شایعه جزئیات احتمالی PS4

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
AMD-Radeon-HD-7950.jpg

IGN ادعا میکند تراشه های احتمالی به کار گرفته شده در کنسول نسل بعد سونی به شرح زیر است , البته از آن جایی که تراشه های کنسول ها به صورت سفارشی ساخته میشوند پس مشخصات دقیق که از سوی سونی تایید میشود ممکن است متفاوت باشد .

A8-3850 یک پردازنده ی 4 هسته ای 2.9GHz دارد با تراشه های گرافیکی یکپارچه شده , این در حالی هست که APU از Direct x11 با سرعت 1GHz و با سنجش زمانی 1GB در کنار کار با کارت گرافیکی کنسول (HD 6670) استفاده میکند .

HD 7670 یک کارت گرافیک با مشخصات تقریبا یکسان 6670 هست که شایعه شده از همین کارت گرافیک برای کنسول نسل بعد مایکروسافت نیز استفاده میشود. A8-3850 یک HD 6550D هست بنابراین APU قادر خواهد بود بازیهای سطح پایین تر را بدون نیاز به کارت گرافیک اجرا کند, و زمانی که با HD 7670 و با پیکر بندی CrossFire به صورت متقارن کار کند این توانایی را دارد که پردازش گرافیکی را بی وقفه انجام دهد .

البته تمامی اینها حدس و گمان هستند و کسی نمیداند سونی برای کنسول نسل بعد خود چه چیزی در ذهن دارد . .

خب جالب شد ,

Kaz Hirai مدیر عامل شرکت سونی خبر از استراتژی جدید سونی

در پنجشنبه هفته آینده میدهد و میگوید قرار است در آن سخنرانی این کمپانی را از وضعیت قرمز بیرون بکشد

آخرین ویرایش:
دوستانی که در زمینه کارت های گرافیک اطلاعات دارند بیان یه ذره در مورد این کارت توضیح بدن ببینیم بدرد نسل بعد میخوره یا نه ؟

CPU و GPU مورد استفاده در کنسول ها کاملا اختصاصی و سفارشی برای همون کنسول هست. اینطوری نیست که کارت گرافیک یه PC که سال بعدش دیگه مفتم نمیارزه بزارن روی کنسول.

نه بابا عمرا!
ما حداقل قراره 2-3 یا حتی شاید 4 سال دیگه! شاهد عرضه ی کنسول های نسل بعد باشیم!(رونمایی منظورم نیست ها عرضه رو میگم!)
این کارت ها شاید اونموقع خوب باشند ولی برای شروع یک نسل که قراره چند سال عمر کنه اصلا کافی نیستند. (نظر شخصی)

نه بابا عمرا!
ما حداقل قراره 2-3 یا حتی شاید 4 سال دیگه! شاهد عرضه ی کنسول های نسل بعد باشیم!(رونمایی منظورم نیست ها عرضه رو میگم!)
این کارت ها شاید اونموقع خوب باشند ولی برای شروع یک نسل که قراره چند سال عمر کنه اصلا کافی نیستند. (نظر شخصی)

حرفتون را کاملا تایید میکنم.

من تا چند وقت پیش طرفدار nvidia بودم ولی به دلیل گرون فروشی بیش از حدش رفتم سراغ ati.امیدوارم هر سه شرکت کنسول سازی برن سراغ ati تا یه ضربه سنگین به این nvidia وارد بشه.البته اصلا بعید نیست که شرکتهای کنسول سازی برن سراغ ati چون همیشه محصولاتش رو با کیفیت خوب و قیمت معقول میسازه.تازه خیلی راحت هم سر قیمت با هم به نتیجه میرسن.سر همین گرون فروشیهای nvidia شرکت مایکروسافت حاظر نشد از پردازنده های گرافیکی این شرکت توی کونسولش استفاده کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or