مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون.
خیلی کمک کردی.من سیستمم رو انتخاب کردم.
فقط در انتخاب سی پی یو تردید دارم بین این سه :
intel q6600 or e8500 or q8200
با توجه به قیمت هر سه که نزدیک همه. نمیدونم واقعا کدومش رو باید انتخاب کنم؟
ولی من تعریف q6600 رو خیلی شنیده بودم :(
توی سیستمهای دوستام که دیدم با وجودی که سی پی یوی قدرتمندی ندارن ولی با ارتقاعه کارت گرافیک به راحتی بازیها رو با آخرین رزولیشن (مثل gta iv ) بازی میکنن.
مثلا یکی از دوستانم سی پی یویه قدیمی ای داره (مدلش رو نیمدونم) ولی کارته گرافیکه geforce 280gtx روی سیستمشه و تقریبا با سیستمش پرواز میکنه.:eek:
ممنون آرش.:love:
خوب ببین اگه میتونی اور کنی من q6600 رو پیشنهاد میکنم اگرنه که e8500 میتونه انتخاب خوبی باشه.
در مورد بازی هم درسته شما هرچی بیشتر واسه کارت گرافیک خرج کنی خوب به نسبت فریم بالاتری میگیری ، در مورد cpu هم شما باید حداقل یه cpu متوسط داشته باشی تا بتونه پا به پایه کارت گرافیک عمل کنه و یجورایی کم نیاره ، حالا شما با یه p4 3.0ghz هم اگه یه 280 بگیری بطور قابل ملاحظه ای افزایش کارایی رو میبینی ولی این که شما چجور این افزایش رو در نظر میگیری جای بحث داره مطمئنا شما با این cpu نصف کارایی اون کارت رو از دست میدی ولی خوب اون نصف باقیمونده یجورایی شما رو گول و راضی نگه ـت میداره.(نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه:cheesygri)
آقای subra این برده : EP45-UD3R..135 که این دوست عزیز معرفی کردن هم خوب بنظر میاد؟
بهتره اینو انتخاب کنم یا asus p5q-pro ؟
با تشکر..
اون مین هم مین خوبیه ولی تو اون رنج شما بهتر از p5q-pro پیدا نمیکنی.(البته به نظر من)
سلام.برند رم رو یادم رفته بود بنویسم.ببخشید
رمم اینه kingmax ddr3-1333 3GB(3*1) چطوره خوبه؟(همین رو گفتم تردید دارم):confused:
شما الان این pack رو خریدی ؟ به شما چه قیمتی دادن ؟
پیشنهاد میکنم بیشتر خرج کنی و از یه برند بهتر مثل g.skill یا ocz در نظر بگیری.
سلام.
با این حساب سیستم من میشه این دیگه:
CPU : intel q6600-------207.000 (واقعا دیگه دارم دیوونه میشم اصلا همین رو بر میدارم)
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800---55.000
MAIN : GIGABYTE - EP45-UD3R---135.000 (منم مثل بقیه ی ایرانی ها به گیگابایت بیشتر اعتماد دارم)
VGA :9600gt 1gb ----------185.000
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb ----62.000
POWER : green gp485a---50
میشه بگین این سیستم چه چیزیش بده که باید تامل کنم؟؟
لطفا سریعتر منو روشنم کنید بین این مین برد asus p5q-pro و giga هم موندم مرگ من زودتر بگین چون تا 2 سه روز دیگه میخوام برم سفارش بدم.:(
با تشکر.
آرش.
دوست عزیز شما یه بودجه ای تعیین کردی من هم با توجه به بودجت اون سیستم رو پیشنهاد دادم و فک نمیکنم تو این رنج بهتر از این سیستم بشه چیزی در نظر گرفت ، چون قطعات اصلیش مشخصه و تغییر چندانی نمیشه توش داد حالا اینکه شما سر انتخاب مین مشکل داری جای بحث داره ، بطور کلی میگم تو سریه p45 و بین 100 تا 200 giga مین جالبی نداره و بخوایم دو هم رده از asus و giga در نظر بگیریم مطمئنا مدل asus سرتره چه از نظر قیمت و چه ساختار برد و.....
دیگه خود دانی.:-"

آخرین ویرایش:
سلام.
مثلا چه عنوانهایی؟
بابا یکی بیاد منو روشنم کنه.دارم دیوونه میشم.این مادر برده گیگارو بردارم یا اسوز اون رم geil رو بردارم یا patriot این سی پی یوها هم که داره دیوونم میکنه یکی میگه e8500 بردار یکی میگه q6600 بابا کمک:((:(
بهترین نمونه ها GTA IV,Mirror's EDGE و خیلی از عنوانهای آینده مثل Bionic Commando هستن،شما اگه Q6600 بخری با یه تنظیم ساده میتونی فرکانسش رو مثل E8500 بکنی،اما اگه دو هسته ای بگیری بعدا هیچ کاری نمیشه کرد،پس منطقیتر خرید چهار هسته ای هست.
رم هم میتونی G.Skill یا Pattriot برداری،مادربرد رو هم که گفتم،فک کنم قبلا هم Supra جان سیستم پیشنهادیشو گفته و میتونی انتخاب کنی.

سلام دوباره:
CPU : q6600 or e8500
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800----55.000
MAIN : asus p5q-pro---145.000
VGA :9600gt 1gb --------------185.000
خوب من اور کلاک بلد نیستم میزنم سی پی یوم رو میسوزونم:(( نمیشه بدم جایی برام اورش کنن؟:confused:

سلام دوباره:
CPU : q6600 or e8500
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800----55.000
MAIN : asus p5q-pro---145.000
VGA :9600gt 1gb --------------185.000
خوب من اور کلاک بلد نیستم میزنم سی پی یوم رو میسوزونم:(( نمیشه بدم جایی برام اورش کنن؟:confused:
خب حالا شد،دیدی سخت نبود! ،فقط CPU همون 6600 میشه دیگه

خوب ببین اگه میتونی اور کنی من q6600 رو پیشنهاد میکنم اگرنه که e8500 میتونه انتخاب خوبی باشه.
اون مین هم مین خوبیه ولی تو اون رنج شما بهتر از p5q-pro پیدا نمیکنی.(البته به نظر من)
پیشنهاد میکنم بیشتر خرج کنی و از یه برند بهتر مثل g.skill یا ocz در نظر بگیری.
بطور کلی میگم تو سریه p45 و بین 100 تا 200 giga مین جالبی نداره و بخوایم دو هم رده از asus و giga در نظر بگیریم مطمئنا مدل asus سرتره چه از نظر قیمت و چه ساختار برد و.....

رامین عزیز(البته امیدوارم اسمتون رو درست گفته باشم)خیلی ببخشید یه چند تا سوال ازتون داشتم:

1-چرا شما تو اورکلاک Q6600 رو به E8500 برتر میدونید؟
2-چرا P5Q-pro رو در رنج 140 تومن بهترین مین میدونید؟
3-چرا Gskill و یا OCZ رو رمهای معتبری میدونید؟اصلا این رمها چه برتری نسبت به دیگر رم ها دارند؟
4-چرا P45 ها ASUS رو در قیمت 100-200 بهتر از GIGABYTE میدونید؟

بهترین نمونه ها GTA IV,Mirror's EDGE و خیلی از عنوانهای آینده مثل Bionic Commando هستن،شما اگه Q6600 بخری با یه تنظیم ساده میتونی فرکانسش رو مثل E8500 بکنی،اما اگه دو هسته ای بگیری بعدا هیچ کاری نمیشه کرد،پس منطقیتر خرید چهار هسته ای هست.
رم هم میتونی G.Skill یا Pattriot برداری،مادربرد رو هم که گفتم،فک کنم قبلا هم Supra جان سیستم پیشنهادیشو گفته و میتونی انتخاب کنی.

فرشید عزیز میخواید من بیشتر از این مواردی که شما گفتید عنوان بگم که E8500 بهتر باشه؟

اما چند تا سوال هم از شما داشتم:
1-چرا نمیشه E8500 رو کاریش بکنی شما تا حالا این CPU رو OC کردید؟
2-در مورد رم کدوم مدل Patriot و Gskill رو میفرمایید؟اصلا فرق این مدلها تو چی هست؟

ممنون میشم که به سوالات بنده پاسخ بدید.

خوب من اور کلاک بلد نیستم میزنم سی پی یوم رو میسوزونم نمیشه بدم جایی برام اورش کنن؟
شما سیستم رو از اقا فرشید بگیری برات اورکلاک میکنه
در ضمن vga به نظر من 4850 بردار ، به خاطر 30 تومن سیستم رو خراب نکن
بهترین نمونه ها GTA IV,Mirror's EDGE و خیلی از عنوانهای آینده مثل Bionic Commando هستن
فرشید ... با کدوم CPU اینا رو بازی کردی که کم اورده ! Mirror's EDGE با E7200 , 3870HD مثل هولو اجرا میشه
فکر کنم تبلیغ این MORROR EDGE رو توی NVIDIA CUDA دیدی ، درسته ؟

راستی مشکل CPU-Z که فرکانس رو پایین مینوشت به خاطر پایین بودن ضریب Multiplier بود
خودش روی 6 بود اوردم روی 8 البته تا 10 جا داره ولی بالاتر میارم pc روشن نمیشه !

-چرا Gskill و یا OCZ رو رمهای معتبری میدونید؟
هر چی باشه اینها از kingmax بهترن ، خود من به شخصه OCZ رو خیلی فبول دارم

سلام.
مثلا چه عنوانهایی؟
بابا یکی بیاد منو روشنم کنه.دارم دیوونه میشم.این مادر برده گیگارو بردارم یا اسوز اون رم geil رو بردارم یا patriot این سی پی یوها هم که داره دیوونم میکنه یکی میگه e8500 بردار یکی میگه q6600 بابا کمک:((:(

Q6600 هم در شرايط معمولي هم در شرايط اور از E8500 بهتره (البته نه تو بازي):

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
http://www.cpubenchmark.net/overclocked_cpus.html

ولي من كه با اين رمي كه دارم از خريدش خيلي پشيمونم. اعصابم داغون شده... :( من كه هر 2-3 سال سيستم عوض ميكنم بايد فعلاً 2 هسته اي ميخريدم. :(

اون عنوان ها هم 1 به 100 هستن ولي شركت هاي بازي سازي هم آستين زدن بالا و به زودي فاصله ي اين نسبت كمتر ميشه و تا يكي دو سال ديگه فكر كنم نسبت معكوس بشه (حداقل اين چند ماهه كه اينطور نشون داده)

رامین عزیز(البته امیدوارم اسمتون رو درست گفته باشم)خیلی ببخشید یه چند تا سوال ازتون داشتم:

1-چرا شما تو اورکلاک Q6600 رو به E8500 برتر میدونید؟
2-چرا P5Q-pro رو در رنج 140 تومن بهترین مین میدونید؟
3-چرا Gskill و یا OCZ رو رمهای معتبری میدونید؟اصلا این رمها چه برتری نسبت به دیگر رم ها دارند؟
4-چرا P45 ها ASUS رو در قیمت 100-200 بهتر از GIGABYTE میدونید؟
1-من تو اور 6600 رو برتر از 8500 نمیدونم ، مطمئنا کسی نمیخواد تا تهش cpu رو اور کنه درسته ؟
2-نظر شخصیم بخاطر نوع خنک کننده ، قابلیت اور خوب ، امکانات نسبتا بهتر همین.
3-چون برندای خوبی هستن و مطمئنا نسبت به kingmax سرتر هستن (وارد جزئیات نمیشم) ، من نگفتم این دو تا بهتر از بقیه هستن وگرنه میتونم 10 15 تا برند بهت بگم که طرف تو انتخابشون بمونه. :cheesygri
4-بطور کلی میگم هم از نظر قیمت هم از نظر امکانات و..... (یه چیزی تو مایه های جواب 2وم:biggrin1:)

شما سیستم رو از اقا فرشید بگیری برات اورکلاک میکنه

فرشید ... با کدوم CPU اینا رو بازی کردی که کم اورده ! Mirror's EDGE با E7200 , 3870HD مثل هولو اجرا میشه
فکر کنم تبلیغ این MORROR EDGE رو توی NVIDIA CUDA دیدی ، درسته ؟

راستی مشکل CPU-Z که فرکانس رو پایین مینوشت به خاطر پایین بودن ضریب Multiplier بود
خودش روی 6 بود اوردم روی 8 البته تا 10 جا داره ولی بالاتر میارم pc روشن نمیشه !

هر چی باشه اینها از kingmax بهترن ، خود من به شخصه OCZ رو خیلی فبول دارم
من نگفتم با دو هسته ای کم میاره ،من گفتم یه چهار هسته ای با فرکانس 2.6 اگر 40 فریم بده،یه دو هسته ای با فرکانس 3.5 فریم 38 میده،فک کنم قبلا بنچمارکشم گذاشتم،در ضمن Mirro's Edge روی اون کارت PhysX رو فعال نمیکنه آقا سعید،خودمم تمومش کردم،تبلیغ کدومه من دارم صحبت بنچمارک رو می کنم! ، یعنی من از روی تبلیغ یا تریلر نظرم میدم؟؟! این حرف مثل فحش هس!
اون Multiplier رو هم باید پیش فرض قفل کنی،(روی AUTO نباشه) و فقط با FSB بازی کنی

یعنی من اگه روی سیستمم GEFORCE 9600GT باشه با 4850 چقدر فرق داره؟(خیلی محسوسه؟) مثلا انقدر تابلوعه که نشه GTA IV رو با آخرین تنظیمات رو ویستا بازی کرد؟
Q6600 چی؟ یعنی E8500 بهتر بازی رو بالا میاره و مثلا Q6600 (اور نشده) توی بازیهایی مثل کرایسس(رو ویستا) فارکرای 2 و میرور و جی تی ای کم میاره؟
ممنون.

1-من تو اور 6600 رو برتر از 8500 نمیدونم ، مطمئنا کسی نمیخواد تا تهش cpu رو اور کنه درسته ؟
2-نظر شخصیم بخاطر نوع خنک کننده ، قابلیت اور خوب ، امکانات نسبتا بهتر همین.
3-چون برندای خوبی هستن و مطمئنا نسبت به kingmax سرتر هستن (وارد جزئیات نمیشم) ، من نگفتم این دو تا بهتر از بقیه هستن وگرنه میتونم 10 15 تا برند بهت بگم که طرف تو انتخابشون بمونه. :cheesygri
4-بطور کلی میگم هم از نظر قیمت هم از نظر امکانات و..... (یه چیزی تو مایه های جواب 2وم:biggrin1:)

ممنون که پاسخ دادید.اما:

1-Q6600 درسته که تا 3.8GHz هم برای OC جا داره اما E8500 رو میشه تا 5GHz هم اورکلاک کرد.که اونوقت هست که میفهمید که 2هسته ای چه سرعت بیشتری داره.در ضمن E8500,OC به مراتب راحت تر از Q6600 هست.البته این رو هم در نظر بگیرید که برای رمی مثل Patriot Value که شما گفتین تو این فرکانسها(E8500)به مشکل برخواهد خورد.

2-EP45-UD3R هم تمام همین مشخصات رو داراست پس این P5Q-Pro بهترین نیست.مخصوصا تو اورکلاک که EP45-UD3R محشره.(همچنین i45).

3-بنده منظورم این نبود که Kingmax از دو برند دیگه بهتره.اصلا منظورم این برند نبود.(البته فکر کنم من منظورم رو بد رسوندم)در واقع منظورم این بود که از کجا میفهمید که رمی بر دیگری ارجعیت داره؟(از لحاظ اورکلاک و عادی).
مثلا patriot مدلهای مختلفی داره که هر کدوم تو یه سری خاص هستند.

4-از نظر قیمت که الان مینهای زیادی با چیپست P45 تو رنج قیمتی مختلف میتونند از مدلهای مشابه از ASUS بهتر باشند.مثلا در 130 تومن EP45-UD3R و یا i45 از Biostar و در قیمت 180 تومن DFI LanParty

باز هم ممنون که پاسخ دادید.

من نگفتم با دو هسته ای کم میاره ،من گفتم یه چهار هسته ای با فرکانس 2.6 اگر 40 فریم بده،یه دو هسته ای با فرکانس 3.5 فریم 38 میده،فک کنم قبلا بنچمارکشم گذاشتم،در ضمن Mirro's Edge روی اون کارت PhysX رو فعال نمیکنه آقا سعید،خودمم تمومش کردم،تبلیغ کدومه من دارم صحبت بنچمارک رو می کنم! ، یعنی من از روی تبلیغ یا تریلر نظرم میدم؟؟! این حرف مثل فحش هس!
اون Multiplier رو هم باید پیش فرض قفل کنی،(روی AUTO نباشه) و فقط با FSB بازی کنی

ببخشید منظور شما کدوم دوهسته ای هست؟

در ضمن در مورد Multiplier هم همیشه نباید رو بالاترین باشه.شاید گاهی اوقات با پایین تر بشه رو یه فرکانس سیستم رو پایدار کرد که رو بالاترین جواب نده.(که البته اینم دلایل خاص خودشو داره).
دوست عزیزمون هم مثل اینکه تو تنظیمات اشتباه کار کردند.چون اون فرکانس با مین ایشون خیلی رسیدن بهش راحته.

یعنی من از روی تبلیغ یا تریلر نظرم میدم؟؟! این حرف مثل فحش هس!
چرا هندونه زیر بغلم میزاری ، فکر کردم گفتی me چهار هسته ای میخواد منم یاد اون تبلیغه افتادم :laughing:
قفل بود ازادش کردم بردم رو 8 تا cpu-z به مقدار واقعی نزدیکتر بشه :cheesygri
در ضمن در مورد Multiplier هم همیشه نباید رو بالاترین باشه.شاید گاهی اوقات با پایین تر بشه رو یه فرکانس سیستم رو پایدار کرد که رو بالاترین جواب نده.
پایداری که بحثش جداست ، من با بالا بیشتر حال میکنم :biggrin1:
فرشید هم نگفت که بالا باشه گفت قفلش کن
اون فرکانس با مین ایشون خیلی رسیدن بهش راحته.
کدوم فرکانس ؟

آخرین ویرایش:
کدوم فرکانس ؟

دوست من رو پیش فرض فقلش کن یعنی اینکه رو بالاترین باشه.(CPU شما که Multiplier باز نداره).
فرکانس هم منظورم 4.0GHz-4.2GHz هستش.

چرا هندونه زیر بغلم میزاری ، فکر کردم گفتی me چهار هسته ای میخواد منم یاد اون تبلیغه افتادم :laughing:

قفل بود ازادش کردم بردم رو 8 تا cpu-z به مقدار واقعی نزدیکتر بشه :cheesygri

کدوم فرکانس ؟
سعید مگه قرار نشد مبحث اورکلاک اینجا نشه؟ ، دیروز اومدی توی پروفایل من ریخت و پاش کردی رفتی به امان خدا؟؟ تو هم مشکوک میزنیا!

شما هم واسه مادربردت گفتم Multiplier رو روی بالاترین قفل کن، یعنی اگر AUTO باشه بخاطر تنظیمات دیگه پایینتر نیاد مثل دفه پیش ،می دونم که اونقدر واسه اور قوی نیست که بخوای بجاش Multiplier رو پایین ببری و FSB رو بیشتر کنی ، بیشتر از حدود 3.5 گیگ هم واسه CPU حساب نکن ، باور نکنی یه وقت میتونی تا 5 گیگ بالا بریا! چون میدونی که بالای 4 یا 4.2 گیگ رو روی AIR نمیشه پایدار کرد و عقل سالم هم اینکارو نمی کنه ، حتی اگر خفن ترین فن هم باشه، اون 5 گیگ هم با نیتروژن مایع و یه مادربرد خفن بدست میاد که فک نکنم داشته باشیش، داری؟ ،

وقتیم که میگن قدرت اور یه CPU بیشتر هس ، یعنی مقدار فرکانس بیشتری نسبت به فرکانس Default ش میشه بالا برد ، پس Q6600 مطمئنا قابلیت اور خیلی بیشتری داره به نسبت CPU یی مثل 8500 که همینطوری فرکانسش بالا هس و سقف اورشون هم واسه ما تقریبا یکی هس. هر دو به سختی بالای 4 گیگ میرن، ما منظورمون چیزیه که در شرایط معمول میشه بش رسید نه تو فضا!
در ضمن یه مقایسه از راندمان GTA IV توی تاپیک فروش محصولات گذاشتم که میتونی فرق دو هسته ای و چهار هسته ای رو اونجا ببینی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or