چرا PS3 خریدید ؟ دلیلتون چی بود ؟

Mini3oy

WikiVB سابق
کاربر سایت
سلام دوستان این تاپیک رو زدم تا همه شما بیاید اینجا و بگید چرا PS3 خریدی ؟ دلیلتون برای خریدن PS3 چی بود و چرا از بین کنسول های دیگه PS3 رو انتخاب کردید ؟ :confused:
اصلا تا حالا بهش فکر کردید ؟ :confused:
من خودم دو تا از مهم ترین دلیل ها موارد زیر بودن :

1 - بازی های خارق الاده انحصاریش . :coolgun:

2 - مقاومت بیشترش نسبت به دیگر کنسول های هم سطح ( به خصوص 360 ) چون من بشینم پای بازی 4 تا 360 سه چراغ میکنم
:evil1:

البته یه ابهت خاصی هم داره :shocked:

خب حالا نوبت شماست که دلیل انتخاب PS3 رو اینجا بگید . :thumbup:

کیفیت ـش ، علاقه به سونی ، بازی های انحصاری بی نظیرش (که مخصوصا Heavy Rain) ،
من از وقتی بچه بودم عشق سونی بودم اصلا وقتی به دنیا اومدم و زبون گرفتم به جای مامان و بابا گفتن اولین چیزی که از دهنم بیرون اومد کلمه سونی بود . میخوام بگم که من از بچگی نافمو با سونی بریدن :d

---------- نوشته در 11:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

چون بالاخره کپی خور شد!!! >:d
اینم یه دلیلیه واسه خودش :d

کی میگه حالا ps3 خریدیم ؟ والا من که نخریدم
54.gif

یکی از دلایل من دلیل منم gow 3 بود اما زیاد از بازیش خوشم نیومد ، همش بکش برو جلو .
چون بالاخره کپی خور شد!!! >:d<
ولی تا L.A.Noire تا حالا ؟!:d

خوب
یکی مثل من از اولش هم عشق سونی دارم:x
والله یه چندین دلیل
1- بازی های انحصاری فوق العادش مثل : هوی رین ، گاد اف وار ، کیل زون ، آنچارتد ، متال گیر ، موتور استروم و .............................
2- کیفیت ساخت بالا و همچنین قطعات مرغوب دستگاه نسبت به کنسول های دیگه (درجه یک در دنیای الکترونیک)
3- ساپورت یا حمایت سونی از مصرف کنندگانش (دمشون گرم)
4- با کلاس بودنش و اعیونی بودنش
5- کلا PS3 رو عشقه>:d

به خاطر زندگی با ps1 -ps2
من تا زمان مرگ وفادار به سونی ام>:d<
البته خدای جنگ و کیلزون هم خیلی تاثیر داشتن(من کیلزون2 رو اولین با تو کلوپ بازی کردم با بازی کردن مرحله اولش فهمیدم با بهترین fps تاریخ طرفم:x)

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or