کدام بازی را در لایو بیشتر بازی می کنید؟

کدام بازی را در لایو بیشتر بازی می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138

el-nino

کاربر سایت
سلام،
این تاپیک برای این زده شده تا ببینیم بچه های بازی سنتر کدوم بازی رو تو لایو بیشتر بازی می کنند! و بگن چرا این بازی را زیاد تر بازی می کنند.
امیدواریم تا در آخر دلایل شما را بفهمیم و جمع بندی کلی بکنیم.

GOW3 فقط!
البته یک سوال دارم از کسایی که MW3 می زنن:یاد گرفتنش سخته ؟ یعنی سریع میشه رفت تو کورس رقابت؟ من تا حالا آنلاین اونو نزدم.

فقط MW3 و وقتی هم اوضا خراب شد BLACK OPS.:d

خوب حالا یک سوال پیش می آد: شما چقدر تو live بودی که تونستی با MW3 جور شی؟(یعنی کی به قدری وارد شدی که بشه با ایرانیا بازی کرد طوری که از قافله پرت نباشی. اگه راهنمایی کنی ممنون میشم آخه می خوام کم کم mw3 هم بزنم)

بنده هم که سعی می کنم متعادل رفتار کنم در لایو چرا که فکر میکنم تعادل چیز خوبی می تواند باشد:d
فیفا 12 میزنم ( جاتون خالی این چند وقته بازیم خیلی خوب شده:d ، خودمو چشم نزنمb-) ) بتلفید 2 که خوراکمونه !! در حال حاضر بد جور کاماندو شدم هیچی تو بیس زنده نمیذاریم پاش بیوفته همه رو نایف می کنم:d
انشالله از پس فردا هم میریم تو کار بتل 3 و mw3 البته بتل 3 هیجانش بیشتر و کلا بیشتر حال میکنم.:d
دل اونایی که تعصبی هستن بسوزه! ما که تعصب نداریم هر دو این بازی ها رو انجام میدیم:d

only black ops>:)

14931784864937879936.gif

Red Dead
خیلی حال میده .
در ضمن جنگهاشم خرکی نیست .
دوست عزیز دیگه نمی تونستم بیشتر بزارم چون رای ها بیشتر پخش می شد!

---------- نوشته در 02:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------

جدا از fifa من blur هم هنوز بازي مي كنم. خيلي خوبه
جواب پست بالایی!!!

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 PM ارسال شده بود ----------

البته به غیر از فوتبال به چیزهای دیگه ای هم علاقه دارم محسن جون >:)
مثلا چی ؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or