امتیازات Kingdoms of Amalur

دوست های من توی استیم که دموی بازی رو گرفته بودند از 5 نفر چهار تاشون خیلی خوش شون اومده بود، پس نمره Mahmoud's friends on steam هم 8 از 10 هستش (البته هنوز توی متا ثبت نمیشه که در حال انجام مذاکراتی برای حل این مشکل هستیم)! :دی

ولی جدی OXM کمتر از اونی که فکر می کردم داده بهش. حالا برای قضاوت که زوده، ولی امیدوارم متاش بالای 80 در بیاد...

به‌‌‌ به‌‌‌ :دی من هی‌ می‌گفتم امتیازاش زیر8.5-9 نمیاد شما میگفتین7 اینا می‌شه تحویل بگیرین :دی

یکی‌ از بهترین بازی‌های سال (بهترین واسه من) همین KOA هست. همهٔ گیمر‌ها باید تجربه کنن اینو :دی

دوست های من توی استیم که دموی بازی رو گرفته بودند از 5 نفر چهار تاشون خیلی خوش شون اومده بود، پس نمره Mahmoud's friends on steam هم 8 از 10 هستش (البته هنوز توی متا ثبت نمیشه که در حال انجام مذاکراتی برای حل این مشکل هستیم)! :biggrin1:

ولی جدی OXM کمتر از اونی که فکر می کردم داده بهش. حالا برای قضاوت که زوده، ولی امیدوارم متاش بالای 80 در بیاد...
اون 15/10من حساب نمی‌شه؟:biggrin1::| حالا امیر میگفت 6.5-7:|

چرا دوستان تعجیب کردن.من تازه از این ها هم بیشتر انتظار داشتم.یکی از سازندگان skyrim و همچنین یکی از سازندگان wow وقتی پشت پروژه باشن همین میشه.تازه از تریلر ها هم معلوم بود که چیز بسیار جالبی.سیستم rpg این بازی یکی از بهترین سیستم ها(سرنوشت)هست تازه مبارزاتش هم که عالیه(اونجور که کسایی که بازی رو نقد کردن می گن)
کلا بهترین RPG امسال فعلا این بازی هست تا ببینیم diablo 3 چیکار می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or