I AM Alive برای PC

RattleSnake

کاربر سایت
i-am-alive-2.jpg

یوبی سافت : I Am Alive را برای PC عرضه نمیکنیم،چون فروش کمش ارزش وقتی که برای آن صرف می کنیم ندارد.

یوبی سافت فعلا امید های عرضه I Am Alive برای PC را کشته است.

Stanislas Mettra یکی از مدیران تولید شاغل در یوبی سافت میگوید که شنیده است اخیرا PC gamer ها از اینکه بازی برای PC معرفی نشده شکایت دارند.

وی افزود :" ایا گیمران فقط به خاطر اینکه هیچ اثری از نسخه ی PC نیست اعتراض میکنند یا اینکه واقعا می خواهند بازی را انجام دهند؟آیا اگر ما بازی را بسازیم،آن ها آن را می خرند!؟

حتی اگر تقاضا هم بود یک چیز جلوی عرضه نسخه PC را میگیرد : ان هم پایرسی است.

" این خیلی سخته چون افراد کمی نسخه ی اصلی بازی را می خرند و ما باید این فروش کم را در برابر هزینه ی مالی و وقتی که می گذاریم سبک و سنگین کنیم."

"شاید فقط 12 نفر و 3 ماه وقت لازم باشد تا بازی را برای PC پورت کنیم؛این کار هزینه ی زیادی در بر ندارد ولی هنوز هم یک هزینه است که باید پرداخت کنیم..اگر فقط 50,000 نفر از مردم بازی را بخرند این کار ( عرضه بازی ) ارزش وقت و هزینه را ندارد."

I Am Alive زمستان امسال برای PSN و XBLA عرضه خواهد شد.
با تشکر از سینا (TCSCELL)

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: raya2
یه همچیم افتضاحی رو پی سی نیاد بهتره به خدا ! بازی که افتضاحه و خودشم میدونن پی سی گیمرها آضغال پسند نیستند پس عرضه نمیکنن تا ضرر نکنن و همچنین آبروشون نره ! وگرنه همین اسسین کرید فروشش رو کنسول چندین برابره پی سی هست ولی بازم چونکه بازی خوبی هست فروشش رو پی سی هم کمی تضمین شدست و اگر هم نباشه بازم میدن بیرون . چونکه بازش بازیه خوبی هست ! گرچه با یک ماه تاخیر تا ما رو جر بدن واسه ارجینال خریدن :d

شما چه چیز خیلی خواصی دیدی که یک بازی عالی میشه بهش گفت ؟

من گفتم عالی میشه؟
هرچی بشه آشغال نمیشه
شما که بازی کردی نقدتون رو میدی بخونیم ببینیم مشکلش کجاس ؟
قربون نقل قول بی ربط و حرف تو دهن گذاشتنت برم من !

• Like
Reactions: .Evanescence.
میسوزیم و میسازیم

ای کاش قیمت بازی های اورجینال کمتر بود

اون موقع اگه قیمت بازی ١٠ تومن مثلا بود همه نسخه اصل میخریدن و هم فروشه بازی دو برابر میشد هم کمتر کسی کپی میخرید.

به قوله معروف هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه

من خودم کرک شده بازی میکنم پس مشکلی ندارم که بازی برا پی سی کمتر بیاد.بالاخره باید قبولش کنم و بهش عادت کنم

ولی این وسط شرکت ها هم مقصرن که من میرم کپی شو میخرم

خداوکیلی امین راست میگه، حداقل بزارید بازی بیاد یه نقد ازش بشه بعد بگید آشغاله ...

کلا یه بار بازی قبل این که تریلرش لیک بشه، یکی از کاربران معظم سایت برگشت گفت، بازی آشغاله چرا؟ چون یه جورایی جمع بندی تمام بازی های یوبی سافت هست.
بعد از اون به بعد کاربرا اینو گرفتن دستشون که بازی آشغاله :|.

درحالی که حداقل از تریلر بازی که به نظر چیز جالبی میومد.
نمیدونم یوبیسافت چشه که اینقدر این بازی رو میکوبه چون حتی اگر مزخرف هم باشه بازی، این تبلیغات به ضرر بازیه، ببینید چی پشت بازیه ...

• Like
Reactions: u.T.a
خداوکیلی امین راست میگه، حداقل بزارید بازی بیاد یه نقد ازش بشه بعد بگید آشغاله ...

کلا یه بار بازی قبل این که تریلرش لیک بشه، یکی از کاربران معظم سایت برگشت گفت، بازی آشغاله چرا؟ چون یه جورایی جمع بندی تمام بازی های یوبی سافت هست.
بعد از اون به بعد کاربرا اینو گرفتن دستشون که بازی آشغاله :|.

درحالی که حداقل از تریلر بازی که به نظر چیز جالبی میومد.
نمیدونم یوبیسافت چشه که اینقدر این بازی رو میکوبه چون حتی اگر مزخرف هم باشه بازی، این تبلیغات به ضرر بازیه، ببینید چی پشت بازیه ...

آخه میثم اون قدر پیچ دادن اطلاعات بازیرو که تا یکی‌ دو ماه پیش اصلا معلوم نبود چی‌ هست. اینجوری که کردن همه فکر می‌کنن یه چیز بی‌ سر و ته هست.

اینجا بازیسنتر است
بازی رو pc نیاد میشه آشغال
قربون منطق تون برم من!
چه ربطی داره عزیز؟؟؟

منظقت رو برم:d

الان یعنی شاهکار Red Dead Redemption با Mortal Kombat واسه PC نیست پس میشن آشغـــــــــــــــــــــــــــــــــال؟؟؟؟؟

چه ربطی داره عزیز؟؟؟

منظقت رو برم:d

الان یعنی شاهکار Red Dead Redemption با Mortal Kombat واسه PC نیست پس میشن آشغـــــــــــــــــــــــــــــــــال؟؟؟؟؟
:)) بابا منطـــــــــــــق

خوبی شما؟!:-/
همه چی رو به راهه؟
خوندی چی بود قضیه؟!
آره میشن آشغال اصلا !!
اصلا معلوم نی اینجا چه خبره!

من گفتم عالی میشه؟
هرچی بشه آشغال نمیشه
شما که بازی کردی نقدتون رو میدی بخونیم ببینیم مشکلش کجاس ؟
قربون نقل قول بی ربط و حرف تو دهن گذاشتنت برم من !

این بازی تا 2 روز پیش معلوم نبود چی بودش ubi از ترس .... تو شلوارش من جوابی بهت نمیدم فقط بازی که امد و دیدی یه چیزی از اشغال اونورتر هست خود به خود جوابتو میگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or