The Wtcher 2، بزرگترين هايپ XBox 360

MαMαSαN

کاربر سایت
witcherII-feb102012.jpg

سازندگان عنوان بزرگ The Witcher 2 اعلام كردند كه كنسول XBox 360 هنوز هيچ عنواني را در حد و اندازه هاي The Witcher 2 به خود نديده است. در ويدئويي كه جديدآ در رابطه با اين بازي پخش شده است، يكي از سازندگان بازي مي گويد كه اين عنوان كه يك RPG به حساب مي آيد؛ داراي پيچيده ترين داستان در ميان تمام بازيهاي XBox 360 است.

همچنين در اين ويدئو، قسمتهايي از بازي كه مسبب اصلي موفقيت نسخه ي اول بوده اند را به نمايش مي گذارد و البته يكي از سازندگان توضيحاتي را در مورد انتخاب اين قسمتها ارائه مي كند كه باعث مي شود طرفداران اين بازي مشتاقانه منتظر عرضه ي نسخه ي بعدي آن باشند.

آقاي Łukasz Szczepankowski كه يكي از طراحان بازي هستند با گفتن اين موضوع كه كلآ از سيستم هاي اين بازي نا اميد بودند و با ديدن The Witcher 2 دوباره اميدوار شدند؛ اعلام كردند كه تابحال هيچكدام از بازيها نتوانستند يك آزادي كامل را به گيمرها بدهند. همچنين گفت كه كنسولها را بسيار دوست دارد و مشتاق است تا در بازيها با صحنه هايي از شانس هاي كوچك و بزرگ و انتخاب هاي متنوع رو به رو باشد كه بتوانند بر روي گيمر تاثير بگذارند.

او همچنين در ادامه ي صحبتهاي خود گفت: " تمامي موضوعات بالا در عنوان The Witcher 2 رعايت شده است و به جرات مي گويم كه كنسول Xbox 360 هنوز هيچ عنواني به پيچيدگي The Witcher 2 به خود نديده است "

اين بازي در ماه آپريل براي كنسول XBox 360 عرضه خواهد شد.

Source

با اینکه یک بار رو pc تمام کردمش ولی خیلی منتظر نسخه کنسولی هستم رو lcd40 اینچ یک چیز دیگه می بینه و خاطرات گذشته زنده میشه :d
اون چیزهای که از گیم پلی نسخه کنسولی دیدیم سازندهاش واقعا سنگ تموم گذاشتن و می تونیم شاهد یک شاهکار روی xboxباشیم

بی صبرانه منتظرشم >:d< فقط مشکل اینه که نسخه یک بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم الان هیچی از داستانش یادم نمیاد :دی

باز خوبه یه بار تموم کردی ما که اصلا بازی نکردیم چی بگیم.
خدا کنه یکش رو هم برای کنسولا پورت کنن تا اونم بازی کنیم.به پورت ساده راضی هستیم نمیخواد چیزه دیگه ای اضافه کنن:((

با اینکه یک بار رو pc تمام کردمش ولی خیلی منتظر نسخه کنسولی هستم رو lcd40 اینچ یک چیز دیگه می بینه و خاطرات گذشته زنده میشه :d
اون چیزهای که از گیم پلی نسخه کنسولی دیدیم سازندهاش واقعا سنگ تموم گذاشتن و می تونیم شاهد یک شاهکار روی xboxباشیم

بازی دسته 360 رو ساپورت می کنه
یه کابل HDMI 15 متری بگیر و سیستم رو به TV بزن و با دسته بی سیم بازی رو Full HD و با بالاترین جزییات روی TV انجام بده

کارت گرافیکتون outputـه HDMI نداره که توی هر تاپیک میاید تلوزیون 40 اینچ رو بهانه ی بازیِ نسخه ی کنسولی قرار میدید؟ :دی

بازی دسته 360 رو ساپورت می کنه
یه کابل HDMI 15 متری بگیر و سیستم رو به TV بزن و با دسته بی سیم بازی رو Full HD و با بالاترین جزییات روی TV انجام بده

کارت گرافیکتون outputـه HDMI نداره که توی هر تاپیک میاید تلوزیون 40 اینچ رو بهانه ی بازیِ نسخه ی کنسولی قرار میدید؟ :دی

کی حال داره کیس بیاره پیش تلوزیون !:d
می شینیم رو کنسول میریم اچیومنت هم میگیریم
دسته بی سیم و تیکه رو مبل کجا نشستن رو صندلی کجا

کلا می خوام ببینم رو کنسول چی کار کرده اند

به امید خدا وقتی به زور به 1 میلیون فروش رسیدن دیگه در این مورد دهانشون رو گِل میگیرن..

سازندگان عنوان بزرگ The Witcher 2 اعلام كردند كه كنسول XBox 360 هنوز هيچ عنواني را در حد و اندازه هاي The Witcher 2 به خود نديده است.

کی حال داره کیس بیاره پیش تلوزیون !:d
می شینیم رو کنسول میریم اچیومنت هم میگیریم
دسته بی سیم و تیکه رو مبل کجا نشستن رو صندلی کجا

کلا می خوام ببینم رو کنسول چی کار کرده اند

ای قربون عمو حسین

بیشتر فک میکردم هایپش تکیش رو گرافیکه که واقعا به قیافش نمیخورد ولی داستانی میتونه یکارایی کنه:d

عجب هایپ کلفتی کردن. :دی
من بعاد از مدتها بالاخره 2 هفته ای هست وقت کردم و رفتم سراغ بازی، ولی بدون هیچ گونه فن بازی بگم، ویچر به خاطر دنیای بی رحم و خاکستری که داره حقیقتا بی نظیر هست. انتخاب های باز و بسیار عالی که بازی داره (مثلا ممکنه تصمیمی رو که میگیرین فکر می کنید خوب باشه اما بعدا می فهمید اشتباه کردین)، بازی رو نسبت به هم رده های خودش یه سر و گردن بالا کشونده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or