Warhawk

s01id_sn4ke

کاربر ویژه
کاربر سایت
یه تاپیک برای این بازی ایجاد کردم که Boxshot جدیدش رو بذارم.بحث در مورد بازی هم همین جا صورت می گیره.

warhawk-20070622115430827.jpg

میگن فقط به صورت online میشه بازی کرد و گزینه ای به نام single player دربازی وجود ندارد:evil:(نامردا!!)درضمن فقط ازطریق شبکه ی پلی استیشن قابل دریافت است ویه بازی downloadable هست;)

این اولین بازی هست که از قابلیتهای دسته های ps3 استفاده میکنه؟!
همون که تو e3 نمایشش دادن؟!
بله امین جان البته اولین که نه موتور استروم هم این قابلیت رو داره ولی سونی بیشتر روی lair and warhawk تمرکز کرده
Motor Storm,Resistance,Genjiو...همه ی اینها از این قابلیت استفاده میکنن منتهی یه چیز اضافی هست و بود و نبودش فرقی نمیکنه اما همون بازی هایی که آقای iwes گفتن به طور کامل از این قابلیت پشتیبانی میکنن البته یه سری بازی دیگه مثل Pain هم هست.
ولی اولین بازی Lair هست دوماه دیگه میاد:love:.

سلام به همه دوستان عزیز این چندتا عکس جدیدو ببینید و نظر بدید

screen3_large.jpg

screen2_large.jpg

screen5_large.jpg

اینم یه عکس خیلی توپ
screen7_large.jpg

جزئیات هواپیما ها خیلی خیلی بالاست :eek:ولی بقیه محیط:confused:

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
کسی اینجا بازی رو نخریده؟
خوبه بازی تو Psn هست و مجبور نیستیم از این فروشنده های ایران بگیریم
من سعیم رو میکنم تو این هفته که بیاد یه کارت اعتباری پیدا کنم.....راستی حجمش چقدره؟

بچه ها چرا انقدر حجمش كمه ؟ :confused::confused::confused::confused:
نسخه ي Blu Ray هم انقدر كم حجم هست ؟ :confused:
GOOD LUCK
من فکر میکنم که اینم مثل Guild Wars باشه تویGW 100 مگ دانلود میکنین و می تونی بازی کنی و بقیه بازی رو بعدا دانلود میکنین ولی اگه خود بازی رو منظور CDـش رو تهیه کنی نسخه کامل رو داری ...من فکر میکنم که اینم سیستمش شبیه اون باشه.
حیف شد :biggrin1: 40 دلار باید براش پول داد

میگم اگر کسی‌ بخره ... می‌شه با آیدی اون فرد لاگین کرد و بازی را دانلود کنیم :biggrin1: ؟
40 دلار خیلی بهتر از 60-70 تومنی که تو ایران باید به خاطر BDـش پول بدی البته هدست هم باید همراهش باشه که فکر کنم به خاطر اون گرونتر بدن.
نه نمیشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or