سلام
این بازی رو دو روزه که سلفون روش رو باز کردم و یه دم توی تعطیلات تمومش کردم
از نظر تمیزی فوق العاده است و همه چیزش بوی نویی میده
ریجنش والا روش نوشته برای کنسول ها امریکایی ولی احتمال زیاد اینم مثل ماریو روی کنسول های اروپایی هم میاد. ماله من از این عربستانی هاست و بازی روش اجرا شد
قیمت 100 هزینه ارسال به عهده خریداره
توضیحات بازی :
بازی یه اسپین آف حساب میشه توی سری Fatal Frame که محبوبیت زیادی بین گیمر های Horror ادونچر داره. این بازی یکی از بازی هایی هست که از تکنولوژی آگمنتد ریالیتی به بهترین شکل ممکن استفاده کرده. همون تکنولوژی که با دوربین کنسول به یه سری کارت نگاه می کنی و یه چیزایی میزنه بیرون
( توصیف عامیانه
برای اطلاعات بیشتر به ویکی پدیا مراجعه بشه) یه کتاب داره که داستان بازی باهاش گره خورده و مرتب باید با کنسول که در اصل دوربین مشهور Fatal Frame به حساب میاد به صفحات این کتاب نگاه کنید و وقایع و اتفاقات بازی رو دنبال کنید که در این حین اتفاقات جالبی داخل کتابچه میفته. بازی تا بحال بهترین استفاده رو از این تکنولوژی کرده که باعث شده صحنه های خیلی جالبی واسه گیمر خلق بشه. تجربه ای که مطمئنم قبلا نمونش رو ندیدید. یه ترکیب از دنیای مجازی بازی و دنیای واقعی گیمر. باید خودتون بازی کنید تا دقیق بفهمید که من چی میگم
یه چند تا شات از بازی
این بازی رو دو روزه که سلفون روش رو باز کردم و یه دم توی تعطیلات تمومش کردم
از نظر تمیزی فوق العاده است و همه چیزش بوی نویی میده
قیمت 100 هزینه ارسال به عهده خریداره
توضیحات بازی :
بازی یه اسپین آف حساب میشه توی سری Fatal Frame که محبوبیت زیادی بین گیمر های Horror ادونچر داره. این بازی یکی از بازی هایی هست که از تکنولوژی آگمنتد ریالیتی به بهترین شکل ممکن استفاده کرده. همون تکنولوژی که با دوربین کنسول به یه سری کارت نگاه می کنی و یه چیزایی میزنه بیرون
یه چند تا شات از بازی
Attachments
آخرین ویرایش: