مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان من لپ تاپ sony vio f23 دارم نمیدونم چند تا اسلات داره ...اگر کمی راهنمائی کنی ممنون میشم

سلام بر شما
لپتاپ شما همانند اکثر لپتاپ های دیگه دو تا اسلات داره که 4GB رم DDR3 1333 روش نصب هست و شما میتونی یه دونه دیگه اضافه کنی که میشه 8GB و تاثیر نسبتا خوبی روی کارایی سیستم خواهد داشت.در ضمن حتما توجه کنید ویندوز 64 bit روی سیستم نصب باشه چون سیستمهای 32 bit نهایتا 3GB رم ساپورت میکنن و بقیه بی استفاده خواهد ماند. اینم لینک رم مورد نظر لپتاپ شما http://www.lapbuy.com/ram-memory-laptop-notebook/477-4gb-ddr3-1333-.html

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

سلام بر شما
لپتاپ شما همانند اکثر لپتاپ های دیگه دو تا اسلات داره که 4GB رم DDR3 1333 روش نصب هست و شما میتونی یه دونه دیگه اضافه کنی که میشه 8GB و تاثیر نسبتا خوبی روی کارایی سیستم خواهد داشت.در ضمن حتما توجه کنید ویندوز 64 bit روی سیستم نصب باشه چون سیستمهای 32 bit نهایتا 3GB رم ساپورت میکنن و بقیه بی استفاده خواهد ماند. اینم لینک رم مورد نظر لپتاپ شما 4GB DDR3-1333 رم لپ تاپ نوت بوک

ممنون...من سیستم عامل 64 bit دارم اگر قسمت باشه میخواهم ویندوز 8 64bit اورجینال بگیرم

ممنون...من سیستم عامل 64 bit دارم اگر قسمت باشه میخواهم ویندوز 8 64bit اورجینال بگیرم

البته ویندوز 8.1 بگیرید چون رابط کاربری بهبود یافته نسبت به ویندوز 8 داره و خیلی از باگهای موجود رو توش برطرف کردن.لپتاپ خوبی دارید و با ویندوز 8.1 64bit و رم 8gb بسیار عملکرد بهتری خواهد داشت.

باسلام
يك كيس ميخوام جمع كنم براي كار هاي روزمره و اجراي بازي هاي سال گذشته (نسل قبل) با سطح كيفيت خوب (نه عالي). تا دو ميليون و دويست هم ميخوام هزينه كنم چي پيشنهاد ميديد؟
درضمن يك اسپيكر با بودجه 100 تومن هم معرفي كنيد.

باسلام
يك كيس ميخوام جمع كنم براي كار هاي روزمره و اجراي بازي هاي سال گذشته (نسل قبل) با سطح كيفيت خوب (نه عالي). تا دو ميليون و دويست هم ميخوام هزينه كنم چي پيشنهاد ميديد؟
درضمن يك اسپيكر با بودجه 100 تومن هم معرفي كنيد.

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:MSI R9 270 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حدود 2290 میشه
اسپیکر هم Logitech S220 با قیمت حدود 110 توصیه میشه.

میخوام یه لب تاپ گیمینگ Asus تو رنج 3 تومن اینا بخرم دوستان چی پیشنهاد میکنن؟اصلا 3D هم نیاز ندارم مدلای صفحه فول اچ دی و بیشتر میپسندم.:d
اصلا به نظرتون میارزه سری گیمینگ بگیرم یا نه.در کل یکم راهنمایی کنید ممنون میشم.

میخوام یه لب تاپ گیمینگ Asus تو رنج 3 تومن اینا بخرم دوستان چی پیشنهاد میکنن؟اصلا 3D هم نیاز ندارم مدلای صفحه فول اچ دی و بیشتر میپسندم.:d
اصلا به نظرتون میارزه سری گیمینگ بگیرم یا نه.در کل یکم راهنمایی کنید ممنون میشم.

اصلا تا سه تومن لپتاپ خوبی نمیتونی بخری و پیشنهاد میکنم یه سیستم جمع کنی که از یه لپتاپ ۵ میلیونی هم قویتر خواهد بود.کلا برای گیم پولتو هدر لپتاپ نکن.

سلام.
بهترین ترکیب CPU/MB/Ram/Case با بودجه 1.500-1.600 چه ترکیبی هست؟ با تشکر.

CPU : Intel Core i5 4670 685T
M/B : Asus B85-Plus 335T
Ram : 8 GB Corsair Vengeance 1600 320T
Case : ENERMAX CLIPEUS M 185T
Totall Price : 1525 Toman

Last edited by a moderator:
اصلا تا سه تومن لپتاپ خوبی نمیتونی بخری و پیشنهاد میکنم یه سیستم جمع کنی که از یه لپتاپ ۵ میلیونی هم قویتر خواهد بود.کلا برای گیم پولتو هدر لپتاپ نکن.

ممنون که جواب دادین.حقیقتش یه سیستم میخوام قابل حمل باشه.وگرنه حتما یه کیس جمع میکردم.خودم Asus G53sx-DH71 مد نظرمه حدود 3.5 قیمتشه.متاسفانه چیزایی که شنیدم منو زده کرد ازش.مثل هنگ کردن بعد یه مدت،سیاهی صفحه و ... حالا فقط میخوام بدونم ارزش داره سری گیمینگ بگیرم یا نه.

ممنون که جواب دادین.حقیقتش یه سیستم میخوام قابل حمل باشه.وگرنه حتما یه کیس جمع میکردم.خودم Asus G53sx-DH71 مد نظرمه حدود 3.5 قیمتشه.متاسفانه چیزایی که شنیدم منو زده کرد ازش.مثل هنگ کردن بعد یه مدت،سیاهی صفحه و ... حالا فقط میخوام بدونم ارزش داره سری گیمینگ بگیرم یا نه.

اگر کارتون فقط با لپتاپ راه میوفته و میخواید حتما گیمینگ باشه من MSI GE60 2OE با کارت گرافیک قدرتمند GTX 765M 2GB GDDR5 با حدود قیمت ۳۸۵۰ معرفی میکنم. همچنین یه لپتاپ غیر گیمینگ ایسوس مدل Asus N550JK با کارت گرافیک بسیار خوب GT850M 4GB GDDR3 با قیمت حدود ۴۱۸۰ گزینه بسیار خوبی بحساب میاد.

دوستان یک سوال الان بخوایم یک سیستم همرده قدرت ps4 ببندین واقعا با هزینه 1800 میشه بست ؟ البته ارزونتره ps4 حالا من رندش کردم
میصرفه یا نه ؟ همون کنسول تو این قیمت بهتره.

دوستان یک سوال الان بخوایم یک سیستم همرده قدرت ps4 ببندین واقعا با هزینه 1800 میشه بست ؟ البته ارزونتره ps4 حالا من رندش کردم
میصرفه یا نه ؟ همون کنسول تو این قیمت بهتره.

شک نکنید کنسول قویتره از یه سیستم تا ۱۸۰۰ :-)

کارت گرافیک ی رده بالاتر از ps4 یا همردش چنده الان ؟سیستم بخواد بازی هلی روز high یا ultra اجرا کنه همون 4 تومن هزینه میبره؟

oimjjuuxo1oafhdxveul.png

شما حداقل باید یه R9 280X روی سیستمی که میبندی داشته باشی تا بتونی Watch dogs یا هر بازی دیگه رو در حالت ultra با 60 فریم بازی کنی که با بقیه سیستم پیشنهادی کمه کم در میاد حدود 3,650

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or