اولین اطلاعات از بازی Crysis III !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
64178907175615469154.png

به نام خالق هستی
خب اولین اطلاعات از بازی Crysis 3 به بیرون درز پیدا کرده ، این اطلاعات را سایت روسی بازگو کرده است .

1- بازی باز هم در New York اتفاق میافتد ، اما اینبار بسیار متفاوت تر از قسمت قبل است !
2-شهر New York اینبار تخریب شده و تقریبا به جنگل تبدیل شده است .
3- میتوان اینگونه گفت که قسمت اول و دوم با هم ترکیب شده اند .
4-شرکت Crytek وعده داده است که بهترین FPS Open World را میتوان در Crysis 3 تجربه کرد .
5-وعده داده شده است که بازی در 15 اوریل سال بعد برای PC,Xbox,PS3 منتشر خواهد شد .
6-در آخر هم گفته شده است که قرار است بازی در 15 اوریل امسال یعنی 3 روز دیگه رونمایی بشه !
7- تصویر جدید از بازی هم منتشر شده است که در زیر میتوانید ببینید .

11660131310344636608.jpg

وعده داده شده است که بازی در 15 اوریل سال بعد برای PC,Xbox,PS3 منتشر خواهد شد .

فکر کنم اون قسمتش را چون نخواستن سوتی بدن اینطوری گفتند وگرنه منظورش ps4 و xbox 720 بوده :دی

به به . ممنون از خبر . آخرین بازی که با pc بازی کردم نسخه وارهد کرایسیس بود . هیچوقت محیط جنگل بینظیر بازی رو از یاد نمیبرم . امیدوارم جنگل این نسخه تو نسخه-ی کنسولی بتونه اون حال و هوا رو به من منتقل کنه
لامصب فقط اگه یکم بوی جنگل ( خاک و چمن و خیسیه جنگل ) میشد بوجود آورد بازیباز قشنگ احساس میکرد تو جنگل داره قدم میزنه ! :دی
اگه بخواد با بازی ای در این مقوله رقابت کنه، اون Original Crysis هست;;)
البته با همه-ی خوبیهاش بازم قابل مقایسه با HALO نیست سیناها :دی

فکر کنم اون قسمتش را چون نخواستن سوتی بدن اینطوری گفتند وگرنه منظورش ps4 و xbox 720 بوده :دی

یعنی واقعا فکر میکنی April سال دیگه نسل جدید اومده ؟! نخواستن سوتی بدن چیه ؟! لابد مثلا بعد ار E3 هم میان میگن گولتون زدیم ، منظورمون PS4 و Xbox فلان بود !

اگه بخواد با بازی ای در این مقوله رقابت کنه، اون Original Crysis هست;;)

خدا کنه تو HALO 4 دو تا مرحله تمام مخفی کاری بزارن تا از دست تو راحت بشیم :دی و هیلو بشه بهترین SANDBOX و کلا FPS تاریخ :دی

یعنی واقعا فکر میکنی April سال دیگه نسل جدید اومده ؟! نخواستن سوتی بدن چیه ؟! لابد مثلا بعد ار E3 هم میان میگن گولتون زدیم ، منظورمون PS4 و Xbox فلان بود !

اصولا اگه قرار باشه نسل جدید سال 2013 بیاد کرایتک اگر به تاخیر هم باشه به تاخیر میندازه تا بازیش را روی کنسول های جدید عرضه کنه ! تا خودش را جر بده روی کنسولهای نسل فعلی کاری کنه ! یه شرکتی که فقط تشنه گرافیک هست !
حالا نمیگم حتما ولی بعیده از کرایتک یه همچین کاری .

یکی از یکی خز تر...بابا یه دونه کرایسیس 1 رو درست دادید بزارید افسانه باقی بمونه دیگه ! چیه هی 500 تا ادامه ! تنها چیزی هم که داره گرافیکه :|

2-شهر New York اینبار تخریب شده و تقریبا به جنگل تبدیل شده است .
این یعنی‌ احتمالا فاصله زمانی‌ بین دو نسخه زیاد هست. :دی پس احتمالا با شخصیت جدید روبرو باشیم،نه قبلیا. (من Nomad می‌خوام :(()

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or