شایعه گزارش: نسل بعد XBOX از دیسک درایو استفاده نخواهد کرد; تائید عرضه در سال 2013

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
32023727895995784575.jpg

سایت بسیار معتبر MCV گزارش میدهد مایکروسافت به شرکای تجاری خود گفته است که کنسول نسل بعد XBOX "دیسک-درایو" کنونی را شامل نخواهد شد .

منبع ناشناس به MCV گفته است "به همان اندازه بگویم و همچنین استناد کنم که این سخترین عدم افشای قرار دادی هست که آنها تاکنون دیده اند" .
در ادامه این گزارش اشاره میکند که کنسول نسل بعد XBOX از یک کارت سخت فزاری قابل تعویض جهت فرمت مدیا بهره خواهد برد که البته هنوز اطلاعات دقیقی در مورد شکل و چگونگی آن در دسترس نیست .

MCV همچنین به این مهم اشاره میکند که لانچ XBOX بعدی برای 2013 و رونمائی از آن در E3 امسال "تائید شده" است .
Side Mission � Report: Next Xbox to be Disc Drive-less; 2013 Launch "Confirmed"

آخرین ویرایش:
همچین چیزی پیش بینی میشد
حالا یعنی هکش راحت میشه یا سخت:((
خیلی اوضاع داغون میشه ! چون مثلا شما بازی بخوای بکنی باید هم اینترنت پرسرعت داشته باشی و هم حساب های بین المللی بانکی مثل master card , pay pal باید داشته باشی که واسه ما ایرانی ها بازی کردن خیلی دیگه سخت میشه!

یعنی میخواد یک چیزی شبیه کارتریج بده برای نسل بعد خیلی عجیبه بخواد این اتفاق بیافته شاید سرعت لود بره بالا اما هزینه خیلی افزایش پیدا میکنه

اول سلام به بچه های گل
دوما درباره این موضوع من دید + به این نظریه برای نسل بعد دارم چون خدایی من از سی دی خسته شدم ولی دوست ندارم دیجیتالی بشه
فیزیکی بمونه ولی نه بصورت سی دی

اول سلام به بچه های گل
دوما درباره این موضوع من دید + به این نظریه برای نسل بعد دارم چون خدایی من از سی دی خسته شدم ولی دوست ندارم دیجیتالی بشه
فیزیکی بمونه ولی نه بصورت سی دی

میشه یه توضیحی بدی چجوری اونوقت!؟
یادتون نره! کنسول ها میاند و میرند، یوزر هاشونو به ساز مختلف میرقصونند! اما در آخر، این PC هست که جاودانه میماند!

کارتیجی میشه دیگه !
یه چی تو مایه های ویتا 3DS !
ولی خب از 50 گیگ احتمالا شروع میشه و تا 200 هم میرسه !:d
مثلا هیلو 200 گیگ :d
هک هم دیگه میره پی کارش چون کارتیج ـو فقط مایکرو میسازه و DvD نیست که بقالی هم بفروشه

بهترین خبر امروز بود. اونها چند سال دیگرو پیش بینی کردن که دیگه بیشتر همه محتوای دانلودی رو استفاده می کنند ( البته خیلی جاها الان همینطوری شده مثلا اینترنت تی وی ) . اینطوری هزینه درایو نوری ور میدارند بجاش میزنند تنگ کارت گرافیک.

بهترین خبر امروز بود. اونها چند سال دیگرو پیش بینی کردن که دیگه بیشتر همه محتوای دانلودی رو استفاده می کنند ( البته خیلی جاها الان همینطوری شده مثلا اینترنت تی وی ) . اینطوری هزینه درایو نوری ور میدارند بجاش میزنند تنگ کارت گرافیک.

بعله بهترین خبر ، بهترین واسه کی ؟
آدم 4 گیگ میخواد دانلود کنه اجدادش میان جلو چشماش ، چه برسه به 20-30 گیگ !

به نظرم خیلی هم بد نمیشه
اگه بشه دستگاه رو jtag کرد خیلی راحت از هارد اکسترنال میشه استفاه کرد
اینجوری نیازی هم به درایو نیست و چون درایو تو دستگاه نیست هزینه تمام شده پایین میاد

درسته اسمش خبر جدیده ولی کاملا مشخص و پیش بینی شده بود .... xbox 360 چوب اشتباه گذشتش رو می خوره که رفت سمت HD DVD وقتی جنگ فرمت ها رو باخت ...الان ناچار به این کاره که قیده دیسک رو کلا بزنه ...شما که توقع ندارین بیاد سمته بلوری و حامی و بانی اصلیش یعنی سونی ...... هرچند همون سال اول ریلیز PS3 سونی اعلام کرد کنسول ها به سمت نت پرسرعت و کلا شبکه پیش می رن ....
در ضمن یه چیزه دیگه شاید کار ما ایرانیا سر سرعت نت گیر باشه ... ولی به نفع ما هستش که از قطعات مکانیکی کنسول ها کم بشه ....با این وضع گارانتی کنسول تو ایران کمتر به برادرای پشت شهرداری واسه تعمیر مراجعه می کنیم .......

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or