X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV


  • مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
Oct 5, 2008
9,334
نام
Ali
چه مبارزه ایی شروع شده :D البته همون عکسای کیان تمام خاطراتم رو زنده کرد و رای من رفت طرف سامانوسکه :D ولی بی صبرانه منتظر بیوگرافی ها میباشیم :D
 

Leon.Fox

کاربر سایت
Oct 31, 2011
2,044
نام
Leon
آنگاه که میان مرگ و زندگی ماندی، بی درنگ مرگ را بر گزین... کار دشوای است، بر آن اراده دار و پیش بتاز... گزینش درست در جایی که دو سوی کار یکسان باشد نزدیک به محال است...


و این است مسلک یک ساموراییی... او یک جنگجو است، نه یک مهاجم...

خُب قبل از اینکه بخوام یه Biography از شخصیت بی بدیل Samanouske Akechi بذارم (به کمک دوست نازنینم .: Darkness :. "کیان")، لازم میبینم تا در مورد فرهنگ ساموراییی توضیحاتی بدم...

منابع: WIKI جون و Samurai Forums

ساموراییی (به ژاپنی: 侍) به نظامیان ژاپن، قبل از صنعتی شدن این کشور گفته می‌شود. آنان از خانواده‌های اشراف ژاپنی بودند که در ارتش‌های خصوصی اجیر می شدند و به "دای میو" (اربابان محلی) خدمت می کردند. آن‌ها از سال ۱۱۵۹ میلادی در جنگ‌های داخلی شرکت می کردند. ساموراییی‌ها سوارکارانی بسیار ماهر و در استفاده از شمشیر، کمان و نیزه زبردست بودند. پاداش آنان، بر خلاف نظامیان دیگر، برنج یا مواد غذایی بود. در سال ۱۶۰۳ میلادی پس از بازگردانیده شدن صلح به ژاپن به دست "توکوگاوا شوگان"، ساموراییی‌ها به مسئولان و مجریان محلی تبدیل شدند. پس از آن٬ در دوره ی امپراطور "میجی" و همزمان با آغاز عصر تجدد در ژاپن٬ جایگاه ساموراییی ها بسیار تضعیف شد. مستمری ناچیز آنها صرف خرید سهام دولتی گشت و در سال 1873 "یاماگاتا"٬ وزیر جنگ ژاپن٬ قانون انقلابی خدمت وظیفه ی عمومی را وضع نمود و همین قانون سبب نابودی قطعی سپاهیگری ساموراییی شد.
ساموراییی‌ها نسبت به دوستان و اربابان خود سوگند وفاداری ادا می‌کردند. آنان همچنین از نظام خاصی به نام "بوشیدو" (در ادامه ی مقاله توضیح کاملی در این مورد داده خواهد شد) پیروی می‌کردند. این نظام دارای انضباط شخصی، مهارت، شجاعت، اطاعت، احترام و ایثار بود. بسیاری از ساموراییی‌ها نیز از تعالیم "ذن بودیسم" استفاده می‌کردند.
پیش‏رفت ژاپن را باید در پیشینه‏ ی فرهنگی آنان جست‏جو کرد . فرهنگ ساموراییی که در طول زمان به صورت خفته درآمده بود، به یک‏باره بیدار شد و این‏چنین موجبات شکوفایی یک ملت را رقم زد.

در ژاپن فئودال سامورایی ها غریب به 18 هنر پایه را یاد می گرفتند که مهمترین آن ها عبارت است از:

با جوتسو یا اسب سواری
کن جوتسو
جوجوتسو ( جوتای جوتسو )
داکن جوتسو : هنر مبارزه با بدن ( تن به تن / دست خالی)
سو جوتسو : یا هنر کار با نیزه که اشتباها "یاری جوتسو " هم میگن { یاری یعنی نیزه }
کیو جوتسو : کار با تیرکمان

اما بوشی دو چیست؟

بوشی دو به معنی آئین سلحشوران است و به باورها، اصول زندگی و مرام نامه نانوشته جنگاوران سامورایی گفته می شود.

بوشی دو و ساموراییی

این آئین مبتنی بر خدمت به ارباب است و بی شباهت به شوالیه گری در اروپای قرون وسطی نیست.

بوشی دو ریشه در اعماق غبارآلود تاریخ ژاپن دارد و در طی قرون متمادی جنگاوری و نظامی گری در ژاپن به تدریج تکامل یافته است. در کوجی کی، کهن ترین کتاب بازمانده به زبان ژاپنی، متنی هم به شرح زندگانی یاماتو تاکه رو، پسر امپراطور کِی کو اختصاص یافته است. این متن از تاکه رو تصویر یک جنگجوی آرمانی را به دست میدهد که کاملاً جّدی و وفادار است، دشمنان پدر خود را "مانند هندوانه" تکه تکه میکند و بسیار سرسخت اما بااحساس است که این ویژگی ها در سوگواری او بر سرزمین های از دست رفته و همسران درگذشته اش و نیز تمایلاتش برای نبردِ یک تنه با دشمن آشکار میشود . مهمترین نکته اینکه، تصویری که کوجی کی از او ترسیم میکند نماد هم آهنگی آرمانی بین شاعری و جنگاوری است که از ویژگی های منحصر به فرد فرهنگ ژاپنی به شمار می آید.


بستر تاریخی

از قرن دهم تا قرن شانزدهم ژاپن درگیر جنگ های خونین داخلی است و وسعت دامنه جنگ ها منجر به رشد و گسترش فنون و راهبردهای نظامی وهنرهای رزمی می گردد. بوشی دو هم در همین سال ها کامل تر و غنی تر میشود. در سال 1185 جنگ های طولانی میان دو خاندان بزرگ میناموتو و تایرا، سرانجام با پیروزی میناموتو به پایان میرسد و میناموتو یوری تومو، بزرگ این خاندان قدرت واقعی کشور را که تا آن زمان در دستان امپراتور بود به دست می گیرد و خود را شوگان به معنی ژنرال می خواند و بدین ترتیب دوران موسوم به کاماکورا در تاریخ ژاپن آغاز می گردد. رسم حکومت شوگان ها بر ژاپن تا نزدیکی قرن بیستم و انقلاب می جی ادامه یافت.

از سال 1333 تا سال 1573 را به علت اقامت شوگان های این عصر در منطقه موروماچی دوران موروماچی می نامند. در این دوران ژاپن به ایالات مستقلی تقسیم شده بود که پیوسته با یکدیگر درگیر جنگ بودند. در نتیجه تقاضا برای به خدمت گرفتن سامورایی در این دوره همواره زیاد بود. بسیاری از سامورایی ها در این دوران در فاصله بین جنگ ها در مزارع به کار کشاورزی می پرداختند. داستان اغلب فیلم های ساموراییی به ویژه فیلم های کوروساوا در این دوران اتفاق میافتد.

از سال 1573 تا سال 1603 (دوران آزوچی-مومویاما) زندگی سامورایی ها دچار تحول می شود. تویوتومی هیده یوشی، شوگانی که توانست ژاپن را دوباره پس از سال ها زیر یک پرچم متحد کند، سامورایی ها را مجبور می کند از میان کار در مزرعه و جنگاوری یکی را برای همیشه برگزینند. و نیز اجازه حمل سلاح را تنها به سامورایی ها اختصاص میدهد. این قوانین به شکل سنت تا پایان کار سامورایی ها جاری بود.

فاصله بین سال های 1603 تا 1868، دوران حکومت شوگان های خاندان توکوگاوا بر ژاپن است. در این دوران امپراتور در کیوتو زندگی میکند اما در عمل کشور را شوگان که در اِدو (توکیوی امروزی) ساکن است اداره می کند. کشور به مناطق کوچکی تقسیم شده که هر منطقه را حکمرانِ برگزیده شوگان میگرداند و هر حکمران تعداد زیادی سامورایی در اختیار دارد که مأمور اجرای قوانین و برقراری نظم اند. سامورایی ها وادار می شوند در دژها زندگی کنند و ماهیانه مقداری برنج به عنوان دستمزد دریافت میکنند.

از سال 1868 امپراتور میجی به حکومت میرسد و دوران جدیدی در تاریخ ژاپن آغاز میگردد. در این دورانِ پرکشمکش شوگان از قدرت خلع میشود و امپراتور پس از قرن ها دوباره بر مسند قدرت می نشیند وتا بمباران اتمی هیروشیما رهبر واقعی کشور باقی میماند. در دوره می جی روابط با کشورهای خارجی رونق میگیرد و نهضت ترجمه در تمامی زمینه ها آغاز میشود. در چنین دورانی وجود سامورایی ها خطری برای امنیت کشور و مانعی بر سر راه پیشرفت ملت تشخیص داده می شود و دولت به مبارزه با آنان برمی خیزد. مبارزه ای خونین برای هر دو طرف که سال ها به طول می انجامد. سرانجام دولت ابتدا حمل سلاح و بعدها تراشیدن موی سر به شیوه سامورایی ها را ممنوع می کند و بدین ترتیب سامورایی ها نیز به مرور به کارهای دیگری روی می آورند.

بوشیدو یا آئین سلحشوری هرچند با از بین رفتن ساموراییی ها از رونق افتاد اما هرگز فراموش نشده است. امروز در سراسر جهان کسانی که هنرهای رزمی ژاپن را می آموزند اصول بوشیدو را به عنوان اخلاق ورزشی یاد می گیرند.

فضیلت های بوشی دو

بوشی دو را متشکل از هفت فضیلت می دانند که هر جنگاوری باید در کسب و به نمایش گذاشتن آن ها بکوشد. هفت فضیلت بوشی دو، آن گونه که آنها را به ساموراییان می آموختند از این قراراند:

1- درستکاری: با تمام مردم به واقع درستکار باش. به عدالت ایمان داشته باش و در طلب آن باش اما نه از سوی دیگران بلکه از جانب خودت. برای سامورایی حقیقی در مسأله عدالت و حقیقت هیچ حالت بینابینی وجود ندارد. همه چیز یا درست است یا غلط.

2- احترام: ساموراییان هرگز به کسی ظلم یا بی احترامی نمی کنند و نیازی به اثبات قدرتشان ندارند. سامورایی حقیقی حتی در برابر دشمنانش نیز فروتن است. بدون نشان دادن ادب و احترام ما چیزی بیش از جانوران نیستیم.

3- شجاعت: در میان انبوه مردمی که جرأت انجام کاری ندارند به پا خیز. سر فروکشیدن مانند لاکپشت زندگی نیست. سامورایی را شجاعت پهلوانانه لازم است. دنیای سامورایی دنیای خطیر و مهلکی است. شجاعت پهلوانانه کورکورانه نیست بلکه هشیارانه و قدرتمندانه است.

4- عزت نفس: سامورایی حقیقی تنها یک قاضی برای غرور و عزت نفسش دارد و آن خود اوست. تصمیماتی که می گیری و چگونگی اجرای آنها بازتاب "خود" واقعی توست. هرگز نمی توان از دیدگان خود پنهان شد.

5- نیکخواهی: ساموراییان در اثر تمرینات مداوم چابک و قوی می گردند اما هرگز مانند دیگران نیستند زیرا قدرتی را در خود می پرورانند که به سود همگان به کار خواهد رفت. سامورایی، شفیق و مهربان است و از هر فرصتی برای خدمت به همنوع بهره می برد و چنانچه فرصتی نیابد در صدد ایجاد آن برمی آید.

6- وفای به عهد: زمانی که سامورایی کاری به عهده می گیرد می توان آن کار را انجام شده دانست. هیچ چیز مانع او برای انجام کاری که به عهده گرفته است نخواهد شد. او نیازی به سوگند خوردن یا پیمان بستن ندارد.

7- وظیفه شناسی: سامورایی وظیفه ای را که به او محول می شود پاره ای از خویش احساس می کند و خود را در مقابل آن و تمامی پیامدهایش مسئول می داند. در مقابل مافوق بی اندازه وظیفه شناس و در مقابل افراد تحت فرمانش مسئولیت پذیر است.



بوشی دو از بودیسم نگاهش به "خطر" و "مرگ" را وام گرفت. ساموراییی از مرگ نمی هراسد زیرا همانگونه که از بودیسم آموخته انسان ها پس از مرگ مشمول تناسخ می شوند و ممکن است که در همین جهان در قالب دیگری مجدداً متولد شوند. از طریق ذن می توان به آزادی نهایی از قیود فکری رسید. مراقبه در این آئین، رهروان را با کمک تمرکز به سطحی از فکر می رساند که کلمات قادر به توصیف آن نیستند. ذن به پیروانش درس خودشناسی می دهد و به آنها می آموزد هرگز خود را محدود نکنند. سامورایی ها از ذن و مراقبه به عنوان وسیله ای برای بیرون راندن ترس و بی ثباتی از خود و در نهایت حذف اشتباهاتشان بهره می بردند. ضعف هایی که هریک می توانند منجر به مرگ جنگجو شوند.

شین تو دین باستانی ژاپن وفاداری و میهن پرستی خود را به بوشی دو داده است. شین تو شامل پرستش نیاکان است و خانواده سلطنتی را سرچشمه تمام ملت می پندارد و برای امپراتور احترامی ایزدگونه قائل است و او را تجسم خدایان بر روی زمین میداند. پس سامورایی خود را با تمام وجود وقف امپراتور و نمایندگان او و سامورایی های مافوق میکند. دین شین تو همیشه ستون اصلی وطن پرستی در ژاپن بوده است. در اعتقاد پیروان این دین جزایر ژاپن تنها جایی برای برآورده کردن نیازهای آنها نیست بلکه مسکن مقدس خدایان است.

آئین کنفسیوس روابط بین انسانها و اخلاق اجتماعی خود را به بوشی دو داده است. این آئین به تبیین پنج رابطه اخلاقی همت گماشته است. روابط بین ارباب و خادم، پدر و پسر، زن و شوهر، برادر بزرگ با برادر کوچک و دوست با دوست. هرچند سامورایی ها با برخی از نوشته های کنفسیوس مخالف بودند و اعتقاد داشتند انسان نباید تمام عمرش را صرف کتاب خواندن و شعر گفتن کند، اما نظام اخلاقی و روابط اجتماعی شان به شدت متأثر از آئین کنفسیوس است.


بوشی دو روش بدیعی برای زندگی خلق کرد و غذای روح ملتی را در طی سالیان طولانی جنگ های داخلی و مصیبت و ناامیدی به وسیله آموزش های خود تأمین کرد و به سبب وجود سامورایی ها، این مکتب جان گرفت...

---------- نوشته در 03:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:52 AM ارسال شده بود ----------

در آینده خواهید دید:

38446697530233199935.jpg



A Full Biography
of
Samanouske Akechi
the ONE and ONLY ninja slayer

Stay tune in guys

 
آخرین ویرایش:

Emperor visari

کاربر سایت
Jan 5, 2011
1,553
؟ این چیزیه که برای طرفداری میسازن پسرم اصلاً بحث این حرفها نیست ! سنت مبارزه ی ژاپنی برای افتخاره چه نینجا چه سامورایی
نکته ی اختلاف بین این دو گروه در یک چیز هست ! که به خاطر همین نکته مدت ها جنگ و خون ریزی بین این دو گروه توی ژاپن بوده و اون نکته هم اینه ! سامورایی ها معتقد هستن که باید یک مبارزه تن به تن و رو در رو انجام بشه , ولی نینجا ها معتقد هستن یه مبارزه باید به شیوه ی مخفیانه و روی اصول مخفی کاری به انجام برسه ! سر همین قضیه و اینکه هر گروه شیوه و خدوش رو برتر میدونست بینشون جنگ در میگیره باقیش بماند
خوب خود همین نکته که مبارزه روی مخفی کاریه و از پشت خنجر میزنن کافی نیست؟ من یه دوست نینجوتسوکار دارم شاید باورت نشه به درجات بالا که میرسن توش تمرینایی مثل باز کردن در با سوزن و اینا هست بعد نکنه یادت رفته نینجاها مزدورند و برای پول کار می کنند هنوزم دم از شرافت نینجاها می زنی نکنه منبعت بازیه نینجا گایدنه!:d
نینجا - ویکی‌پدیا
Ninja - Wikipedia, the free encyclopedia

@leon
عالی بود.. 100 امتیاز:x
 

djamir

کاربر سایت
Jul 8, 2011
613
نام
امیر
دوستان بلاخره به حرف من گوش دادین و رفتید تو دنیای نینجاها
چه شود

---------- نوشته در 09:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:12 AM ارسال شده بود ----------

leon بابت بیوگرافی و تاریخچه ممنون عالی بود :x
خیلی سخته به کی رای بدم :-/
منتظر بیوگرافی دوم میشینیم :d
 

Leon.Fox

کاربر سایت
Oct 31, 2011
2,044
نام
Leon
@leon
عالی بود.. 100 امتیاز:x
عاشقتم Eperor
ایول، تا میتونی از این چیزا بذار و به احسان نشون بده که Ninja ها چگونه افرادی بودن... بلکه به راه راست هدایت بشه...


leon بابت بیوگرافی و تاریخچه ممنون عالی بود :x
امیر هنوز Biography اصلیه رو نذاشتیم بابا... به قول یه کاکویی، صبر بده...
:d

خیلی سخته به کی رای بدم :-/
منتظر بیوگرافی دوم میشینیم :d
اِ... خُب معلومه به کی باید رای بدی دیگه.... حیف قراره مردونه مبارزه کنیم و از تقلب خبری نیست...
:p
 

.: Darkness :.

کاربر سایت
Aug 1, 2010
905
نام
کیان
عـــــالی بود داش لئون .... دمت گرم، ترکوندی:-bd .... من که شیفته این اخلاق و مرام و زندگی سامورائی ها شدم... جایی که اُبهت یک سامورائی وجود داشته باشه، اصلا جائز نیست که به یک نینجا رأی داده بشه!:d... البته من هنوز روی حرفم پافشاری می کنم... ریو هایابوسا کوچکترین بویی از سبک و سیاق زندگی نینجایی نبرده ....!
qqrcfnkdaplsjjhj4d.jpg

u68ueksfi09zsx317v00.jpg
 

RattleSnake

کاربر سایت
Dec 24, 2009
5,481
نام
مهدی
چون به همه نینجاها علاقه داشتیم و این بردار قدیمی دیگه رای رو دادیم دیگه
 

Leon.Fox

کاربر سایت
Oct 31, 2011
2,044
نام
Leon
عـــــالی بود داش لئون .... دمت گرم، ترکوندی:-bd .... من که شیفته این اخلاق و مرام و زندگی سامورائی ها شدم... جایی که اُبهت یک سامورائی وجود داشته باشه، اصلا جائز نیست که به یک نینجا رأی داده بشه!:d... البته من هنوز روی حرفم پافشاری می کنم... ریو هایابوسا کوچکترین بویی از سبک و سیاق زندگی نینجایی نبرده ....!
qqrcfnkdaplsjjhj4d.jpg

u68ueksfi09zsx317v00.jpg
ایول کیان... عکس رو که دیدم پوکیدم از خنده... دمت گرم...
کاملاً باهات موافقم... یه سامورایی اهداف بزرگی داره و در کنار تمام اینا شرف و افتخار رو هرگز فراموش نمیکنه... اما یه Ninja از هر روشی که شده باید به پیروزی برسه که این بر خلاف رسوم جوانمردیه...
همین که با مخفیکاری به هدفش میرسه خودش گویای همه چیز هست... :d
 

Trunks

کاربر سایت
Jan 2, 2008
7,173
نام
Shahab
Ninja vs Samurai صددرصد نینجا.
Ryu vs. Samanosuke شرمنده ریو جان شما شدی GOW جایی تو عالم نینجایی نداری :D.
 

djamir

کاربر سایت
Jul 8, 2011
613
نام
امیر
به سامورایی رای دادم فقط به خاطر فرهنگ شجاعت ، شرافت ، افتخار ، جوانمردی ، از خودگذشتگی ، مردانگی ، .......
بازم بگم
دوستان همون جور کو برای جلوگیری از نینجا ها به وجود اومدیم بیایید کمر همت ببندیمو نسلشونو منقرض کنیم هر کاری از دستتون برمیاد بکنید


تصویری که از Ninja در ذهن دارید فراموش کنید

یه نقد و بررسی از همین سایت
حتما بخونید
بد نیست
 
آخرین ویرایش:

Kainé

Kuraudo Sutoraifu
کاربر سایت
May 29, 2009
10,102
نام
احسان
لیان جان عالی بود ! :D دمت گرم :D راستی ببینم ذهن خونی ؟ منم مقاله ـم رو با توضیح نینجا شروع کردم :D ولی خب هنوز خیلی کار داره تا بخوام توی تاپیک بذارمش :D
-----------------------------------
هوی حواستون باشه :D می خواهید طرفداری کنید حتماً لازم نیست طرف مقابل رو خراب کنید :D کی گفته یه نینجا از هر روشی برای پیروزی استفاده می کنه و جوانمردانه نمی جنگه ؟ :| نینجا مظهر شرف و جوانمردیه :| با وجود تمام قابلیت هاشون به هیچ وجه نامردی نمی کنن :|
ویرایش :
یه پیشنهاد :D همیشه قبل از شروع نظرسنجی اعلام کنید که فلان نظر سنجی قراره گذاشته بشه و یکی دو روز به افراد فرصت بدین الان بیوگرافی من آماده نیست ولی به خاطر بیوگرافی لیان جان همه رای ها رفت اون سمت :D یه کاری کنین ما هم که وقت آزاد کم داریم برسیم کارامون رو آماده کنیم :D
 

Trunks

کاربر سایت
Jan 2, 2008
7,173
نام
Shahab
نینجا کسانی هستن که میگن در صورت محاصره قبل از اینکه دست بهشون بزنن با شوریکن ماسکشون رو میکشن پایین که صورتشون از بین بره و هویتشون مشخص نشه. ریو جان، برو بمیر :D!
 

ArianUndead

Strike the shepherd, Sheep will scatter
کاربر سایت
Nov 6, 2009
2,512
نام
آریان
این جاپونی بازیا چیه دیگه؟ اه اه:D
 

djamir

کاربر سایت
Jul 8, 2011
613
نام
امیر
هوی حواستون باشه :biggrin1: می خواهید طرفداری کنید حتماً لازم نیست طرف مقابل رو خراب کنید :biggrin1: کی گفته یه نینجا از هر روشی برای پیروزی استفاده می کنه و جوانمردانه نمی جنگه ؟ :| نینجا مظهر شرف و جوانمردیه :| با وجود تمام قابلیت هاشون به هیچ وجه نامردی نمی کنن :|
احسان جان یواش حقیقت تلخ است نینجا ها درست رسم و رسوماتی دارن ولی باز برای پول ادم می کشن
نمی دونم فیلم نینجا اساسین رو دیدی یا نه ولی اون همه ادم کشته شدن فقط به خاطر یه قانون

ویرایش :
یه پیشنهاد :biggrin1: همیشه قبل از شروع نظرسنجی اعلام کنید که فلان نظر سنجی قراره گذاشته بشه و یکی دو روز به افراد فرصت بدین الان بیوگرافی من آماده نیست ولی به خاطر بیوگرافی لیان جان همه رای ها رفت اون سمت :biggrin1: یه کاری کنین ما هم که وقت آزاد کم داریم برسیم کارامون رو آماده کنیم :biggrin1:
فعلا که برابرن
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر