مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون،اما مسئله اینجاست که میخواد پول دور بریزه خودش که میگه میخوام hd 5970 crossfire بگیرم،حالا اصلا من نمیدونم همچین چیزی هست یا نه:-"،کنجکاو شدم بدونم بالاترین چی میتونه باشه وگرنه معلومه بیشتر از 1 تومن پول دور ریختن میشه......
قطعا در حالت تک اسلات هم ما کارتی بهتر از hd5970 نداریم و در حالت CF !!!
اما داره اشتباه میکنه ... من هر چقدر هم پول داشتم میرفتم یک PS3 با یک Iphone میخریدم و یک PC خوب !!!
چون مطمئنم بیشتر از 30 درصد اون PC به کارش نمیاد و لذتش هم زود گذره ...
به هر حال من خودمونی مشاوره دادم برای PC هم پیشنهاد من اینه
CPU:CORE I7 920 D0
RAM:3X2 6GB 1600 CL8
VGA:HD5870
MoBo:DFI UT X58 T3eH8
Power:Green 1235B
Case:NZXT TEMPSET Or Lexa Blackline
O.D.D:Sony OR Pioneer Blu-ray RW + Pioneer DVD-RW
Monitor:Samsung XL2370
H.D.D:2X500GB 1T (SAMSUNG)
موس و کیبورد هم از Razer یا Logitech یا A4Tech برداره و دلخواه ...
مانیتورش هم فعلا موجود نیست که میتونه P2270 برداره اما ارزش داره از خارج از کشور تهیه کنه ...

ممنون،اما مسئله اینجاست که میخواد پول دور بریزه خودش که میگه میخوام hd 5970 crossfire بگیرم،حالا اصلا من نمیدونم همچین چیزی هست یا نه:-"،کنجکاو شدم بدونم بالاترین چی میتونه باشه وگرنه معلومه بیشتر از 1 تومن پول دور ریختن میشه......
خوب بگو من یه PCخوب براش جمع کنم بعد یه PC هم برای من بخره اگه پولش زیاده . اینطوری هم اون شاد می شه هم من :biggrin1: . سیستمی که آقا فرشید گفت خوبه اما من خودم به شخصه با 5970بیشتر موافقم . حتی نظرم اینه که 5870هم از GTX 295 سره چون با چند تا فرم کمتر حدود 200تومن کاهش قیمت رو در جمعبندی خواهیم داشت .
پاوری هم که دوست خوبم Solid PC گفت خیلی زیاد هست . همون 785B از گرین اگه پیدا بشه بهترینه .

کسی اگر عاشق گیم باشه اولترا مایه دار هم باشه صد در صد به یک 5970 احتیاج داره و یک مانیتور 30 اینچ با رزولیشن 1600*2560 چون 5870 در بازی هایی مثل کرایسیس روی این رزولیشن و اخرین تنظیمات به هیچ وجه جوابگو نیست البته گفتم اولترا مایه دار یعنی اینکه درامد چند صد میلیونی در ماه داشته باشه البته بعضی ها هم ...خور هستند و با صدها میلیارد ثروت تو خونه 60 متری جنوب شهر زندگی میکنند و پشت پراید میشینند فکرم میکنند خیلی زرنگند و بقیه هیچی حالیشون نیست و پول خرج کردن حساب داره!!!!!!!!از این جور ادم ها من کم ندیدم

خب 5970 هم هست،اما بنظر من خریدش با این قیمت به صرفه نیست ،کراس هم بکنه قرار نیست سرعتش دوبرابر بشه ،چون راندمان کراس مثل SLI جالب نیست
منم نگفتم بالای یک میلیون دور ریختنه،گفتم بالای اون سیستمی که گفتم پول دور ریختنه،حتی اگر میلیونر هم باشه طرف،چون بالاتر از این باید خرج Style و ظاهر سیستم بشه،توی سرعت و کارایی تاثیر نداره.

البته دور ریختن یا نریختن بستگی به درامد داره من خودم ادم میشناسم ماهی 500 میلیون درامد داره اگر من هم اونقدر درامد داشتم به گیم هم علاقه داشتم خوب یک سیستم 10 میلیون تومنی هم میبستم با cpu core i7 extreme,hd5970 crossfire البته بهترین کار برای این افراد اینه که برن خارج و از سیستم های نوت بوک و دسکتاپ alienware خرید کنند با اخرین و بهترین cosumize

سیستمهای AlienWare هم که از فضا نیومدن،همون سیستمهای معمولی هستن که Tuning شدن،منم سیستم بالا رو همیشه Tuning شده به مشتریهای اختصاصی خودم تحویل میدم،سرعتش از مدلای اون شرکت چیزی کم نداره ،(اونایی که گرفتن میتونن تایید کنن)نه خرید CPU Extreme لازم هست و نه پول اضافی بابت Tuning(ممکنه بابت خنک کننده ی حرفه ای هزینه بیشتر بشه)

دوستان بین دو مادربرد giga ep43t-ud3l و asus p5p41t le کدومو پیشنهاد میکنید ؟(برای حداکثر رم 4gig) تو این رنج قیمت مدل بهتریم آیا هست؟
مدل giga ep43t-ud3l انتخاب بهتری هست

کسی اگر عاشق گیم باشه اولترا مایه دار هم باشه صد در صد به یک 5970 احتیاج داره و یک مانیتور 30 اینچ با رزولیشن 1600*2560 چون 5870 در بازی هایی مثل کرایسیس روی این رزولیشن و اخرین تنظیمات به هیچ وجه جوابگو نیست البته گفتم اولترا مایه دار یعنی اینکه درامد چند صد میلیونی در ماه داشته باشه البته بعضی ها هم ...خور هستند و با صدها میلیارد ثروت تو خونه 60 متری جنوب شهر زندگی میکنند و پشت پراید میشینند فکرم میکنند خیلی زرنگند و بقیه هیچی حالیشون نیست و پول خرج کردن حساب داره!!!!!!!!از این جور ادم ها من کم ندیدم

شما اول یه مانیتور 30 با رزولوشن 2560 توی بازار ما پیدا کن،بعدا بگو که کارت 5970 ضروری هست،فعلا بالاتر از مانیتور 27 و رزولوشن 1920 توی بازار نداریم،توی جهان هم رایج نیست.

دوستان بین دو مادربرد giga ep43t-ud3l و asus p5p41t le کدومو پیشنهاد میکنید ؟(برای حداکثر رم 4gig) تو این رنج قیمت مدل بهتریم آیا هست؟
من میگم هیچکدوم ، شما میتونی بهتر از این دوتا مثل asus p5q-se یا ecs p45t-a رو در نظر بگیری.;)

من یه کیس می خوام جمع کنم تا 500 تومن ممنون می شم راهنماییم کنید (مدل و قیمت)

من خودم نظرم اینه برای قیمت قطعات : ( البته رو نظر من حساب نکنید هر چی به نظر شما بهتره بگید )

مادربورد : 100

سی پی یو : 80

هارد : 50

گرافیک : 120

رم : 80

پاور : 50

کیس : 20

------------

دی وی دی رایتر اینا تازه عوض کردم لازم ندارم

سلام بروبچ چطورین یه سوال
میگم اگه بخواییم هارد اکسترنال بخریم چه هاردی خوبه مدلشو میگم و قیمتاشون چطوره مثلا یک ترابایت چنده و 500 گیگ چنده یا 300 ؟؟؟؟؟:cheesygri

خب من هم با راهنمایی شما سیستمم رو گرفتم:
VGA:GTS 250 1GB OC
Ram:2*2GB Geil
M.B:GA-EP45-UD3R
H.D.D:Seagate 500GB
CPU:Q8300
Power:Green 535W
Case:Green Magnum
من فردا تحویل میگیرم اگه مشکلی داره بگین.

من یه کیس می خوام جمع کنم تا 500 تومن ممنون می شم راهنماییم کنید (مدل و قیمت)

من خودم نظرم اینه برای قیمت قطعات : ( البته رو نظر من حساب نکنید هر چی به نظر شما بهتره بگید )

مادربورد : 100

سی پی یو : 80

هارد : 50

گرافیک : 120

رم : 80

پاور : 50

کیس : 20

------------

دی وی دی رایتر اینا تازه عوض کردم لازم ندارم

CPU:INTEL E5300
RAM:2*2GB PATRIOT DDR2
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:9600GT 512DDR3
HDD:MAXTOR 500 GB
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
اینا حدود 514 تومن میشن

سلام بروبچ چطورین یه سوال
میگم اگه بخواییم هارد اکسترنال بخریم چه هاردی خوبه مدلشو میگم و قیمتاشون چطوره مثلا یک ترابایت چنده و 500 گیگ چنده یا 300 ؟؟؟؟؟:cheesygri

شما دو تا انتخاب داری: یا مدلای رومیزی هاردای اکسترنال رو بخری که بزرگتر هستن و آداپتور برق مجزا میخوان یا مدل پرتابل
رو بخری که کوچیکتره و فقط یه کابل USB بهش وصل میشه

مدلای WD 500GB Passport که مدل پرتابل هست حدود 109 تومنه و مدل رومیزی Seagate هم با ظرفیت یک ترابایت هم حدود 97 تومن هست.

خب من هم با راهنمایی شما سیستمم رو گرفتم:
VGA:GTS 250 1GB OC
Ram:2*2GB Geil
M.B:GA-EP45-UD3R
H.D.D:Seagate 500GB
CPU:Q8300
Power:Green 535W
Case:Green Magnum
من فردا تحویل میگیرم اگه مشکلی داره بگین.

خوبه ،فقط دقت کن مدل هارد درایوت Baracuda 7200.12 باشه و نه 7200.11

یه مدتی بود چیزی نگفته بودم ، اومدم بگم این هارد هم خیلی خوبه:
SAMSUNG Spinpoint F3DT 500GB/16M SATA
بنچمارک های اون در bit-tech موجوده . یه سرچی بزنید می بینید دیگه . حسش نبود اونها رو هم بگذارم:biggrin1:

یه مدتی بود چیزی نگفته بودم ، اومدم بگم این هارد هم خیلی خوبه:
SAMSUNG Spinpoint F3DT 500GB/16M SATA
بنچمارک های اون در bit-tech موجوده . یه سرچی بزنید می بینید دیگه . حسش نبود اونها رو هم بگذارم:biggrin1:
اگه میشه لینک مستقیم بررسی مدل 500 گیگابایتی رو از سایت Bit-Tech برای ما هم بزار،چون یادم نمیاد خونده باشمش.

اگه میشه لینک مستقیم بررسی مدل 500 گیگابایتی رو از سایت Bit-Tech برای ما هم بزار،چون یادم نمیاد خونده باشمش.
500 نه . یادم رفت ادیت کنم . 1ترابایتش رو می گذارم که با یک ترابایت 7200.12 و چند تا هارد دیگه مقایسه شده:
http://www.bit-tech.net/hardware/storage/2009/10/06/samsung-spinpoint-f3-1tb-review/1
کلا به نظر می رسه این سری از سامسونگ خوب باشه و در همون حد و حدود seagate 7200.12 باشه البته مدل 500رو منظورمه .
البته شما خودت استادی فرشید جان اما من یه توضیحی خدمت دوستان بدم که یک وقت میزان بافر تنها ملاک خریدشون نباشه:
این بافر 32مگابایتی در این هارد 1ترابایتی دلیلیلش وجود دو تا دیسک هست . مثل هارد های قبلی که مثلا 500 گیگش از چند دیسک تشکیل شده بود ولذا برای کاهش زمان واکشی از بافر بیشتری استفاده می کردند . اما هاردهای 500فعلی مثل این سامسونگ و همون 7200.12 از یک دسیک تشکیل شدند و با همین 16مگابایت بافر سریعتر از مدل های 32مگابایت قبلی کار می کنند .

آخرین ویرایش:
500 نه . یادم رفت ادیت کنم . 1ترابایتش رو می گذارم که با یک ترابایت 7200.12 و چند تا هارد دیگه مقایسه شده:
http://www.bit-tech.net/hardware/storage/2009/10/06/samsung-spinpoint-f3-1tb-review/1
کلا به نظر می رسه این سری از سامسونگ خوب باشه و در همون حد و حدود seagate 7200.12 باشه البته مدل 500رو منظورمه .
البته شما خودت استادی فرشید جان اما من یه توضیحی خدمت دوستان بدم که یک وقت میزان بافر تنها ملاک خریدشون نباشه:
این بافر 32مگابایتی در این هارد 1ترابایتی دلیلیلش وجود دو تا دیسک هست . مثل هارد های قبلی که مثلا 500 گیگش از چند دیسک تشکیل شده بود ولذا برای کاهش زمان واکشی از بافر بیشتری استفاده می کردند . اما هاردهای 500فعلی مثل این سامسونگ و همون 7200.12 از یک دسیک تشکیل شدند و با همین 16مگابایت بافر سریعتر از مدل های 32مگابایت قبلی کار می کنند .
بله،بررسی مدل یک ترابایتیشو خونده بودم،نسبت به Seagate 1TB 7200.12 یه مقدار سریعتره،اما مدل 500 گیگابایتی تفاوت اونچنانی با مدل 7200.12 نداره،هر چند که همشون با پلاترهای 500 گیگی به بازار عرضه میشن،
اما توی بازار ما هاردای ارزون و کم سرعت سری WD Green و Baracuda LP رو دارن به جای هاردای پرسرعت به مشتریهای کم اطلاع میفروشن که اصلا توی این مقایسات محسوب نمیشن!

بعدم مقایسه هاردای مکانیکی دیگه مثل سابق اهمیت زیادی نداره و همه نیست،چون سرعتاشون محدود به سرعت چرخش و بافر اوناست و زیاد تفاوت ندارن و مهمتر از همه اینکه در مقابل SSD ها اصلا حرفی برای گفتن ندارن
بنابراین کسی که یه سیستم حرفه ای با یه سیستم عامل فوق سریع نیاز داره سراغ SSD های نسل جدید مثل Intel X-25M G2 یا OCZ Vertex میره که توی بعضی از فاکتورها-مثل سرعت دسترسی-هاردای مکانیکی به گردشون هم نمیرسن.

بله،بررسی مدل یک ترابایتیشو خونده بودم،نسبت به Seagate 1TB 7200.12 یه مقدار سریعتره،اما مدل 500 گیگابایتی تفاوت اونچنانی با مدل 7200.12 نداره،هر چند که همشون با پلاترهای 500 گیگی به بازار عرضه میشن،
اما توی بازار ما هاردای ارزون و کم سرعت سری WD Green و Baracuda LP رو دارن به جای هاردای پرسرعت به مشتریهای کم اطلاع میفروشن که اصلا توی این مقایسات محسوب نمیشن!

بعدم مقایسه هاردای مکانیکی دیگه مثل سابق اهمیت زیادی نداره و همه نیست،چون سرعتاشون محدود به سرعت چرخش و بافر اوناست و زیاد تفاوت ندارن و مهمتر از همه اینکه در مقابل SSD ها اصلا حرفی برای گفتن ندارن
بنابراین کسی که یه سیستم حرفه ای با یه سیستم عامل فوق سریع نیاز داره سراغ SSD های نسل جدید مثل Intel X-25M G2 یا OCZ Vertex میره که توی بعضی از فاکتورها-مثل سرعت دسترسی-هاردای مکانیکی به گردشون هم نمیرسن.
وقتی حرف SSD میاد وسط بحث فناوری مطرح می شه . کلا همون جوری که همه دوستان هم حتما می دونند این تکنولوژی ذخیره و بازیابی اطلاعات روی SSD ها هست که سرعت نجومی بهشون داده .درواقع اصلا کار مکانیکی تو SSD وجود نداره .
اما فرشیدجان قیمت بالاست برادر :biggrin1:. 64گیگش بالای 170-180قیمت داره .
به نظرم استفاده ازش برای سیستم های خونگی فعلا توجیه نداره . ایشالا 500گیگش بیاد و قیمتش هم بشه 70تومن :biggrin1:(تصور کنه اگه حتی تصور کردنش سخته)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or