مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Main: p6t Se Asus
Cpu:i7 fer 2.67
Ram:2*4gig 1333 apotop کول دار
Vga:560gtx msi 256bit gddr5
Hdd:1tb tooshibaهنوزگارانتی داره
Power:580 green
Dvdrw: pioneer

این سیستم چقدر میارزه؟ قیمت داده ۱۸۰۰ دوساله تقریبا کار میکنه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من به تازگی به سیستم بستم که مشخصاتش توی امضام هست و فقط و فقط هم بخاطر گیم بستم
حالا همش واسم سواله ببینم این سیستم من تا کی جوابگوی نیاز من واسه بازیا هست؟میتونید حدودی بگید تا چن سال دیگه؟

سلام دوستان
یه کیس برای بازی میخواستم حدود 2/900 تا نهایت 3تومن فقط بیزحمت کنار هر قطعه قیمت و برند خوبش هم بنویسید واقعا بین این برند های مختلف گیج شدم
ممنون

cpu: Intel Core i5-4460
M/B : Gigabyte GA-H97-D3H
RAM : GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3
VGA : Gigabyte GTX 960 OC WF 2X 2GB
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB
O.D.D: Asus 24X DRW-24D3ST
PSU: Green GP650A-UK *Gold*
Case: Green X+ Eagle Gaming

حدود 2/950 میشه. پیشنهاد میکنم که بودجتون رو افزایش بدید و کارت GTX 970 تهیه کنید. کارتهای960 GTX در بازیهای جدید و آینده به خاطر رم پایین ممکنه حداکثر کارایی مطلوب رو بهتون ندن(در رزولوشن FHD).

- - -ویرایش - - -

با سلام
بنده این سیستمو خودم جمع کردم نظرتون در بارش چیه ؟ ( نمیخوام زیاد هزینه کنم ،میخوام با کمترین پول چیز معقولی گیرم بیاد درضمن مانیتور و هارد و درایو و هم دارم لازم نیست بگیرم واسه رم اول میخوام 4 گیگ داشته باشم بعد ارتقه بدم به 8 گیگ )
1_Mother Board ASrock B85M
2_ Asus R9 270X 2GB
3_ Intel Core i3 4160 3.6
4_ Power Green 600W
قیمت : 1.64 تومن

کاربردتون و سقف بودجه مد نظرتون رو بگید تا بهتر مشاوره بگیرید.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من به تازگی به سیستم بستم که مشخصاتش توی امضام هست و فقط و فقط هم بخاطر گیم بستم
حالا همش واسم سواله ببینم این سیستم من تا کی جوابگوی نیاز من واسه بازیا هست؟میتونید حدودی بگید تا چن سال دیگه؟

پاسخ دقیق که نمیشه داد، ولی 2-3 سال رو با کیفیت بالا بهتون جواب میده.

دوستان 2 تا سوال دارم

اولی این که [FONT=&amp]چند نسل هست که [/FONT]CPU[FONT=&amp] ها و [/FONT]GPU[FONT=&amp] ها با هم روی یک چیپ قرار می گیرن. یعنی اگه کسی [/FONT]CPU[FONT=&amp] می خره [/FONT]GPU[FONT=&amp] هم لزوما باهاش هست (حداقل [/FONT]cpu[FONT=&amp] های مین استریم). اما با این حال روی اکثر مادربردهای جدید هم [/FONT]GPU[FONT=&amp] وجود داره. برام سواله فایده این کار چیه که اگه روی [/FONT]CPU[FONT=&amp] ها [/FONT]GPU[FONT=&amp] هست روی مادربرد هم [/FONT]GPU[FONT=&amp] میگذارن. آیا به هم وابسته هستن؟[/FONT]

دوم اینکه thin client خوب الان چه مارک و مدلی هست؟

از این ها که اکثر بانک ها استفاده میکنن و پشت مانتیور هم وصل میشه

با سلام
بنده این سیستمو خودم جمع کردم نظرتون در بارش چیه ؟ ( نمیخوام زیاد هزینه کنم ،میخوام با کمترین پول چیز معقولی گیرم بیاد درضمن مانیتور و هارد و درایو و هم دارم لازم نیست بگیرم واسه رم اول میخوام 4 گیگ داشته باشم بعد ارتقه بدم به 8 گیگ )
1_Mother Board ASrock B85M
2_ Asus R9 270X 2GB
3_ Intel Core i3 4160 3.6
4_ Power Green 600W
قیمت : 1.64 تومن

رم رو حتما دو ماژول 4 گیگ در نظر بگیرید(مجموعا 8گیگ). کارت گرافیک رو هم یکی از مدل های GTX 960 انتخاب کنید.

در حد گیم اونم نه خیلی بالا
بودجه هم نهایت 1.7

خب 1700 خیلی کمه، حتی برا سیستم معمولی، چه برسه به گیم

CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750Ti 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حدود 1900 میشه و برای بازی رده پایین هست.

دوستان 2 تا سوال دارم

اولی این که [FONT=&amp]چند نسل هست که [/FONT]CPU[FONT=&amp] ها و [/FONT]GPU[FONT=&amp] ها با هم روی یک چیپ قرار می گیرن. یعنی اگه کسی [/FONT]CPU[FONT=&amp] می خره [/FONT]GPU[FONT=&amp] هم لزوما باهاش هست (حداقل [/FONT]cpu[FONT=&amp] های مین استریم). اما با این حال روی اکثر مادربردهای جدید هم [/FONT]GPU[FONT=&amp] وجود داره. برام سواله فایده این کار چیه که اگه روی [/FONT]CPU[FONT=&amp] ها [/FONT]GPU[FONT=&amp] هست روی مادربرد هم [/FONT]GPU[FONT=&amp] میگذارن. آیا به هم وابسته هستن؟[/FONT]

دوم اینکه thin client خوب الان چه مارک و مدلی هست؟

از این ها که اکثر بانک ها استفاده میکنن و پشت مانتیور هم وصل میشه

پاسخ اولی بودجه هست، هزینه ی کل سیستم های بدون گرافیک پایینتر درمیاد، اتفاقا تعداد سیستم های اداری و خانگی فروخته شده درصد بالایی از فروش سیستم های PC رو در دنیا تشکیل می دن.
پاسخ دومی هم اینکه برندهاشون بیشتر متفرقه هستند و برند معروف و شناخته شده ای نداره، اما معروفترین های موجود در بازار این دستگاهها محصولات NUC خود اینتل هست که البته خیلی هم گرونتره.

DataSheen هم یه برند قدیمی توی بازار این لوازم هست.

من در نظر دارم سه قطعه زیر رو بگیرم:
core i7 4790k
.GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10
Gigabyte GA-Z97-D3H

حدود دو میلیون و چهار صد میشه... قطعات همخوانی لازم رو دارند!؟ به نظرتون چطوره که صبر کن نسل جدید پردازنده های اینتل بیاد !؟

من در نظر دارم سه قطعه زیر رو بگیرم:
core i7 4790k
.GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10
Gigabyte GA-Z97-D3H

حدود دو میلیون و چهار صد میشه... قطعات همخوانی لازم رو دارند!؟ به نظرتون چطوره که صبر کن نسل جدید پردازنده های اینتل بیاد !؟

بله، قطعات خوبن و مشکلی نیست
اما بهتره مادربرد رو از سری گیمینگ ایسوس یا گیگا بگیرید از همین Z97

پردازنده های سوکت جدید اینتل با مدل Core i7 6700K از سه ماه دیگه تازه معرفی میشن. مادربرداشون هم Z170 هست.

کارت گرافیکهای 970 و 980 به صورت تکی رزولوشن WQHD رو با فریم خوب هندل میکنن یا نیاز به SLI هست ؟

به صورت تکی فقط بعضی بازیها رو می تونن فریم مناسب یا با تنظیمات پایینتر جواب بدن، برای هدف 60 فریم قطعها دو تا 970 یا بالاتر لازم هست.

مانیتور ASUS VG248QE چرا اینقدر کمیاب و گرونه ؟!
تو یوتیوب جز 5 مانیتور مناسب گیم زیر 300$ بوده . قیمتش هم از 260 دلار تا 280 دلاره . اما چرا تو ایران بالای 1500 هستش ؟

مانیتور ASUS VG248QE چرا اینقدر کمیاب و گرونه ؟!
تو یوتیوب جز 5 مانیتور مناسب گیم زیر 300$ بوده . قیمتش هم از 260 دلار تا 280 دلاره . اما چرا تو ایران بالای 1500 هستش ؟

لوازم گیمینگ از جمله کارت گرافیکی و مانیتور گیمینگ رو توی ایران گرونتر از بازار جهانی می فروشن، قیمتش هم خیلی وقته 1400 تا 1450 هست.

سلام دوستان
لطفا با بوجه 2 تومان. 4 قطعه سی پی یو.مادربرد.گرافیک.رم واسه سیستم گیم پیشنهاد بدین... گرافیک خودم gtx560 هستس به نظر شما بهتر نیست عوضش نکنم و بوجه را رو سه قطعه دیگه خرج کنم. البته اینم بگم بیشتر بخاطر مهاجرت از.32 به 64 دست به ارتقا زدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or