راجب این قضیه طرف به ما یه چیزایی گفت (یه جاهای خاص تو TV رو نشون داد) ولی من درست و حسابی متوجه نشدم !
عزیزم شما مطمئنید hx925 خریدید؟
عجب سوالی !
ناراحت نشیا.
ولی این عکس مال hx925 نیست.
بفرض اصل هم باشه باید این شکلی می
بود.
نه چه ناراحتی احتمالا سر و کارت با TV زیاده اینه که حساس شدی !
اتفاقا موقع خرید هم من این بخش ورودی خروجی دستگاه رو قشنگ زیر نظر داشتم که آقا تو HX925 این شکلی نیست و این حرفا ، ولی خوب به اصرار طرف ما (چون مدت زیادیه که میشناسمش) قبول کردیم ، رو کارتن - لیبل TV و info همه KDL-55HX925 هک شده.(البته تو KDL ، info نداره !)
همین بالا هم گفتم که فروشنده یه جاهایی تو پشت TV رو نشون داد که یه فرقایی با مدلای دیگه داشت بطور مثال اینکه این مدل محافظ برق داره + اینکه بخش روبروی پنل طلق نیست و شیشه س !
جالب شد.
اگه ممکنه چندتا عکس از هیکل این نازنین بگیر ببینم چجوریاس.
مخصوصا عقبش با جلوش.
شما شماره سریالشو چک کردی؟
مورد مشکوکه هااااااا!!!!!!
حتما در اولین فرصت !
بَه ، همون داستان توی تاریکی و تیر خلاص و این حرفا دیگه ؟! پسر خوب ، 5 6 تومن پول TVـه مگه میشه از این اشتباها کرد ؟!
تا دلت بخواد تایید شده ! چون یه 2 هفته ای مارو از کار و زندگی انداخته بود !
من شماره سریال همه چیشو بدم رفقا تصمیم گیری کنن
اما من که خیالم راحته اخه hgh end tv که فرقی نداره از کجا باشه.حالا اینا با هم چه فرقی دارن؟؟
نه مال شما که مشخصه ذاتا HX925ـه !
در کل من با اینکه پنل پشتش چرا فرق میکنه یا مثلا یه همچین تغییراتی داره کار ندارم ، چون کیفیت همونیه که تو نمایندگی SONY از HX925 دیدم !
رامین از پشت پنل سمت چپ سریالشو و مدل tv رو نوشته اما نگو خطریه
اونجا دقیق مدل tv رو نوشته model kdl - یه مربع سفید 46hx925 که واسه شما 55hx925 هه عزیز.
همشون یه شکلن نباس پشت پنلت با من فرق کنه
رامین جون منکه نمیگم اصل نیست.
دارم میگردم فرق اصل از بدل رو پیدا کنم. فعلا هم نمیتونم با اطمینان بگم.
شما شماره سریال رو از رو کارتن حفظ کن
بعد با سریال پشت TV متابقت بده.
اگه درست بود میری به این آدرس از منوی TV
تنظیمات > پشتیبانی محصول > اطلاعات سیستم.
با اونجا هم مطابقتش بده.
بااا ، باور کنید موقع تست من تماما فکر و ذکرم به این چیزا بود چون حتی اگه یه ذره هم مشکوک بود عمرا زیر بار نمیرفتم !
اون سه تا آدرسی هم که دادید خود همون بنده خدا موقع تست واسمون مطابقت داد !
این تفاوت پنل رو من کم و بیش تو محصولات SONY دیدم ، همین PS3 مدلای 20 , 60 و 80GB سری قدیم پنلشون این شکلی بود :
ولی سری 40 , 80 و 160GB جدید (FAT) پنلاشون این شکلیه :
خلاصه رامین خیلی حواست جمع باشه امار خواستی از مشهد دیگه .....
راستی کیفیت رو باس با Reproduct black level range تشخیص بدی که البته یکی از مولفه هاست که یک چشم دقیق میخواد و یک photo meter
تا دلت بخواد جمع ، حتما !
بله خوو استاد ، با این حساب 925 مارو سر کار گذاشته چون با چشم غیر مسلح انتخاب شده !