id software سکوتش را شکست

.Evanescence.

کاربر سایت
31293221445530905158.jpg

هفته شلوغی بود، هر سایتی از هر نقطه دنیا یک تاپیک در مورد شایعه‌های اخیر Doom 4 ایجاد کرده بود. اول خبری دردناک برای اکثر بازیبازان منتشر شد و گفتند بازی Doom 4 کنسل شده است، بعد از تکذیب این شایعه، شاهد عکس‌هایی دردناک‌تر بودیم که هیچ ربطی به تاریخ، گذشته و افتخار این سری نداشت ولی متاسفانه روی آن‌ها اسم Doom 4 نوشته شده بود. درسته عکس‌ها جو خاصی داشت ولی آن Doom که همه منتظرش بودیم نبود.

حال بعداز چند روز id Software سکوت را شکست و در مورد این عکس‌ها صحبت کرد، و رسما اعلام کرد این عکس‌ها همگی شایعه هستند. طراح شرکت id آقای Matthew Hooper بیان کرد: « این عکس‌های منتشر شده هیچ ارتباطی با Doom 4 که شما قرار است ببینید ندارند. زمانی که رسما عکس های Doom 4 را به نمایش بگذاریم، چیزهای خارق العاده ای می بینید و طرفداران این بازی خوشحال خواهند شد.»
با این حساب طرفداران قدیمی بازی خوشحال و امیدوار به بازگشت با شکوه Doom خواهند شد، و طرفدارانی که هنوز با این سری آشنا نشدند طعم واقعی ترس و تاریکی را خواهند چشید.

بازی‌سنتر | اخبار | id software سکوتش را شکست

آخرین ویرایش:
We need something Like that

3413-doom2.jpg
غیرممکنه کسی Doom های کلاسیک رو بازی کرده باشه و تا ابد Cyberdemon از یادش بره ! :دی لامصب عجب ابهتی داشت !!
چند وقت پیش نشستم بعد از مدت ها Doom I , II رو کامل بازی کردم. آخرین بار که کامل (نه همین طوری تفریحی) از اول تا آخر رفته بودم برمیگشت به حدود 16،17 سال پیش ولی انقدر این بازی ها عالی و تآثیرگذار بودن که وارد هر مرحله ای می شدم خاطرات جلوی چشمم زنده میشد. اکثر آهنگ ها و حتی محل قرار گرفتن دشمن ها توی ذهنم بود با وجود این همه سال فاصله.
کلآ به هرکسی که هنوز Doom I , II رو تجربه نکرده یا مثل خودم سال ها پیش بازی کرده ، پیشنهاد می کنم حتمآ بره سراغشون. شاید فکر کنین مگه دیوونه هستیم بریم بازی سال 93 و 94 رو انجام بدیم ولی کافیه دو دقیقه بازی کنین تا ببینین هنوز گیم پلی ـشون شاهکاره و انقدر محشر ساخته شده که توی هیاهوی بازی های این نسل هم فوق العاده لذت بخشه.
در آخر هم بگم که بعد از تجربه دوباره I , II به این نتیجه رسیدم که III (یا 3) جلوی اونا خیلی ضعیف تر بوده ! :دی و از اون مهم تر اینکه کلهم سبکش فرق داشته ! من چون اول دبستان بودم که اون ها رو بازی کردم ، بیشتر جنبه ترسناکشون توی ذهنم مونده بود ولی الآن که دوباره بازی کردم دیدم در کنار حال و هوای ترسناک ، سرعت بالای بازی خیلی به چشم میاد که Doom 3 این طوری نبود. یه جورایی Painkiller بیشتر از Doom 3 به Doom های کلاسیک نزدیک بود !

و اینجاست که شعار معروف بازیسنتر یعنی
"هر چه از استاد رسد نکوست!!!! "
میدرخشد!!!
خودم که واقعا خوشحال شدم. یعنی کارمک چه محیطی داره خلق میکنه؟ :d
یه مریخ تاریک و یه دونه از اینا کافیه تا لحظات شیرینی داشته باشیم!!!:d :
zac7sena6909lpn0lop.jpg

من همون اول که عکسا رو دیدم گفتم محاله اینا واسه ی بازی باشه و مطمئن بودم که فیکه. من با هر سه نسخه ی این بازی زندگی کردم و در کنار QUAKE و HALF LIFE و RAGE بهترین شوترهای تمام دوران ها هستش واسم، پس یه جورایی دیدم به این بازی ها ناموسی هستش:d. خدا رو شکر که اون عکسا توهمی بیش نبوده:).

البته نمیگم دروغه و این حرفا ولی احتمال داره که این عکس ها واقعا واسه Doom 4 بوده باشه و وقتی اینا دیدن که ملت دادشون دراومد زدن زیرش و از اونجایی هم که دیوار حاشا بلنده اینا هم حاشا کردن
کل این پست از ذهن پارانویایی من بلند شده پس ترول نفرمایید:d

با خوندن متن خبر هایپ شدم، یعنی میشه بازگشت باشکوه رو لمس کرد.
فکر کنم استاد کارمک از عنوان RAGE درس عبرت گرفته باشه(نگفتم بازیه بدی بود:d در حد توانایی استاد نبود) و این بار به غیر از شاهکار چیزی از ایشون نمی‌بینیم. فقط استاد جان مادرت Lead Platform رو PC کن.

---------- نوشته در 02:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:16 PM ارسال شده بود ----------

البته نمیگم دروغه و این حرفا ولی احتمال داره که این عکس ها واقعا واسه Doom 4 بوده باشه و وقتی اینا دیدن که ملت دادشون دراومد زدن زیرش و از اونجایی هم که دیوار حاشا بلنده اینا هم حاشا کردن
کل این پست از ذهن پارانویایی من بلند شده پس ترول نفرمایید:d
امکان نداره!
واقعاً گروه ID اینقدر تجربه دارند که بدونند همچین چیزی که تو عکس‌ها دیدیم، مطلوب طرفداران نیست، اگر کمی شناخت از کارمک و گروهش داشته باشیم، این عکس‌ها رو با نگاه اول رد میکنیم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or