این تاپیک به منظور تبادل اطلاعات، معرفی، بحث و گفتگو درباره ی سریال های شرقی، برای دوستان ایجاد شده
من هر چی از اینا دیدم توش میخواستن شوهر کنن :biggrin1:
جومونگ هم خوبه:d
فارسی 1 و زمزمه که استادهای آسیای شرقی هستن :d
سریالی که خلیل عزیز معرفی کرد رو من تا قسمت دهم دیدم اما دیگه جرات دیدن قسمت اخر رو ندارم که ببینم چون مثل اکثر کارهای ژاپنی در زمینه سریال و انیمه خوب میتونن ادم رو تو دست بگیرن.
رامتین جان، تمام اوج مفهوم سریال تو قسمت آخرش جمع شده...ای کاش همون موقعه قسمت آخرش رو که تو حس بودید، نگاه میکردید...ولی بازم دیر نشده..حتماً حتماً 11 رو هم نگا کن.
+++++++++++++
سریال ژاپنی که خیلی دوس دارم نگاش کنم، Hana Yori Dango هستش که ویرایش کره ای هم داره، ولی ژاپنی یه چیز دیگس.
ازش خیلی تعریف شنیدم، تو فروم ها که میگشتم، تو TOP List خیلی از اعضا بودش، کیفیت خوبش 16gb ـه که عجیب وقت میبره دانلودش.
سریال One Litre of Tears
خلیل جان منم تعریفش رو زیاد شنیدم و اسم فارسیشم فکر کنم همون پسران برتر از گل هستش ولی نسخه کره ایش رو داداشم دید ازش پرسیدم چطور بود زیاد خوشش نیومده بود منم دیگه نگاش نکردم حالا شما نگاه کردی بیا یه توضیحی بده شاید حسش دوباره برگرده :d
سلام ...
خلیل جان لینک مستقیمی چیزی داری از این سریال برام بفرستی ... اگه لینک مستقیم ام نبود اشکال نداره ... اگه راه دستت نیست واسه لینک حداقل بگو کدوم نسخه با زیرنویس فارسی سینک اه تا خودم بگردم ببینم چی پیدا میکنم .
اینجور که تو تعریف کردی از سریال , شدیدا مشتاق شدم ببینم ...
اره، منم تعریف ـشو چه تو فروم های ایرانی و غیر ایرانی، زیاد دیدم...ولی حیف که نسخه ی ژاپنی اون زیرنویس فارسی نداره..فقط کره ای اون رو زیرنویس زدند.
P.S
فقط لیست ام تا دو هفته ی آینده بسته شده، دانلودش می افته برای سه هفته ی دیگه ):
حسن جان، طوری از سریال ها نوشتی، منی که شدید Anti-Korea دارم، کنجکاو شدم که نگا کنم ببینم چیند!
امیر خان، پیغام خصوصی ـتون رو چک کنید