اطلاعات جدید از بازی Resident Evil 6

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

06-Resident-Evil-6-515x289.jpg

اطلاعات جدید. با تشکر از کاربر Arachi

Resident Evil 6 در سال 2013 و در محلی خاص از چین بنام Lanshiang اتفاق می افتد و دید بازی از شخصیت کریس ردفیلد شروع میشود .
قبل از حوادث RE6 ، کریس ردفیلد بخاطر یک سری از مشکلات و آسیبها تصمیم به رفتن گرفت ، ولی کمی بعد تصمیم گرفت با تشکیل گروه
BSAA به حل مسایل جاری بپردازد .
علاوه بر کریس و لئون کندی ، یک شخصیت سوم دیگر نیز که هنوز نامش مشخص نیست هم وجود دارد که گفته میشود در حال یک نزاع
در درگیریهای خونین در شرق اروپاست و به جای فکر کردن به عواقب و پیامدهای آن میخواهد بداند که چقدر میتواند از آن پول در بیاورد .
پرفایل کاراکترهای دیگر نیز در کنار پیشینه ی قهرمانان منتشر شده . هلنا هارپر زنی که در کنار لئون در تریلر دیده میشد ، یک مامور
دولتی در سرویس مخفیست که به عنوان محافظ ، کار محافظت از رییس جمهور را بر عهده دارد و کسی است که اظهار دارد مسعول آنچه
که برای رییس جمهور اتفاق افتاده است . البته رییس جمهور که به عنوان پدر Ashley در RE4 بود ، نیست و او به دنبال استخدام لئون کندی
برای اتفاقات رخ داده در راکون سیتی بود ف و حالا همانطور که در تزیلر نشان داده شده او هم آلوده به ویروس شده و تبدیل به یک زامبی شده .

Ingrid Hunningan کاراکتری که در عملیات ها و همچنین کمک کردن به لئون در RE4 حضور داشت حالا به RE6 بازگشته . دشمنان در RE6
متفاوت هستند نسبت به آنچه که در شماره های قبلی دیدید و گفته شده که آنها با سرعت میدوند ، میپرند و حتی از سلاح هایی که در
اطراف محسط پراکنده اند ، بر علیه شما استفاده میکنند .

یکی از دشمنان بازی J’avo نامیده میشود ، هیولایی که گفته میشود برخی از ویژگیهای انسان مثل درک گفتار و رفتار انسانها رو دارد ولی
فوق العاده خشن میباشد .این هیولا پس از آسیب دیدن قادر به بازسازی و احیای خود میباشد و باعث میشود بازیکنها در مقابله با آن به
تاکتیکهای مختلف مبارزاتی روی بیاورند .

گیمرها در حین تیراندازی قادر به حرکت کردن هستند ، و همچنین بخشی از سیستم کنترلی بازی نیز جدید شده و دوباره طراحی شده و
شما قادر خواهید بود که از اسلاید ( لیز خوردن ) ، غلتیدن و کاور گیری جدید بهره مند شوید .

RE6 در تاریخ 20 نوامبر سال 2012 برای X360 ، ps3 و پس از آن برای PC منتشر میشود .

چندی پیش تریلر بازی زیبای Resident Evil 6 از سوی کپکام منتشر شد، امروز نیز اطلاعات جدیدتری از این بازی از سوی مجله معروف Famitsu به بیرون درز نمود که طبق این خبر، 50 درصد بازی به اتمام رسیده است. هر چند گفته می‌شد بازی Resident Evil 6 بازگشتی به ریشه اصلی خود یعنی ترس دارد ولی از قرار معلوم RE6 ان گونه که باید و شاید المانهای ترس را ندارد.
در دیگر سو نیز کپکام و سازندگان بازی هدف ساخت یک عنوان پر حجم و پر محتوا را دارند که تا کنون در تاریخ بازیهای RE وجود نداشته است .

• رئیس جمهوری که در تریلر چندی پیش منتشر شد و به سوی Leon حمله کرد، پدر Ashley Graham در Resident Evil 4 نیست و این شخص بعد از وی به ریاست رسیده است.
  • همچنین گفته می‌شود خانمی که با موهای بور در تریلر پحش شده دیده شده است نیز Ashley Graham نمی‌باشد و وی Sherry Birkin نام دارد.( وی در Resident Evil 2 دختر William Birkin بود)
  • در بازی همچنین شخصیت سومی دیگری نیز وجود دارد.
  • زامبی‌ها موجود در بازی نیز طبق اطلاعات رسیده به علت T-Virus بیمار نشده‌اند.
  • شما همچنین در بازی در حالی که سلاح در دست دارید می‌تونید به سمت چپ و راست به آهستگی حرکت کنید.
  • در بازی شما قادر خواهید بود که در مواقع حمله و خطر 180 درجه چرخش داشته باشید، ویژگی‌های دیگر همچون فرار سریع به طرفین و کاور گیری در بازی نیز گنجانده شده است .

تصاویر جدید بازی هم در زیر:

Source

آخرین ویرایش:
در بازی شما قادر خواهید بود که در مواقع حمله و خطر 180 درجه چرخش داشته باشید، ویژگی‌های دیگر همچون فرار سریع به طرفین و کاور گیری در بازی نیز گنجانده شده است .
تو 4 و 5 هم میشد ، اما همش 20 درصد گیمر ها ازین قابلیت با خبر بودن ، این دفعه آوردن جز اخبار ! لول :)) !

آخرین ویرایش:
من تازه دیروز وقت شد اویل 4 را تمام کنم :dشدیدا منتظرلئون اسکات کندی هستم ببینم چی کار می کنه تو بازی
کلا هر چی جلوتر میری تو این سری از بازی ها باید کمتر منتظر صحنه های ترسناک باشی

چی شد!؟ این که داره میگه حوادث بازی در سال 2013 اتفاق می افته!؟
Capcom’s announced additional details on Resident Evil 6, confirming the game will take place in 2013 among other things.
قبلا که گفته بودن 10 سال بعد از حوادث راکون سیتی !؟ تموم پیش بینی هامون که غلط از آب دراومد!:دی
رئیس جمهور هم که مشخص شد Adam Benfordـه. همونی که لیان رو استخدام کرده بود واسه حوادث راکون سیتی.
از این تیکش هم خوشم اومد:
Another enemy in the game is called J’avo. The monster shows some human abilities like understanding human speech, but are otherwise “incredibly agressive”. When it takes damage, the J’avo will be able to regenerate, but if said damage is major, it’ll be able to mutate that part into “a number of varied forms,” meaning players will have to rethink tactics
.

چی شد!؟ این که داره میگه حوادث بازی در سال 2013 اتفاق می افته!؟

قبلا که گفته بودن 10 سال بعد از حوادث راکون سیتی !؟ تموم پیش بینی هامون که غلط از آب دراومد!:دی
رئیس جمهور هم که مشخص شد Adam Benfordـه. همونی که لیان رو استخدام کرده بود واسه حوادث راکون سیتی.
از این تیکش هم خوشم اومد:
.

سینا منظورشون فکر کنم یه چی دیگه باشه هااااااا.:d

فقط چپ و راست!!؟
yahoo_7.gif

ای بابا!!!

همین که عین میخ سر جاشش وای نمیسه خوبه!

آخرین ویرایش:
توی سایت XBOX هم به این موضوع اشاره کرده:
XBOX.COM
اینم متنش:
The highly anticipated "Resident Evil 6" is finally here. Set in 2013, 10 years after the Raccoon City incident, the world faces the horror of a global scale bioterrorism attack. Immersive gameplay experience, horror, excitement, deep emotion and dense storyline, set in an epic scale. More horror, more realistic and more drama. The best horror entertainment experience ever.
پشت بندش اومده نقضش کرده!!!
در سال 10،2013 سال پس از واقعه راکون سیتی!!!

توی سایت XBOX هم به این موضوع اشاره کرده:
XBOX.COM
اینم متنش:

پشت بندش اومده نقضش کرده!!!
در سال 10،2013 سال پس از واقعه راکون سیتی!!!

تا اونجایی که من یادمه سال 98 اتفاقات راکون سیتی افتاد حالا این چی میگه خدا میدونه!

تا اونجایی که من یادمه سال 98 اتفاقات راکون سیتی افتاد حالا این چی میگه خدا میدونه!
دقیقا!!!
حتی 10 سال بعد میشه 2008!!!
RE5 در سال 2009 اتفاق افتاد.
کلا یه خبر دادن و ابهامات بیشتر شد!!!:d

تاریخه ریلیزه یعنی!؟ :دی والا این همه ما خبر گذاشتیم، جایی ندیدیم تاریخ ریلیز بازی رو با "Takes Place" بگن!:دی تازه آخرش هم که گفته نوامبر 2012 میاد!

من کی گفتم تاریخ ریلیزه:d گفتم یه چیز دیگس، منظورم این بود شاید فلش بک، فلش فورواردیه داستانش. اصلا ولش کن. من گفتم میزنه ورشکست می کنه کپکام رو همه ایراد گرفتین.
خودشون هم نمیدونن دارن چی کار می کنن!

دقیقا!!!
حتی 10 سال بعد میشه 2008!!!
RE5 در سال 2009 اتفاق افتاد.
کلا یه خبر دادن و ابهامات بیشتر شد!!!
yahoo_4.gif

سال های خارجی ها شاید فرق می کنه!:d

وی در Resident Evil 2 دختر William Birkin بود

فرزند کسی بودن چیزی نیست که در طول زمان بخواد تغییر کنه!:dاون موقع دخترش بوده و الان هم هست!

جون مادرت یک هو نری 2013 که اصلا حوصله ندارم..

7 دقیق رو ول کن
اینجا 50 درصد اطلاعات تایپکی که من زدم رو نداره .منم میتونستم کمتر ترجمه کنم سریع بدم بره

فقط میتونی به شانس بدت لعنت بفرستی..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or