انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)
با سلام! خب این تاپیک رو درست کردم تا پیرهای گیم راحتتر بتونند با هم در ارتباط باشند. هر کی میاد اینجا میتونه از خودش بگه و یه رزومه از گیمر بودنش یا خاطراتش، بیوگرافی و... درصورت دلخواه ارائه کنه!
خب از خودم شروع میکنم من 25سال سن دارم، اولین کنسولی که دستم بهش خورد آتاری بود و اولین بازیم هم هواپیماش بودتو نظر سنجی هم به آتاری، میکرو و پی.اس 1 رأی دادم. دلایلم هم این بود: آتاری که معلومه! من هیچوقت بازی فوتبالش (که دیواری میشد دریبل داد) و بوکسش رو یادم نمیره که با فک و فامیل خیمه میزدیم روش. میکرو!!! وای! دیگه همه میدونن که میکرو با قارچ خورش میکرو شد! چه خاطراتی که با این بازی نداریم و اون CONTRA رو بگو Co-op میرفتیم جلو... پی.اس 1! خب اصلیترین تجربه گیمر شدنم و اعتیادم به گیم از همین کنسول شکوفا شد!!! از بازی کراش و تیکن و فوتبال گرفته تا سری رزیدنت ایول و...
و این هم داستان کاملم هست:
داستان گیمر شدنم
دوست دارم داستان و خاطرات بقیه هم دوره های خودم هم بدونم
============
نتیجه نظرسنجیه محبوبترین کنسول دوران گیمری
پ.ن: ازم پرسیدن که چرا خودت 25 سالته اما اصرار داری که تاپیک واسه افراد +30 هست؟ باید بگم اون موقع که این تاپیک رو ساختم (2 اکتبر 2011)، تاپیک رو گذاشته بودم واسه افراد +24 سال، که الان هم هی آپدیت میشه و تا به امروز (23 نوامبر 2021) گذاشتم برای +30
با سلام! خب این تاپیک رو درست کردم تا پیرهای گیم راحتتر بتونند با هم در ارتباط باشند. هر کی میاد اینجا میتونه از خودش بگه و یه رزومه از گیمر بودنش یا خاطراتش، بیوگرافی و... درصورت دلخواه ارائه کنه!
باز هم میگم تاپیک برای افراد 30 سال به بالاست
و این هم داستان کاملم هست:
داستان گیمر شدنم
(خدا مرگشون نده که هر چی میکشم از همین PS1 میکشم)
============
نتیجه نظرسنجیه محبوبترین کنسول دوران گیمری
پ.ن: ازم پرسیدن که چرا خودت 25 سالته اما اصرار داری که تاپیک واسه افراد +30 هست؟ باید بگم اون موقع که این تاپیک رو ساختم (2 اکتبر 2011)، تاپیک رو گذاشته بودم واسه افراد +24 سال، که الان هم هی آپدیت میشه و تا به امروز (23 نوامبر 2021) گذاشتم برای +30
آخرین ویرایش: