خوب ببین اگه میتونی اور کنی من q6600 رو پیشنهاد میکنم اگرنه که e8500 میتونه انتخاب خوبی باشه.ممنون.
خیلی کمک کردی.من سیستمم رو انتخاب کردم.
فقط در انتخاب سی پی یو تردید دارم بین این سه :
intel q6600 or e8500 or q8200
با توجه به قیمت هر سه که نزدیک همه. نمیدونم واقعا کدومش رو باید انتخاب کنم؟
ولی من تعریف q6600 رو خیلی شنیده بودم
توی سیستمهای دوستام که دیدم با وجودی که سی پی یوی قدرتمندی ندارن ولی با ارتقاعه کارت گرافیک به راحتی بازیها رو با آخرین رزولیشن (مثل gta iv ) بازی میکنن.
مثلا یکی از دوستانم سی پی یویه قدیمی ای داره (مدلش رو نیمدونم) ولی کارته گرافیکه geforce 280gtx روی سیستمشه و تقریبا با سیستمش پرواز میکنه.
ممنون آرش.![]()
در مورد بازی هم درسته شما هرچی بیشتر واسه کارت گرافیک خرج کنی خوب به نسبت فریم بالاتری میگیری ، در مورد cpu هم شما باید حداقل یه cpu متوسط داشته باشی تا بتونه پا به پایه کارت گرافیک عمل کنه و یجورایی کم نیاره ، حالا شما با یه p4 3.0ghz هم اگه یه 280 بگیری بطور قابل ملاحظه ای افزایش کارایی رو میبینی ولی این که شما چجور این افزایش رو در نظر میگیری جای بحث داره مطمئنا شما با این cpu نصف کارایی اون کارت رو از دست میدی ولی خوب اون نصف باقیمونده یجورایی شما رو گول و راضی نگه ـت میداره.(نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه:cheesygri)
اون مین هم مین خوبیه ولی تو اون رنج شما بهتر از p5q-pro پیدا نمیکنی.(البته به نظر من)آقای subra این برده : EP45-UD3R..135 که این دوست عزیز معرفی کردن هم خوب بنظر میاد؟
بهتره اینو انتخاب کنم یا asus p5q-pro ؟
با تشکر..
شما الان این pack رو خریدی ؟ به شما چه قیمتی دادن ؟سلام.برند رم رو یادم رفته بود بنویسم.ببخشید
رمم اینه kingmax ddr3-1333 3GB(3*1) چطوره خوبه؟(همین رو گفتم تردید دارم):confused:
پیشنهاد میکنم بیشتر خرج کنی و از یه برند بهتر مثل g.skill یا ocz در نظر بگیری.
دوست عزیز شما یه بودجه ای تعیین کردی من هم با توجه به بودجت اون سیستم رو پیشنهاد دادم و فک نمیکنم تو این رنج بهتر از این سیستم بشه چیزی در نظر گرفت ، چون قطعات اصلیش مشخصه و تغییر چندانی نمیشه توش داد حالا اینکه شما سر انتخاب مین مشکل داری جای بحث داره ، بطور کلی میگم تو سریه p45 و بین 100 تا 200 giga مین جالبی نداره و بخوایم دو هم رده از asus و giga در نظر بگیریم مطمئنا مدل asus سرتره چه از نظر قیمت و چه ساختار برد و.....سلام.
با این حساب سیستم من میشه این دیگه:
CPU : intel q6600-------207.000 (واقعا دیگه دارم دیوونه میشم اصلا همین رو بر میدارم)
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800---55.000
MAIN : GIGABYTE - EP45-UD3R---135.000 (منم مثل بقیه ی ایرانی ها به گیگابایت بیشتر اعتماد دارم)
VGA :9600gt 1gb ----------185.000
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb ----62.000
POWER : green gp485a---50
میشه بگین این سیستم چه چیزیش بده که باید تامل کنم؟؟
لطفا سریعتر منو روشنم کنید بین این مین برد asus p5q-pro و giga هم موندم مرگ من زودتر بگین چون تا 2 سه روز دیگه میخوام برم سفارش بدم.
با تشکر.
آرش.
دیگه خود دانی.

آخرین ویرایش: