک از بازی ای مثل Max Payne که تک تک رگ های بازی به اون تم وصله مثل تو روز کردن RE5 هست.

هرچند به شخصه توقعی از بچه ها ندارم، اینجا بیشتر تاریخ گیمری بچه ها بین 6 یا 7 سال پیش هست تو ایران که از هر 100 نفر 1 نفر مکس پین های قبلی رو بازی کرده. توقعی هم نیست.

این خزعبلاتی که مکس پین توی MP3 هی با خودش تکرار میکنه آخرشه یعنی، خواستن یه جوری از این لحاظ بازی رو مثل نسخه های پیشین کنند ولی اینقدر مزخرف نوشتن که اصلن آدم حوصلش نمیگیره گوش کنه ببینه مکس چی داره میگه.

من خودم هنوز بازی نکردم جون منتظرم نسخه ps3 بیاد و همچنین حرف های شمارو قبول دارم مشکلم این هست بعضی ها هستن مثلا میان اینجا میگن بازی خیلی عوض شده و میگن بده یجا دیگه ازش تعریف میکنن میگن بهترین خودم این حرکت رو از 2 3 نفر اینجا دیدم من چون مکس های قبلی رو بازی نکردم حق نظر دادن به خودم نمیدم ولی رفرش کردن بعضی اوقات جواب میده

چرا فک میکنی همیشه تو درست میگی؟؟؟ چرا فک میکنی کسی خلاف حرف تو چیزی بگه یا بچس یا گیمر نیست؟؟؟ نه جدی میثم احترام به نظر دیگران هم بلدی ؟:d

من بیشتر حرف های شما رو قبول دارم. نو آوری خوبه اما نه اینکه چیزهایی که با بازی عجینه رو ازش بگیریم.
مکس پین 2 نسبت به 1 نوآوری زیاد نداشت و تا حدودی تکرارش کرده بود اما چیزی که داشت همون خصوصیات عجین شده مکس پین 1 بود.
واقعا نمیشه یه سری چیزها رو از بعضی از بازی ها گرفت. مثلا الان نگاه کنید. Call if Duty" Black ops II داره یه ریسک بزرگ انجام میده و داره تخیلی میشه. باید دید آیا جواب میده .

قبلا که یه سری چیزها جواب ندادند. مثل اسپلینرتل سل.
آخه نمیشه یه سری خصوصیات رو که بازی گرفت. باز نگاه کنید. یوبیسافت تو Assassins Creed 3 با اینکه داره تو انقلابات امریکا اتفاق میفته و سلاح گرم هم وجود داره اما هنوز نبردهای تن به تن و با اسلحه سرد رو حفظ کرده. فکرش رو بکنید که سخصیت بازی اساسینز کرید از دور با تفنگ شلیک می کرد و از همون دور هم براشون آمرزش می فرستاد.

یا مثلا فرض کنید یه بازی ای مثل Gears of war بره تو جنگل و یا چیزهای دیگه که با این بازی ها عجین هستند.

البته با تمام این ها من تا بازی رو انجام ندم نمی تونم تو رای گیری شرکت کنم. اما فقط ای کاش حداقل بازی رو سام لیک نوشته بود تا می دونستیم با یه داستان قوی و دراماتیک سر و کار داریم.( به یاد بیارید صحنه های عاشقانه مکس پین های قبلی و حتی آلن ویک و همسرش آلیس رو)

من خودم هنوز بازی نکردم جون منتظرم نسخه ps3 بیاد و همچنین حرف های شمارو قبول دارم مشکلم این هست بعضی ها هستن مثلا میان اینجا میگن بازی خیلی عوض شده و میگن بده یجا دیگه ازش تعریف میکنن میگن بهترین خودم این حرکت رو از 2 3 نفر اینجا دیدم من چون مکس های قبلی رو بازی نکردم حق نظر دادن به خودم نمیدم ولی رفرش کردن بعضی اوقات جواب میده
اینجا یک رسمی هست، که میگه یه نفر بیوفته جلو همه پشت سرش خط میکشند میرند. دقیقن همینه. نمونش هم تو بخش امتیاز ها میتونی ببینی. همه چی بستگی به دومین نفری داره که میاد نظر میده. اگر بگه میدونستم بازی بدی میشه همه پشتش میگن من ممیدونستم بد میشه و برعکس . . .

ببین مکس پین 3 واقعن بازی خوبی هست، من از همینجا دست برادران راک استار رو می فشارم، ولی وقتی شروع به بازی میکنی میبینی دارن GTA رو در مقیاس کوچیک تر بهت تحویل میدن همین، مکس پین رو حس نمیکنی. اون زمان قبل از عرضه بازی هم گفتم، میترسم اینا همون GTA رو در مقایس بسته بیان تحویلمون بدن که شد.
بزرگترین نقطه قوت بازی دیالوگ ها، جو تاریک، شخصیت پردازی و موسیقی بازی بود که عینن همینا رو از بازی گرفتن.
خب خیلی از این مسائل برای گیمر های ایرانی اهمیت نداره. دیالوگ هارو که اصولن خیلیا نمیفهمند ( تو مکس پین 2، من بازی رو تیکه به تیکه دیکشنری میزاشتم جلوم ترجمه میکردم ببینم مکس چی میگه، بعدم برای فهمیدن بهتر رفتم نسخه ی فارسیش رو گرفتم و چندین بار هم انگلیسیش رو رفتم ببینم چی میگه ) جو تاریک رو هم که کسی اهمیت نمیده. یکی از کاربرا تو یکی از تاپیک های COD قشنگ گفت، ما میکشیم میریم جلو کی حوصله داره محیط رو نگاه کنه؟ شخصیت پردازی هم که همین که شخصیت یه کم داغون باشه برای همه بسه میشه خدای شخصیت.
آهنگ رو هم که اصولن کسی اصلن متوجه نمیشه، اینقدر میرن تو جو کشتن . . .

انتظاری هم ندارم همچین کسائی بیان بگن مکس پین 3 بازی ی بدی هست یا مارو راضی نکرد، چون مکس پین 3 دقیقن همه چیزایی که یه گیمر عادی میخواد داره، یه تفنگ بگیر دستت بکش برو جلو از گرافیک زیبا لذت ببر . . .

چرا فک میکنی همیشه تو درست میگی؟؟؟ چرا فک میکنی کسی خلاف حرف تو چیزی بگه یا بچس یا گیمر نیست؟؟؟ نه جدی میثم احترام به نظر دیگران هم بلدی ؟
مطمئنن از تو بیشتر بلدم، ولی من تاپیک رو عنوانش بد خوندم فکر کردم نوشته آیا مکس پین 3 به عنوان مکس پین راضی کننده هست. متوجه نبودم نوشته شما رو راضی کرد . . . :|.

من بیشتر حرف های شما رو قبول دارم. نو آوری خوبه اما نه اینکه چیزهایی که با بازی عجینه رو ازش بگیریم.
مکس پین 2 نسبت به 1 نوآوری زیاد نداشت و تا حدودی تکرارش کرده بود اما چیزی که داشت همون خصوصیات عجین شده مکس پین 1 بود.
واقعا نمیشه یه سری چیزها رو از بعضی از بازی ها گرفت. مثلا الان نگاه کنید. Call if Duty" Black ops II داره یه ریسک بزرگ انجام میده و داره تخیلی میشه. باید دید آیا جواب میده .

قبلا که یه سری چیزها جواب ندادند. مثل اسپلینرتل سل.
آخه نمیشه یه سری خصوصیات رو که بازی گرفت. باز نگاه کنید. یوبیسافت تو Assassins Creed 3 با اینکه داره تو انقلابات امریکا اتفاق میفته و سلاح گرم هم وجود داره اما هنوز نبردهای تن به تن و با اسلحه سرد رو حفظ کرده. فکرش رو بکنید که سخصیت بازی اساسینز کرید از دور با تفنگ شلیک می کرد و از همون دور هم براشون آمرزش می فرستاد.

یا مثلا فرض کنید یه بازی ای مثل Gears of war بره تو جنگل و یا چیزهای دیگه که با این بازی ها عجین هستند.

البته با تمام این ها من تا بازی رو انجام ندم نمی تونم تو رای گیری شرکت کنم. اما فقط ای کاش حداقل بازی رو سام لیک نوشته بود تا می دونستیم با یه داستان قوی و دراماتیک سر و کار داریم.( به یاد بیارید صحنه های عاشقانه مکس پین های قبلی و حتی آلن ویک و همسرش آلیس رو)
آره دیگه، نمونه بارز همه این اتفاقات همین RE5 بود، بازی تو روز بود. به شخصه میگم یکی از عالی ترین عنوان هایی بود که بازی کردم از لحاظ اکشنی بی نظیر بود.
ولی خب همه طرفدار های بازی حق داشتن میگفتن خب بابا این بازی سبکش ترسناکه دیگه چه ربطی به ترسناک پیدا میکنه؟
یه سری از خصوصیت ها هست اون هارو نمیتونی از بین ببری. آره RE4 هم بازی بود، ت وهمون جو تاریک اومده بود یه سری خصوصیت جدید و تنوع داده بود بازی از اصالتش فاصله گرفته بود ولی نابود نشده بود اما RE5 نابودش کرد.

کاش سم لیک مینوشت :(، یعنی من میتونستم فضای گل گلی بازی رو تحمل کنم، میتونستم آهنگ های برزیلی و شاد بازی رو تحمل کنم، میتونستم کله کچل مکس پین رو تحمل کنم. ولی جدی دیالوگ های چرت و پرتی که مکس میگه دیگه واقعن رو اعصابه.

کسائی که مکس پین 1 و 2 رو بازی کردن می دونند هر کلمه ای که از دهن مکس میومد بیرون یه عالمه حرف پشتش بود و تک تک دیالوگ هاش ارزش داشت آدم بنویسه و نگه داره. اینجا کلن توی اول چپتر چهارم یه دیالوگ میگه که خیلی قشنگه بقیه تا چپتر 7 همش چرته!

جالبیش اینه کل اون فضای Noir و تمی که برای بازی مد نظر گرفتن چیزی بین 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم هست و بقیه بازی میشه همون کچل و فضای رنگی رنگی . . . که از اون 1 ساعت و نیم که یک کمش شبیه به مکس های قبلیه از لحاظ محیط بین 10 تا 15 دقیقه اش که یه فلش بکه مکس میشه عین قدیم.

که کل تریلر هایی که از بازی نشون دادن از همین یک ساعت و نیم و به خصوص اون ده دقیقه بوده . . .

MP3 باید تغییر کلی میکرد!
الان فکر کنید بازی همش تو شب،برف و با اون اورکت مکس بود!
میشد سومین نسخه که این سه تا چیز عینا داره تکرار میشه و مطمئنا خیلی ها خوششون نمیومد!
ولی الان گرافیک خیره کننده،تخریب پذیری،گیم پلی فوق العاده،فیزیک خارق العاده،تنوع بالای Level Design،توجه فوق العاده جالب به جزئیات و ... این نسخه رو فعلا از نظر من GOTY امسال کرده!
مگه اینکه Hitman،Far Cry3،Halo 4 یا یه بازی واقعا عالی بتونه GOTY رو از دست MP3 در بیاره!

ببین مکس پین 3 واقعن بازی خوبی هست، من از همینجا دست برادران راک استار رو می فشارم، ولی وقتی شروع به بازی میکنی میبینی دارن GTA رو در مقیاس کوچیک تر بهت تحویل میدن همین، مکس پین رو حس نمیکنی. اون زمان قبل از عرضه بازی هم گفتم، میترسم اینا همون GTA رو در مقایس بسته بیان تحویلمون بدن که شد.
بزرگترین نقطه قوت بازی دیالوگ ها، جو تاریک، شخصیت پردازی و موسیقی بازی بود که عینن همینا رو از بازی گرفتن.
.
چطوری مکس پین رو حس نمی کنی ! چون شب روز شده ؟ چون فضاسازی و اتمسفر مثل سابق نیست ! ببین میثم یه چیزو اول مشخص کن ما داریم در مورد یه بازی ـه Action صحبت میکنم قبول داری اینو؟ خوب اولین اساس و مولفه ایی که تو یه عنوان شوتر مهمه چیه؟ داستان ، فضا سازی ، گیم پلی ، گرافیک؟ مگه غیر از اینکه گیم پلی مهمترین نقطه قوت یه شوتره؟ مگه غیر از اینکه داستان هر چه قدرم خوب باشه ، گرافیک و فضاسازی هر چقدرم تاثیر گذار باشه ولی بعد یکی دوبار بازی کردن دیگه جذابیتش رو از دست میده ! آره داستان و فضا سازی خوب میتونه یه بازی رو تا ابد خاطره انگیز کنه شکی درش نیست ولی اون چیزی ارزشِ تکرار یه بازی رو زیاد میکنه گیم پلی ـه ، اون چیزی که باعث میشه تو هنوزم از بازی کردن مکس پین 1 لذت ببری گیم پلی ناب ـشه . پس در درجه اول گیم پلی بازی بخوایم بررسی کنیم حرفت از پایه و اساس اشتباست چون به هیچ عنوان نه به GTA نه به هیچ بازی دیگه ایی شباهت نداره ! MP3 از این لحاظ کاملاً به نسخه های قبلی پایبنده.

حالا در مورد داستان و اتمسفر منم باهات موافقم MP3 شبیه نسخه های قبل نیست ،نیازم نیست همه رو به کوچیک بودن و درک نکردن نسخه های قبل متهم کنی! اصولاً چیزی به نام شخصیت پردازی رو من با مکس پین 1 شناختم شاید بازی های دیگه ایی قبل MP بودن که به این معقوله پرداختن و من ازشون بی اطلاع باشم ولی واسه من اولین بازی ایی که داستان ، روایت و شخصیت پردازی رو به طور جدی در چارچوبی به نام گیم مطرح کرد همین max payne 1 بود . به قدری به سری مکس پین علاقه داشتم و دارم که هنوز رو سیستمم نصبه ! خوب که چی ؟ حالا چون مکس پین 3 اون چیزی که من و تو دوست داشتیم نشد پس آشغاله ؟ من یکی حداقل اینقدر جرأت دارم بیام بگم داستان بازی خوبِ ، نه تنها خوبه بلکه نسبت به شوتر هایی که تو این چند سال (تقریباً از اون شروع این نسل تا به امروز ) دیدم یه سروگردن بالاتره ولی در عین حال حس حال قدیم رو نداره !
نمیام بگم دمت گرم راکستار با این آشغالی که آفریدی ! دستت درد نکنه ! نمیام طوری بازی رو ترول کنم که کسی که هنوز بازی نکرده باشه فک کنه با یه بازی متوسط رو به پایین طرفه ! به خاطر همین بهت گفتم بازی رو به چشم یه بازی مستقل نگاه کن (صرفاً از لحاظ داستان ) تا حداقل حسن های بازی رو انکار نکنی .

من هم مکس 1 رو تموم کردم هم مکس 2 !
از اخرین بازی ای که تموم کردم هم 2-3 سالی میگذره...
به شخصه از این بازی راضی بودم چون تونست منو 1 ساعت پای کنسول بازی سرگرم کنه...
دلیل اینکه حوصلم نکشید بازی رو بلافاصله تموم کنم میتونه 2 تا چیز باشه :
1. عمر گیمریم تموم شده...
2. این بازی نتونسته به اندازه کافی خاطرات گذشترو واسم زنده کنه...
این مشکلیه که خیلی از گیمر های قدیمی متعصب دارن...
و بازی هایی که اسم بزرگی دارن و خاطرات خوشی دارن باهاش به راحتی سری جدید و تحول عظیم رو نمیتونن قبول کنن...
100% اگه اسم این بازی مکس پین نبود هیچکس نمیگفت از بازی رضایت ندارم...
از همین الان مطمئنم این بازی یکی از بهترین های سال خواهد شد ...
از دید من بازی استثنایی بود ...
نو اوری و خلاقیت زیاد داشت !
و البته خیلی از اصول سری های قبل رو هم زیر پا گذاشته بود ...
نباید فراموش کرد که اختلاف زمانی 9 سال خیلی زیاده ... و کامل کپی کردن بازی های 10 سال پیش اصلا کار جالبی نیست...
با تمام این اوصاف رضایت نداشتن از شاهکار های راکستار بی انصافی محض میتونه باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or