Black Prince کاربر سایت Jun 11, 2007 #2 Need for Speed: Carbon Counter Strike Fable فعلاً اینا یادم بید.
Humason کاربر سایت Jun 11, 2007 #3 And Then There Were None اون شخصیتش وقتی راه میرفت انگار بری بری داشت godfather بعد از اون همه انتظار کشیدن اونطوری که انتظار داشتم نبود.اصلا نبود و صد البته و هزار البته بازی keepsake .وقتی بازی میکردم سر گیجه میگرفتم مافیا البته من بازیهای چرت خیلی داشتم.چون آمار بالاست یادم نمیاد آخرین ویرایش: Jun 11, 2007
And Then There Were None اون شخصیتش وقتی راه میرفت انگار بری بری داشت godfather بعد از اون همه انتظار کشیدن اونطوری که انتظار داشتم نبود.اصلا نبود و صد البته و هزار البته بازی keepsake .وقتی بازی میکردم سر گیجه میگرفتم مافیا البته من بازیهای چرت خیلی داشتم.چون آمار بالاست یادم نمیاد
GTA کاربر سایت Jun 11, 2007 #4 کجای cs بده؟!؟! من اولین باره میشنوم Cs بازی بدیه!!!!!:cheesygri حتما supermario بهترین بازی شماست!!!:laughing:
کجای cs بده؟!؟! من اولین باره میشنوم Cs بازی بدیه!!!!!:cheesygri حتما supermario بهترین بازی شماست!!!:laughing:
Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Jun 11, 2007 #5 چرت ترین بازی تو این چند ساله اخیر خریدم اینا بوده!!! 1. fifa 06 2. Fifa 07 3. infernal
Humason کاربر سایت Jun 11, 2007 #7 نوشته شده توسط Dante Is Alive: كلا" گيم خوبم مگه داريم ؟؟؟ البته يكيش استثناس ! بیشتر... کدوم؟:biggrin1:
نوشته شده توسط Dante Is Alive: كلا" گيم خوبم مگه داريم ؟؟؟ البته يكيش استثناس ! بیشتر... کدوم؟:biggrin1:
Dante Is Alive کاربر سایت Jun 11, 2007 #8 نوشته شده توسط mahsa: کدوم؟:biggrin1: بیشتر... سري DMC . :biggrin1:
Black Prince کاربر سایت Jun 11, 2007 #9 نوشته شده توسط Kane&Lynch: کجای cs بده؟!؟! من اولین باره میشنوم Cs بازی بدیه!!!!!:cheesygri حتما supermario بهترین بازی شماست!!!:laughing: بیشتر... اینجا قرار نیست درباره نظرات بقیه نطق کنیم:biggrin1: دلیل نمیشه چون از یک بازی خوشت میاد همه خوششون بیاد:biggrin1:
نوشته شده توسط Kane&Lynch: کجای cs بده؟!؟! من اولین باره میشنوم Cs بازی بدیه!!!!!:cheesygri حتما supermario بهترین بازی شماست!!!:laughing: بیشتر... اینجا قرار نیست درباره نظرات بقیه نطق کنیم:biggrin1: دلیل نمیشه چون از یک بازی خوشت میاد همه خوششون بیاد:biggrin1:
GTA کاربر سایت Jun 11, 2007 #10 باشه اصلا تو راست میگی!! Cs بازی بدیه!!ببخشید!!! من آخرین بازی چرتی که بازی کردم!!! mademan بود!!!
Humason کاربر سایت Jun 11, 2007 #14 میگم بچه ها اینجوری که نمیشه میاین چندتا اسم میگین و تموم .لااقل بگین چرا.که تاپیک خوندنی بشه. روال این شده تو تاپیکهایی نظیر این تاپیک همه میان چند تا اسم میگن و میرن.
میگم بچه ها اینجوری که نمیشه میاین چندتا اسم میگین و تموم .لااقل بگین چرا.که تاپیک خوندنی بشه. روال این شده تو تاپیکهایی نظیر این تاپیک همه میان چند تا اسم میگن و میرن.
Tiik_Taak24 کاربر سایت Jun 11, 2007 #15 spider man3 بر خلاف تبلیقاتش از گیم پلی این بازی اصلا خوشم نیومد