مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

:| پس برم خود کشی کنم ؟
در حال حاظر بودجم نمی رسه ولی می خوام سی پی یو مو تقویت کنم . چندتا مدل میشه پیشهاد کنید؟
رم و کارت گرافیکم که مشکلی نیست . مادربوردم خیلی باستانیه ؟

آخرین ویرایش:
:| پس برم خود کشی کنم ؟
در حال حاظر بودجم نمی رسه ولی می خوام سی پی یو مو تقویت کنم . چندتا مدل میشه پیشهاد کنید؟
رم و کارت گرافیکم که مشکلی نیست . مادربوردم خیلی باستانیه ؟

خیر، اونایی باید خودکشی کنن که مسول این وضعیت هستن، نه شما!
گفتم که، مادربردت قدیمیه و سالهاست که هیچ قطعه ای براش تولید نمیشه، سریعترین پردازنده ی سازگار با مادربرد شما هم همونی هست که داشتی، از کندترین و ارزونترین پردازنده های امروزی هم چند برابر کندتره، بنابراین نمی تونی چیزی بخری، مگر در حالتی که گفتم.
رم شما هم برای همون سیستم هست، سیستمهای جدید DDR3 هستن و با قطعات شما سازگاری ندارن.

یک سرچی کردم دیدم این مادربورده بدک نیست : ECS H61 H2-M13 نظرتون چیه ؟ اینو بگیرم بعد یک cpu هم روش بزارم بعد بعدا بقیه ارتقا ها رو انجام بدم؟

اولین پستی که پاسخ شما رو دادم، به کاربر دیگه ای قطعاتی توصیه کردم که به شما هم همون رو می گم، مادربردش مثل همینی هست که شما پیدا کردید:

CPU:Core i3 2120
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M

حدود 650 تا 700 تومن میشن.فکر می کنم دیگه جواب شما کامل مشخص شده باشه.

INTEL CORE I3 2120

رو این سیستم میتونم پنج هسته ای ببندم بجای سه هسته ای ؟ قیمت 5 هسته ای الان تو چه مایه هایی هست ؟

پردازنده ها تعداد هسته های زوج دارن ( البته AMD سه هسته ای هم داشته!) ، بنابراین یا 2 هسته ای هستن یا 4 و یا 6...

اون Core i3/i5 فقط مدل پردازنده هست، بیانگر تعداد هسته نیست! شما می تونی 4 هسته ای هم بندازی بعدا، اما الان ارزونترین 4 هسته ای نسل جدید حدود 200 تومن گرونتر از این دو هسته ای پیشنهاد شده هست.

Last edited by a moderator:
سلام آقا فرشید خوبی ؟ آقا من قیمت این 2تا رو میخواستم :
cpu:intel core i 3 2100
main:asus p8h67
دمتم گرم مرسی

2100 موجود نیست، بجاش 2120 موجود هست که حدود 350 تومنه

مادربرد شما هم اگر موجود باشه حدود 450 تومنه، بجاش P8B75V توصیه میشه که تا 150 تومن ارزونتره.

آقا من مادربوردم gigabite 945pl-s3
cpu core 2 E7500
ram 4

میخوام کارت گرافیک بگیرم تا 200 تومن پیشنهادتون چیه؟!

کمترین کارت گرافیکی ارزشمند مناسب بازی کارت AMD 5770 هست که حدود 250 تومنه، کارت GTS 450 1GB DDR5 هم میشه خرید که اونم همین حدود هست.

کمترین کارت گرافیکی ارزشمند مناسب بازی کارت AMD 5770 هست که حدود 250 تومنه، کارت GTS 450 1GB DDR5 هم میشه خرید که اونم همین حدود هست.

من یکی از آشناهام اون هفته 2 گیگ GT520 رو خرید 175 تومن میارزه این؟! یا به نظرتون چیز دیگه بگیرم!

من یکی از آشناهام اون هفته 2 گیگ GT520 رو خرید 175 تومن میارزه این؟! یا به نظرتون چیز دیگه بگیرم!

به هیچ وجه! این کارت اصلا مناسب بازی نیست و فقط برای مدیا طراحی شده،این کارت تا 3 ماه پیش 85 تومن فروخته میشد!

سلام.
الان با این وضعیت بازار یه کیس با cpu core i7 و4گیگ ram چند در میاد؟(کارت گرافیکش چندان مهم نیست چون بیشتر واسه اجرای vmware میخواد)

CPU:INTEL Core I7 3770S
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:ASUS P8H77V-LE
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 435W
CASE:GREEN MAGNUM

این سیستم حدود 1900 تومن درمیاد، با گرافیک آنبرد و رم 4 گیگ، البته برای Vmware فکر می کنم رم بیشتری داشته باشید بهتره.

کاذت گرافیک GT630 biostar ddr3 2gig یارو میگفت 190 تومن بعد همین کارت گرافیک GIGA رو میگفت 220 تومن فرقش چیه؟! من پولم تا 220-30 بیشتر نیست این گرافیک خوبه یا نه؟!

کاذت گرافیک GT630 biostar ddr3 2gig یارو میگفت 190 تومن بعد همین کارت گرافیک GIGA رو میگفت 220 تومن فرقش چیه؟! من پولم تا 220-30 بیشتر نیست این گرافیک خوبه یا نه؟!

دوست عزیز، من یه مدلی گفتم که شما یا همون یا بالاترش رو بخری و مطمئن باشی که برات مناسبه، حالا هی میری میای مدلای متفرقه و بدردنخور رو اسم میاری و وقتت رو به هدر میدی
خیر، اون کارت 630 که هیچ، 640 هم بدرد نمی خوره، برای بازی هم مناسب نیستن، همون مدلهایی که گفتم رو پیگیری کن برای خرید.

فرشید جان یه سیستم با بودجه ی 1 میلیون تومنی چی پیشنهاد میکنی ؟ (اولویت سیستم کارای عادی و رده پایین هست حالا اگه بشه باهاش بازی هم کرد بد نیست) .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or