خرید یک وسیله که ممکنه وجود خارجی نداشته باشه.......(کمک)

• Thread starter Thread starter bruce
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

bruce

کاربر سایت
سلام
دوستان من دنباله یه وسیله ای الکتریکی مثل تبلت ها هستم که مانند یه دفتر عمل کنه......مثلا استاد فرمولی چیزی میگه رو بتونیم راحت تو این وسیله وارد کنیم....حالا چه فرمول چه نوشته و ....
میخواستم بدونم اصلا وسیله ای وجود داره که مانند یه دفتر عمل کنه ؟ که Pen مخصوص داشته باشه و ......

سلام.
بعله هست. خیلی خیلی هم عالی کار میکنه. من خودم دارم و ازش هم راضیم. فقط خودکارش خیلی خیلی کمیابه. البته من تبریز رو میگم. جاهای دیگه رو نمی دونم.
كارپردازان كامپيوتر : دفتر يادداشت ديجيتال

---------- نوشته در 10:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:58 PM ارسال شده بود ----------

اینم یه چند تا عکس که از مال خودم گرفتم برا سایت ها اورکلاک ....

http://img.hotoverclock.com/viewer.php?file=77262041291966639715.jpg

طریقه کار دیجی ممو اینجوریه که با خودکار معمولیه آبی که مال خودشه دو کاغذ معمولی مینویسی ولی متن شما هم رو کاغذ میمونه و هم عینا تو حافظه خود دستگاه یا مموری کارت میمونه. بعد میتوی دستگاه رو بزنی به PC و متن خودت رو عینا منتقل کنی . ویرایش کنی. تغییر رنگ بدی.
من باهاش کار کردم. خیلی راحت تر از تبلت هاست. فقط باز میگم باید بتونی مغزی خودکارش رو پیدا کنی وگرنه بدون خودکار فقط میتونی عین تبلت وصلش کنی کامپیوتر.

دوستان خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون.....اما من یه چیزی میخوام که قلمش هم دیجیتالی باشه......یعنی تو ود دستگاه ورق بزنم و بنویسم یه صورت دیجیتالی......
علی جان اون وسیله ای هم که شما داری خوبه اما راسته کاره من نیست......تازه به قوله خودتم اگه مغزیه خودکارش گیر بیاد....

اونوقت شما صبر کن windows 8 بیاد. چون مطمئنا به راحتی این کار رو خواهد کرد. تو اندروید و اپل متاسفانه چون قلم نیست واسه همین همچین کاری باهاشون زیاد بدرد بخور نیست.

درود بر شما دوست عزیز
بهترین چیزی که میتونی پیدا کنی ebook reader هست
eee note ea800 asus هست
البته من تو ایران جایی رو نمیشناسم داشته باشته
جالبیش اینه که تو امریکا هم پیدا نمیشه !
یکی از همکارای من از تایوان این دستگاه رو خریده خودم هم باهاش کار کردم در 1 کلام عالیه !
1 دوربین داره که حتی میتونی از 1 صفحه یا تخته عکس بگیری و بعد تمام او نوشته ها رو ( بدون تصویر تخته و یا صفحه) برات ذخیره میکنه .
ضبط صدا و قابلیت نمایش و ویرایش pdf word excel , ... رو هم داره mp3 هم پخش میکنه
از همه جالبتر هم داشتن قابلیت تشکیل پروندس که مثلا میتونی تو 1 فایل صدای 1 سخنرانی با مثلا خلاصه ای از اونو با چند تا عکس و چند تا کتاب PDF یا فایل های ورد یا ... مرتبط با اونو تو 1 فایل ذخیره کنی. شبیه نرم افزار one note
قیمتش کمتر از 250 دلاره
راستی پیدا کردی حتما به من هم خبر بده به شدت به 1 همچین چیزی نیاز دارم

من چند وقت پیشش رفته بودم جایی یه یارو از این تبلتا داشت و با اون خودکار دیجیتالیش هر چی روی پد رو می نوشت مستقیما میرفت روی یه برنامه تو کامپیوترش.بری تو بازار بپرسی حتما هست.چیز عجیب غریبی نیست که پیدا نشه!

اقا با اجازه
این لینکی که گذاشتین و قلمه که گفتین تو اون لینک کامله یعنی اون چیزی که گفتینو باید داشته باشرو داره تو اون ادرسی که میفروشن یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or