PXG La Belle Époque Loyal Member Jun 4, 2011 #4 [URL=http://www.img4up.com/viewer.php?file=48783051323905344081.jpg] [/URL] Reactions: Farh@d
MR TASH کاربر سایت Jun 9, 2011 #7 نوشته شده توسط PXG: بیشتر... خیلی دختر آرومی به نظر میرسه من در عجب هستم چطور میخواد با این اشرار مبارزه کنه :d سپر و شمشیر رو هم که به زحمت تو دستاش نگه داشته:d آخرین ویرایش: Jun 9, 2011
نوشته شده توسط PXG: بیشتر... خیلی دختر آرومی به نظر میرسه من در عجب هستم چطور میخواد با این اشرار مبارزه کنه :d سپر و شمشیر رو هم که به زحمت تو دستاش نگه داشته:d
devil girl کاربر سایت Aug 31, 2011 #13 حقیقتا سول کالیبور بازی زیبایی هستش من که عاشقشم اما راستی گرافیک بازی هیچ تغییری نکرده!!! راستی تاریخ عرضه ی بازی کِیه؟
حقیقتا سول کالیبور بازی زیبایی هستش من که عاشقشم اما راستی گرافیک بازی هیچ تغییری نکرده!!! راستی تاریخ عرضه ی بازی کِیه؟
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Aug 31, 2011 #14 نوشته شده توسط devil girl: حقیقتا سول کالیبور بازی زیبایی هستش من که عاشقشم اما راستی گرافیک بازی هیچ تغییری نکرده!!! راستی تاریخ عرضه ی بازی کِیه؟ بیشتر... گفته میشه 12 مارچ سال 2012 بیاد البته مشخص نیست . در مورد گرافیک هم SC 4 رو با ( Havok (game physics ساختن که فکر نمیکنم این بازی رو هم با این موتور بسازن و فکر کنم از انجین جدیدتری دارن استفاده میکنن انجین قبلی یه موتور فیزیکی بود .
نوشته شده توسط devil girl: حقیقتا سول کالیبور بازی زیبایی هستش من که عاشقشم اما راستی گرافیک بازی هیچ تغییری نکرده!!! راستی تاریخ عرضه ی بازی کِیه؟ بیشتر... گفته میشه 12 مارچ سال 2012 بیاد البته مشخص نیست . در مورد گرافیک هم SC 4 رو با ( Havok (game physics ساختن که فکر نمیکنم این بازی رو هم با این موتور بسازن و فکر کنم از انجین جدیدتری دارن استفاده میکنن انجین قبلی یه موتور فیزیکی بود .