گرشاسب: معبد اژدها

درود بعد از عرضه موفق بازی گرشاسپ و فروش خوب بازی سازندها به فکر افتادند گرشاسب: معبد اژدها را هم درست کنند

معبد اژدها دارای المانهای گیم پلی جدید، گرافیک بهبود یافته، داستان جدید به همراه روایت بهتر، مبارزات بهبود یافته، کارکترهای جدید، محیط های جدید و در کل بستر فنی بهتر می باشد. بستر فنی بازی گرشاسپ از زمان انتشار آن در ایران و بخصوص برای نسخه های بین المللی بصورت مداوم در حال بهبود و توسعه می باشد.
درباره داستان باز یاطلاعات دقیقی در دسترس نیست به جز اینکه داستان این بازی به زمانی قبل از ماجراهای بازی گرشاسپ باز می گرددو گرشاسپ و برادرش اوروخش پس از سفری طولانی به معبد اژدها می رسند و در آن جا با ماجراهای عجیبی روبه
رو می شوند!

تصاویر منتشر شده :

دانلود تریلر معبد اژدها

لینک دانلود تریلر با کیفیت خوب Full HD 1080

لینک دانلود تریلر با کیفیت متوسط HD 720
تریر با حجم کم

آخرین ویرایش:
مرسی حسین جان
از معدود بازی های ایرانی هست که من بهش علاقه دارم
در واقع تنها بازی ایرانیه که من علاقمند هستم بهش
اگر اینطور که میگن باشه دیگه ایرادی به بازی وارد نیست
منتظر تجربه کردنش هستم

خدایی من خوشم اومد از تریلرش و هر وقت بازی بیاد حتما میگیرمش ...
گیم پلیش واقعا عالی بود ... فضای بازی هم خوب بود ...
فقط این صدای داداش گرشاسپ یه نموره جواد بود!
راستی ... کسی نمیدونه بازیش کی میاد؟

همین که Gamespot قسمت اولش رو تحویل گرفت و واسش video Review داد یعنی کارش خیلی درست بوده.
خوبه لااقل از طریق صنعت گیم این افسانه ها و قهرمان های کهن ایران رو به دنیا میشناسونیم. (مثل کاری که Koei با بازی های Warriors خودش میکنه. من الان از بس Dynasty Warriors و Samurai Warriors رو بازی کردم تاریخ چین و ژاپن رو حفط شدم!!)

خدایی من خوشم اومد از تریلرش و هر وقت بازی بیاد حتما میگیرمش ...
گیم پلیش واقعا عالی بود ... فضای بازی هم خوب بود ...
فقط این صدای داداش گرشاسپ یه نموره جواد بود!
راستی ... کسی نمیدونه بازیش کی میاد؟
تا اونجا که من می دونم ساخت بازی تموم شده منتظر کارهای اداری برای پخشش هستند

امروز تریلر بازی رو توی دیتابیس استیم دیدم. حالا باید دید چه قیمتی رو برای فروش در استیم در نظر گرفتن, جالب میشه اگه مثل قبلی بخوان 20 دلار بفروشن. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or